Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 72 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Много е тихо в любимата тема 🤔 Никой ли не очаква резултат от тест тези дни?
Иначе аз упорито продължавам да правя тестове, защото почнах от 7-и ден, а официално ме викат на 14-и, което е вдругиден 🫣
От днес , 72 часа след предишния (190.2) е 677. А симптоми ту има, ту няма. Имам от два дни, по няколко пъти на ден, силно, но много кратко пробождания в дясно. Чудя се от какво може да е?
За съжаление синът ми се разболя и аз започнах и да кашлям леко и ми дере навътре, като при ларингит начален. Какво бихте ми препоръчали, освен инхалации с физиологичен разтвор, какво друго мога да предприема, да не се влоши?

# 571
Момичета днес ми е 11 ден от трансфера ми на две тридневни ембриончета.Днес беше и датата ми за тест.Тази сутрин пуснах .Нещо не мога да разбера референтните стойности на лабораторията ,малко помощ 😁

# 572
Момичета днес ми е 11 ден от трансфера ми на две тридневни ембриончета.Днес беше и датата ми за тест.Тази сутрин пуснах .Нещо не мога да разбера референтните стойности на лабораторията ,малко помощ 😁
Тихичко честито! Успех до края!
Иначе много странни референтни стойности за определяне на бременност 0.5 🤔, но мерната единица си е като при всички бета ЧХГ, така че важно е количеството, в случая твоето си е чудно. Какво ти казаха от клиниката ти?

# 573
Момичета здравейте, толкова съм объркана и тъжна, на 5-ти когато пуснах чхг-259.8 се обадих на моята гинеколожка да и кажа резултата. Тя много се зарадва и ми каза повече да не се бода и да направя чхг отново на 11.10. И на 12.10 да съм при нея. Обаче от 6-ти до сега нито веднъж не ми се гадеше, от всички симтоми остана само сънливостта. Гърдите така и не показаха никъв симтом през цялата седмица. Симтомите за цикъл-болка в яйчниците, пъпките преди цикъл и болката в кръста са на лице, днес ми се зави и свят, кървене нямам, но нали пия и дуфастон и поставям циклогест. Отслабнала съм 1,5кг. Толкова ми е свито сърцето, че не спирам да мисля и да се притеснявам,че всичко вече е изгубено. Не знам как ще изкарам ноща до утрешния тест,имам чувството, че Чхг няма да е както трябва и плача.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 17:54 от Пати0607

# 574
Нещо аз ли не разбирам тия референтни стойности /<0.5/мъже и не бременни жени .Вие как го разбирате?
Звънях само на доктора (клиниката е в друг град) и му казах резултата не съм му казвала референтните стойности

# 575
Нещо аз ли не разбирам тия референтни стойности /&lt;0.5/мъже и не бременни жени .Вие как го разбирате?
Звънях само на доктора (клиниката е в друг град) и му казах резултата не съм му казвала референтните стойности
Нещо аз ли не разбирам тия референтни стойности /<0.5/мъже и не бременни жени .Вие как го разбирате?
Според мен(нова съм в тези изследвания) сте бременна. Всичко над 0,5 се счита за положителен резултат. След два дена си направете още един за да видите как се движат стойностите.😍 успех!

# 576
Значи кръвния ми е 141,9 а пък урининния отчита една бледа втора черна.Не трябва ли да отчитат над 20 втората черта вече

# 577
И моята на 9 ден след трансфер с чхг-259.8 не беше плътна,а малко по-светла, давам ти го като съвет, отпусни се и не мисли мрачно както аз правя! Място не си намирам. Не знам другите жени как успяват да подредят мислите си и да запазят спикойствие.
Значи кръвния ми е 141,9 а пък урининния отчита една бледа втора черна.Не трябва ли да отчитат над 20 втората черта вече

# 578
Здравейте Дами!
Днес минах ЗЕТ и започва мъчителното чакане!
Вие как процедирахте след трансфера?
Док ми каза да не се залежавам нооо все пак имам едно притеснение какво да правя 😀

# 579
И моята на 9 ден след трансфер с чхг-259.8 не беше плътна,а малко по-светла, давам ти го като съвет, отпусни се и не мисли мрачно както аз правя! Място не си намирам. Не знам другите жени как успяват да подредят мислите си и да запазят спикойствие.
О аз съм си спокойна и ви го препоръчвам и на вас,мислете за нещо друго .Аз от самото начало гледам да не го мисля и донякъде успявах .Ще изчакам до сряда за още един кръвен и другата седмица доктора ме вика за преглед

# 580
Здравейте Дами!
Днес минах ЗЕТ и започва мъчителното чакане!
Вие как процедирахте след трансфера?
Док ми каза да не се залежавам нооо все пак имам едно притеснение какво да правя 😀
Аз съм на 19 ден след ЗЕТ и положителен тест 428.40на 14 ден.
На първият трасфер предимно си лежах без да ставам без дори да мърдам, резултата беше отрицателен този път пак си всигах краката по-малко, но си правих всички домакински работи.
Готвих чистих без да вдигам тежко миех си чинии разхошдах се по малко и така.
Аз бях чела някъде че ананаса помага при имплантацията, не знам дали е от него но наистина пиех сокове и ядех много може да си похапнеш покякога.
Стискаме палци Успех!

# 581
Аз пък съм чела че ананаса предизвиква контракции,та не съм убедена колко помага за имплантацията...

# 582
Ананасът помага за мъжката потентност.

За жените обаче при бременност трябва да се внимава с него заради високото съдържание на бромелин, който стимулира мускулатурата и повишава тонуса на матката. Така може да се предизвикат нежелани преждевременни контракции.. Лично аз бих го избягвала особено около и имплантацията.

За дамите с положителни тестове - проверявайте храните, които консумирате, защото ще се изненадате колко много неща не са окей.. за съжаление 😳

# 583

с урината се отделя много по-малко хормон, от колкото има в кръвта, над 20 отчита с бледа четра - всичко е точно

# 584
При мен едва днес, на кръвен резултат 677, отчете плътна втора черта, която се появи в първите секунди, до онзи ден, все излизаха на пета минута и съвсем бледи.

Общи условия

Активация на акаунт