Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Кървенто/ зацапването е често срещано. При мен даже не се разбра каква е причината - не беше прогестерона, нямаше отлепване, нямаше никаква видима причина, овен евентуално леко раздразнение от вагиналното приложение на медикаменти. Според мен утре на прегледа ще стане ясно, само устискайте и спокойно.
И ще добавя, че през цялата бременност има за какво да мислим и притесняваме, заради това положителното мислене и спокойствие е много важно!

# 631

Това при ЧХГ над 2420, защото го изследвах на 12 за последно.
Причината да го направя днес е ме изкървих сериозно на 14. Днес вече няма нищо, но до прегледа ще ми е нервно.
Следя те е групата отдавна и от все сърце ти стискам палци, всичко да е наред! Напълно те разбирам колко е тревожно очакването.
Аз в петък бях на преглед, където се видяха два сака, но единият е много малък, не може толкова рано(4г.с.+6 дни) да се определи дали е късна имплантация или е спрял развитие. След прегледа получих зацапване и много силни болки. От клиниката ми казват да лежа и да си пия Но-шпа. Във вторник съм пак на преглед. Много е трудно, направо не се издържа.
Стискам силно палци и за двете ни, и за всички момичета тук, да постигнем мечтата си и да гушнем накрая бебенцата си ❤️

# 632
Отдавна следя групата и десетките хубави новини мнохо ме радват. Дават ми много надежда.
През цялото време си мислех "Е че колко дълго да е това чакане. Една седмица не е като две", обаче в момента съм 4 дни след трансфер на един прекрасен петдневен бластоцист и направо полудявам Grinning А кръвният тест пък ми е назначен чак за 24.10 и няма как да направя по-рано.
Стискам ви палци на вас и се моля за собствения си разсъдък Joy

# 633
Момичета, знам че уж за ваше успокоение ги правите тези пикливи тестове и супер ранни кръвни тестове, обаче се получава точно обратния ефект.. Много трудно е чакането и напълно ви разбирам, всички сме минали от там, но тормозът от отрицателния пиклив тест или ниската стойност от кръвния са в десетки пъти са по вредни за вас, точно в този момент, от това да изчакате още 2 или 3 дни и нетърпението през тези дни…

Аз се радвам, че послушах кординаторката и си изчаках до първата възможна дата за кръвен тест, защото тя лично ми разказа за много истории с неколкодневно неистово реване, че е отрицателен теста и накрая излиза положителен като си му дойде времето.. Изключително вреден е този стрес за вас и бебчовците. Моля ви опитайте се да си дадете малко воля и да не си го причинявате излишно.

Аз също много се тормозех и си спомням как една страхотна дама от форума, с която се запознахме и лично, ми писа “Ти сега си мислиш, че е притеснително, чакай да видиш след теста какво се случва, трябва ти спокойствие, че после дълги 9 месеца те чакат”. И наистина е така..

Успех на всички чакащи 🍀

# 634
Butterfly _Lilly  много си права ,обаче ми е за първи път и просто нямам търпение 🙄 Решила съм утре да пусна кръвни 7-ми ден след трансфера на две петдневни ембриончета . Ако има надежда ,ще покаже макар и малък резултат . Чудя се обаче така и така ще ме боцкат, какво още да пусна като изследвания . Прогестерон мисля ,а още нещо дали да пусна ,все пак ако е 0 ЧХГ поне да имаме няква представа защо не е имало имплантация  . На 4-ти ден пуснах и прогетерона тогава ми беше 16.8

# 635
Аз също бях от нетърпеливите. На 24.03 имах трансфер на два бластоциста.Изкупих всички ранни тестове, на 30.03 направих с първа урина и показа втора бледа черта. На 01.04 пуснах кръвен и показа 135 ЧХГ.

# 636
Мина моя преглед, изхвърлила съм едно, визоализираха се двете, едното отговаря на 5 седмица, другото на 4+2. Днес ми е 20 ден след трансфера. По калкулатор трябва да влизам в 6 г.с, АГ каза, че абсолютно нормално се развива за в момента бременността.
На 21 ще видим какво ще каже АРТ доктора. Факт е, че сакчето е 2 пъти по голямо от последния преглед, преди кървенето.
И днес за първи път се видяха две. Преди това виждаха само по едно.

# 637
Dimitrichka,
ако разбирам правилно, трябва да сте в 6.г.с., едното отговоря на 5, а другото на 4+2г.с.? Ако нямате възможност да посетите вашия репродуктивен, според мен му изпратете последните ехографски прегледи за мнение, аз поне така направих първия път, защото моят беше в отпуска и ходих при друг АГ. Успех!

# 638
Dimitrichka,
ако разбирам правилно, трябва да сте в 6.г.с., едното отговоря на 5, а другото на 4+2г.с.? Ако нямате възможност да посетите вашия репродуктивен, според мен му изпратете последните ехографски прегледи за мнение, аз поне така направих първия път, защото моят беше в отпуска и ходих при друг АГ. Успех!
Калкулатора е по последен ден на МЦ, иначе, по линк от групата с 5 дневни ембриони съм 5+4 г.с. До сега са ме гледали 3 различни доктора в различни клиники. С различни софтуери. Всички снимки съм ги пратила, от клиниката казаха, че моя доктор ще коментира на прегледа ми на 21.10, държи той да види.

# 639
  • Ловеч
Здравейте, в петък ми беше трансфера на три пет дневни ембриончета (имам много без имплантация и съм на 39 години). ЗЕТ трансфер беше с подготовка 3*2 естрофем (до 12 ден), след това 2*2 естрофем и 2*1 циклогест. На 12 ден прогестерона ми беше 0.38 ng/ml, след терапията на трансфера беше- 7.27 ng/ml. Включиха ми и пролутекс 25 по 1 инжекция на ден и днес е трети ден след трансфера - 55.55 nmol/l, което според калкулатор в интернет се явява 17, 47 ng/ml. Притеснявам се, че е ниска стойността, а не мога да се свържа с доктора. Ако до края на деня не успея мисля да си увелича инжекциите по 2 на ден. Някой имал ли е такива ниски стойности и да е бил успешен трансфера?

# 640
Здравейте, в петък ми беше трансфера на три пет дневни ембриончета (имам много без имплантация и съм на 39 години). ЗЕТ трансфер беше с подготовка 3*2 естрофем (до 12 ден), след това 2*2 естрофем и 2*1 циклогест. На 12 ден прогестерона ми беше 0.38 ng/ml, след терапията на трансфера беше- 7.27 ng/ml. Включиха ми и пролутекс 25 по 1 инжекция на ден и днес е трети ден след трансфера - 55.55 nmol/l, което според калкулатор в интернет се явява 17, 47 ng/ml. Притеснявам се, че е ниска стойността, а не мога да се свържа с доктора. Ако до края на деня не успея мисля да си увелича инжекциите по 2 на ден. Някой имал ли е такива ниски стойности и да е бил успешен трансфера?
Изчакайте коментар от доктора си.

# 641
Добре ви е прогестерона, щом се е вдигнал за 3 дни с 10 единици е чудно, продължавайте си назначената терапия.

# 642
Аз на 4- ти ден след трансфер бях с 16.8 прогестерон ,док каза ,че е супер 🙄

# 643
Аз съм със същия прогестерон при доказана бременност, два плодни сака, двама лекари отказаха увеличаване на прогестерона, аз съм на инжекционен, без грам ефекти, говорещи за нисък прогестерон. Явно организмът е в баланс и не искат да пипат.

# 644
При мен нещата рязко обърнаха посоката 😭 Днес прокървих с ярка кръв и имах силни болки. На спешен преглед се видя плоден сак с мехурче, но ембрионна сянка все още няма, пулсации също. Сакът изпреварва с няколко дни по измерване. Казаха ми след седмица на преглед да се разбере развитие има ли или не. Пуснах ЧХГ и Прогестерон и сърцето ми е направо разбито. Преди 5 дена беше 2927, а днес само 4400. Увеличението е потресаващо ниско, то реално може и да пада вече, просто не съм пускала междинни. Ще пусна пак след два дни, но надеждата за успешен финал започна да гасне. Кървенето спря бързо, но ПМС болките продължават като на моменти са много силни.

Общи условия

Активация на акаунт