Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми казаха, че обикновено прегледите ги правела д-р Кайрякова, но поне един от прегледите гледали да е при д-р Стаменов. Не съм очаквала Тихомирова. Иначе аз не искам да ми дават напразни надежди, но поне да каже: Сакчето не отговаря на 6та седмица, отговаря на 5та примерно. С еди какъв размер е... Не мога да кажа дали ще навакса или ще спре развитие, но ще го проследим и т.н. А аз реално съм без никаква информация, защото след тона й не посмях да питам нещо повече. Като и да е, свърши се тя. Ще опитам да съм позитивна до сряда. И все пак... имате ли идея ако и в сряда доктора потвърди, че бременността не се развива, как се приключва с такава бременност? Спиране на лекарства и самостоятелно изчистване или някаква манипулация?

При последната ми бременност също не се видя видя ембрионче и дори и жълто мехурче не се виждаше при мен в 6+0 и 6+2.Да не говорим, че беше започнало и червено кървене. Бях напълно сигурна, че няма да го бъде и този път, но в 7+0 когато отидох само за да потвърдят кухото яйце се видя хубаво ембриоче и сърдечна дейност. Сега имам 6 седмично бебче, момченце, а бях изцяло отписала тази бременност.

# 106
Благодаря ви, момичета. Страхотни сте. HeartHug До сряда ще вярвам на моето ембрионче, че ще успее да навакса и ще ми донесе радостни новини. Когато излезе първото ми ЧХГ 26 и реших, че пак ще е биохимична бременност, толкова много плаках... Оплаках го предварително, пък то все пак взе да се удвоява и да расте. Може и сега да ме изненада и да навакса.
Shanti, влизах днес след прегледа в superdoc да гледам точно специалистите на Фемина. И аз съм чувала, че там апаратурата е уникална. Ще ги имам като вариант ако остана и след сряда с противоречиво мнение
Моят мъж ми каза, че засякъл колко минути ми е бил прегледа. 4 минути с влизането, събличането, прегледа, обличането и излизането. Самият преглед с вагиналния ехограф беше сигурно 30-40 секунди.
Jinhen, с калкулатор по дата на трансфера ми излиза 6 + 2. В кабинета споменаха само 6-та. И все пак си мисля, че при мен има и изоставане, което тръгва от по-късна имплантация. Затова все пак тая някакви надежди за наваксване. Hands Pray
Pliq, съжалявам много за отрицателния резултат. Следващият път ти пожелавам да е успешен и да започне с категоричен резултат.Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 08:02 от *Bobby*

# 107
Здравейте, момичета, днес ми е 9 ден след трансфер на 5 дневен ембрион и резултатът ми е 5.96 iu/l. Резултатът е отрицателен, нали? Днес е почивен ден в клиниката и се чудя дали да продължавам с лекарствата. Не виждам да има надежда, но все пак и вие си кажето мнението.

# 108
Мили момичета днес ми е 8 ден след трансфер на 2 5-дневни снежковци ,но не издържах и направих тест,но имам прегнил 100 през ден дали този резултат е от него

# 109
Боби, д-р Тихомирова е моята лекарка и аз я харесвам много, но няма да седна да я оправдвам, че това което си преживяла на прегледа, не е никак хубаво. Но некомпетентна не е де, тя и ЖК водеше миналата година за свои пациенти, не знам тази още ли води.
От както прочетох - понеже я познавам се опитвам да схвана, какво в действителност, мисли тя за тази бременност и не мога баси. Единствено схващам, че смята за важно да си те види д-р Стаменов, по някаква причина.
Стискам палци!! В момента следя темата заради теб!
Защо ти смениха часа и при кой щеше да бъде, при д-р Стаменов или при друг?

Reneta_ не е от прегнила, пускай кръвен утре (или днес).

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:51 от Одри ♡

# 110
Мили момичета, да споделя с вас резултата от кръвния тест на 02.09- 1312. Чакаме на 10.09 първият преглед. Дано всичко е наред до края и детето ни си има братче или сестриче☺️

# 111
Одри, докторката си има своите знания и умения щом е в болницата, Не твърдя, че не си разбира от работата, но за съжаление мнението ми за нея не се основава само на този преглед и касае конкретно моя случай. Радвам се, че си доволна от нея, важно е пациентката да се чувства сигурна в доктора си.
Скрит текст:
Откакто съм пациентка на болницата съм имала редица проследявания при нея, които са били тотално колебливи и са водили и до погрешни решения. В един момент спряха да ме прехвърлят към нея, когато д-р Стаменов отсъства или е претоварен и ми даваха часове за д-р Чапанова, която много харесвам. Имам чувството, че причината е точно несправянето с моите особености, които д-р Чапанова научи за кратко и ми е насрочвала прекрасно пункциите. Аз имам едно особеност, а именно рязко покачващо се ЛХ на още малки фоликули и се оказа, че моите пункции в повечето случаи трябва да се насрочват когато фоликулите ми са по 13 -14 мм. иначе не вадим нищо.
Не се съмнявам в преценката й от вчера, че явно бременността ми не отговаря на 6-та г.с. Вероятно тази бременност няма да се развие както трябва. Може това да е мнението й, но не смее да го каже тя, защото все пак не съм нейна пациентка. Но така ли трябва да се оставя една притеснена жена - с никаква информация какво е изоставането, колко мм. е сакчето, жълтъчното мехурче го видях за 2 секунди, дори не се опита да го визуализира по-ясно, а на снимката изглежда като черта, защото според мен и тя не е направена като хората. Ще кажете защо не съм разпитала подробно ... Защото сърцето ми се беше свило и когато зададох един въпрос  отговорът не беше много любезен. Това ми отне желанието да получа какъвто и да е отговор на другите въпроси, които имах.
Часът ми не е сменян. Аз винаги се записвам в списъка на д-р Стаменов и 1 ден преди това ми се обаждат да ми кажат дали ще ме прегледа той или някой друг и в колко часа. Сестрата от манипулационната ми каза да си запиша час за 1 или 2 септември, а като ми се обадиха ми дадоха час за 3 септември при нея. Нямах избор, но вече определено реших, че ще откажа ако ме насочат отново към нея. Ако нещата продължат ще искам друг специалист, а ако откажат ще ходя да се следя другаде. Няма да позволя след всеки преглед да плача по 24 часа като в случая.
Мисля си колко е важно отношението ... Спомних си за първия ми преглед след положителен тест при д-р Калчев в далечната 2017-та. Дори на втория преглед, на който се оказа че сърдечната дейност е слаба, този човек не позволи да се разстроя и беше изключително деликатен. До последно ми вдъхваше надежда и ме изпращаше с усмивка. Накара ме да си запиша час при Сигридов, беше му се обадил лично да му разкаже за моя случай и дори ми звънна акушерка да провери дали са ми дали час за него, защото знаете колко е трудно там да ти дадат час.
Както и да е. Не искам да натоварвам повече темата с моя случай. Това е последното, което пиша във връзка с мен. Нека се коментират само хубави нещо. Flowers Four Leaf Clover

sophiaM, имаш ли Прегнил 100? Знам, че когато се поставя вдига резултата с около 5 единици. При моя неуспешен ЗЕТ бях с резултат като твоя и ми казаха, че е от Прегнила. Аз лекарствата съм ги спирала само след като са ми казвали от болницата. В листа, който ни дават след трансфер пише изрично да не се спират лекарства преди да се обадиш и да съобщиш резултата.
Reneta_, пускай направо кръвен според мен, за да не се чудиш. Горното за Прегнила важи и за теб. По принцип тестовете са с най-ниска чувствителност 10 и не би трябвало да хващат Прегнила, но все пак кръвния си е най-точен. Blush
Ками, страхотен резултат. Тихичко честито и успех до финал. Flowers Four Leaf Clover

# 112
Не, резултат от 5.96 е без прегнил. Отчаяла съм се тотално. Има ли и други момичета като мен или аз съм с някакви психични отклонения? 7 трансфера, 1 живо и здраво детенце, 2 кухи яйца, 3 категорично отрицателни и сега този "никакъв" резултат. На 38години съм. Струва ли си да продължавам още според вас? Преди този транфер правих лапаро за корекция на истмоцеле и спазвах куп препоръки от имунолог. Силно вярвах, че с толкова подобрения, ще стане някакво чудо. Моля ви, кажете ми има ли момиче с толкова много трансфери и струва ли си да продължавам напред? Имам още 4 бластоциста, но уж този беше с най-добро качество. С добър яйчников резерв съм.

# 113
Разбира се, че си заслужава да пробваш. Аз съм на 42 с почти изчерпан резерв и не се отказвам. От 2016-та ежемесечно съм по клиники. А имаш и замразени бластоцисти. Дай им шанс. Това, че най-добре изглеждащия не се е хванал нищо не значи. Не значи че точно той е бил генетично здрав. А другите като не са с толкова хубаво качество, не значи че не са генетично здрави. Има много бебета родени от зле изглеждащи ембриони. Д-р Калчев ми беше казвал, че момиченцата се получават и от лоши ембриони. Шанс винаги има. Blush
Според мен си продължи лекарствата днес и утре звънни в клиниката ти. Нека те кажат какво да правиш след сегашния резултат.
Аз имам 5 трансфера, от които 1 завършил с мисед в 10 г.с., 2 с кръгли нули, 1 с биохимична бременност и сегашния с +, но неясен изход. Няма да се дам, макар на моменти да ми идва да се откажа. Дете ще имам и точка по въпроса. Grinning

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 12:00 от *Bobby*

# 114
Мили момичета, да споделя с вас резултата от кръвния тест на 02.09- 1312. Чакаме на 10.09 първият преглед. Дано всичко е наред до края и детето ни си има братче или сестриче☺
Честито ! На кой ден е този резултат?

# 115
Разбира се, че си заслужава да пробваш. Аз съм на 42 с почти изчерпан резерв и не се отказвам. От 2016-та ежемесечно съм по клиники. А имаш и замразени бластоцисти. Дай им шанс. Това, че най-добре изглеждащия не се е хванал нищо не значи. Не значи че точно той е бил генетично здрав. А другите като не са с толкова хубаво качество, не значи че не са генетично здрави. Има много бебета родени от зле изглеждащи ембриони. Д-р Калчев ми беше казвал, че момиченцата се получават и от лоши ембриони. Шанс винаги има. Blush
Според мен си продължи лекарствата днес и утре звънни в клиниката ти. Нека те кажат какво да правиш след сегашния резултат.
Аз имам 5 трансфера, от които 1 завършил с мисед в 10 г.с., 2 с кръгли нули, 1 с биохимична бременност и сегашния с +, но неясен изход. Няма да се дам, макар на моменти да ми идва да се откажа. Дете ще имам и точка по въпроса. Grinning

Боби, мисед в 10г.с. на какво се е дължал? Казаха ли ти каква е причината?

# 116
Да, изследвахме ембриончето в генетичната лаборатория на Клиника Малинов. Тризомия 9 - състояние несъвместимо с живота. Той самият мисед може и да се е случил малко по-рано, но ми го установиха точно в 10 г.с. + 0 дни на преглед при Сигридов. Много държах да направя изследването, макар Калчев да се дърпаше тогава. Беше ми важно, защото се притеснявах да не е тромбофилия причината и исках да знам за следващ опит. Не бях я пускала преди първия трансфер, чак след миседа направих изследвания за тромбофилия и имунология при доц. Русев.

# 117
Здравейте! Отново аз - на 8ми ден след трансфер на 5 дневни резултатът ми беше 22,45, а днес 10ти ден ЧХГ е 81,21. Прогестеронът е 28,03 Ng/ml.

Може ли да ми дадете някакво мнение относно резултатите?

# 118
Супер ти е резултата, щом за 2 дни се е увеличил толкова много. Пусни пак след още 2, за да се успокоиш напълно. Щом расте, винаги има шанс!
Здравейте! Отново аз - на 8ми ден след трансфер на 5 дневни резултатът ми беше 22,45, а днес 10ти ден ЧХГ е 81,21. Прогестеронът е 28,03 Ng/ml.

Може ли да ми дадете някакво мнение относно резултатите?

# 119
Резултатът е на 13 ден на 1               
 5-дневно  ембрионче

Общи условия

Активация на акаунт