Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 72 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Па повод ананаса след трансфер- става въпрос за сърцевината( твърдата част) .
Само да допълня че при мен не даде ефект. Трансферите след които го ядях бяха без имплантация.  При успешния не съм яла.

# 586
Момичета колко време след положителен тест ходите на лекар за преглед с видеозон?Повтарянето на кръвния тест задължително ли е да е в същата лаборатория,където е пуснат първия?Болката в яйчниците все едно ти идва не трябва ли да отшуми вече,при мен я има още.Това притеснително ли е?

# 587
10 дни след тест, който беше направен на 10ти ден след трансфер на петдневен.

# 588
Момичета днес ми е 11 ден от трансфера ми на две тридневни ембриончета.Днес беше и датата ми за тест.Тази сутрин пуснах .Нещо не мога да разбера референтните стойности на лабораторията ,малко помощ 😁

ЧХГ - то се ползва и като туморен маркер. При някой видове рак, раковите клетки произвеждат ЧХГ. Така според зададените референтни, при мъже и небременни жени резултат под 0,5 се счита за нормален, а при над 0,5 се мисли за патология евентуално.
При съмнение /опити за бременност резултат над 0,5 се смята за положителен.
Референтните зависят от производитела от който са купувани консумативите за изследването и затова често в различните лаборатории резултатите са с различни референтни.

# 589
Момичета колко време след положителен тест ходите на лекар за преглед с видеозон?Повтарянето на кръвния тест задължително ли е да е в същата лаборатория,където е пуснат първия?Болката в яйчниците все едно ти идва не трябва ли да отшуми вече,при мен я има още.Това притеснително ли е?
Препоръчително е да се повтори в същата лаборатория, за да може да се сравнят точно. Така кръвта се тества при еднакви условия, с едни и същи реактиви и се измерва с едни и същи референтни стойности. Но като цяло при ЧХГ мисля, че няма огромни разлики в резултата между лабораториите.
Иначе и при мен болките в яйчниците продължават от време на време, а на няколко пъти дори с много остра, краткотрайна болка от дясно. Притеснено ми е и на мен. Още нямам назначен преглед, утре ми е официалния кръвен, след който ще ми се обадят.

# 590
Да знаете от къде може да се купи Пролутекс (извън манипулационната на клиниката)?

# 591
И аз се включвам във вашата групичка на чакащите. Днес беше трансферът на едно перфектно бластоцистче. Тестът ми е насрочен за 21.10. А до тогава ще ск почивам, както само аз си знам Grinning
Успех на всички вас!

# 592
Момичета, направо съм в шок! На 14-и ден резултатът ми е 2927.2! Как е възможно такова увеличение ?! В петък в същата лаборатория беше 190.2. В понеделник правих в друга лаборатория и беше 677. Или има голямо разминаване в лабораториите, или имам 4,5 пъти увеличение на ЧХГ. Почвам да се съмнявам и за близнаци, което ще е доста голям риск за мен, трудно износвам и едно. Имам две успешно бременности, но и двете недоносени. Чакам да ми назначат дата за първи преглед и почва следващия етап от дългото чакане...

Лютиче, пожелавам ти успех!

# 593
Анчо, горе главата момиче. Бременност със бременност не си приличат.
Пожелавам ти този път леко и безпроблемно бременеене до финала. 🥰

# 594
По ЧХГто трудно ще разберете дали са близнаци.  Изчакайте си прегледа и се опитайте да не го мислите Wink

При мен беше около 2000 на 14ти ден, а е едничко, но аз пусках в една и съща лаборатория от самото начало. Има много дами в групата с различно нарастване на ЧХГто 🤷🏼♀

Момичета, направо съм в шок! На 14-и ден резултатът ми е 2927.2! Как е възможно такова увеличение ?! В петък в същата лаборатория беше 190.2. В понеделник правих в друга лаборатория и беше 677. Или има голямо разминаване в лабораториите, или имам 4,5 пъти увеличение на ЧХГ. Почвам да се съмнявам и за близнаци, което ще е доста голям риск за мен, трудно износвам и едно. Имам две успешно бременности, но и двете недоносени. Чакам да ми назначат дата за първи преглед и почва следващия етап от дългото чакане...

Лютиче, пожелавам ти успех!

# 595
Здравейте!
Два дни след ЗЕТ съм като не броя деня на трансфера.Тази сутрин пуснах прогестерон  53.990   nmol/l
Според вас трябва ли да е по висок?

# 596
Момичета как мислите са ми резултатите.На 29.09 ми беше трансфера на 2 3-ри дневни ембриона.Понеделник ЧХГ 141,9 (излезе следобед)и днес (пообяд) в същата лаборатория 266.Това добре ли е не е баш двойно.Според лекаря ми цитирам”бива”

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 13:31 от PL.Ivanova

# 597
Имам останали 5 кутии от турския еквивалент на Пролутекс - Прогестан Декс..Ако искате ми пишете на лично.
Да знаете от къде може да се купи Пролутекс (извън манипулационната на клиниката)?

# 598
Аз бих пуснала ЧХГ отново след 48 часа. В началото увеличаването е много динамично и ще си покаже. Успех

# 599
Здравейте,

Пиша за първи път. Днес направих тест на 9-ти ден от трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Резултата е 281. Приемам Прегнил 100 през ден, като вчера не съм слагала. Възможно ли е резултата да е толкова висок от прегнила. Ще пусна отново тест в петък, но тръпна някой по-запознат от мен да ми каже дали може да не е само от прегнила този резултат. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт