Болки при полов акт

• 4 496
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
аз съм на 22 години и имам адски необичаен проблем. Честно казано винаги ме е било срам от него и всякаш съм единствената,не стм чула някой да го има.
Първият ми полов акт беше на 16-17 , вече са минали 5-6 години и никога през живота си не стм изпитвала удоволствие от секса,мразя го. Изпитвам адски болки,грам чувство за възбуда,удоволствие или желание за секс. Адски много ме боли,понякога все едно ми е за първи път,понякога е търпимо, бо само първите 5 минути,след това не мога да издържа. С всяка изминала секунда болката става по силна и по нетърпима продължи ли повече от 5 минути почва адски силно да ме боли ,случвало се е да се разплача от болка. Никога през живота си не стм изпитвала удоволствие,това винаги ми е пречело във отношенията.Имала съм три връзки, приемали са го,опитвали са се да ме разберат ,но просто те също не изпитват удоволствие като ми видят лицето умиращо от болка,губят желание и започват да се съмняват в себе си.Това винаги е влияело в отношенията, което ги води до изневери…Просто мисълта за секс ме изпълва с гняв,само като се сетя за болката,нямам желание за секс,почвам да се дърпам,да отказвам,да си измислям причини…..моля се да го избегна всеки път,но идва момент в който започва да се пречи на връзката и се чувствам длъжна да го правя,правя го насила през ден за по 5 Мин…толкова мога. Просто самата болка ме кара да изпитвам гняв и към човека,защото все едно той ми я причинява.Заради този проблем се чувствам несигурна в себе си,мисля си че никой няма да ме иска такава, затова се държа до човека до себе си максимално,защото си мисля че ако се разделим друг няма да ме иска.Срам ме е адски много да го споделям,болна тема ми е,защото всеки ме гледа като луда.Ходила съм на гинеколог,като са ме преглеждали не са виждали нищо нередно във влагалището,тясна съм и съм суха.Също така последната година получавам ранички и нацепване на срамните устни, може би от сухота,щипе ми и ме държи заради раничките. След секс винаги имам кървяща раничка,която вероятно се получава от сухотата и самото търкане,тя допринася за болката. Едва ли са само те проблема,защото са от последната година,а аз имам проблем от 5-6 години.
Искам просто това да свърши,искам да се чувствам нормална,пълноценна и някога да изпитам удоволствието за което всички говорят.

# 1
Според мен трябва да се обърнеш към психолог с този проблем. Явно не можеш да се отпуснеш, съответно да изпиташ удоволствие от акта.

И си пусни микробиология, да не би от там да идва проблема.

Успех

# 2
  • Terra incognita
Вероятно те боли, защото не се овлажняваш достатъчно заради психологическата бариета.
Пробвайте с лубриканти и подкрепям съвета за психолог и сексолог.

# 3
Опитай да пробваш да го правите 2 3 пъти на ден , на 4тия може да не те боли толкова . А и продават лубриканти ,може с тях да ти е по - безболезнено , може би и от сухотата да те боли толкова . А и щом ти е сухо гинеколога би трябвало да ти изпише някакви кремове. Недей да мислиш за болката . Мисли за нещо хубаво докато го правите.

# 4
  • Terra incognita
Мисля, че ще е полезно ако започне да се самоопознава насаме.

# 5
  • Бургас
Ходила съм на гинеколог,като са ме преглеждали не са виждали нищо нередно във влагалището
То само с виждане, ако става...Сменяш втори, трети, четвърти, ако трябва гинеколог, докато се изключат всички възможни физически и здравословни причини. Има  едно много подробно микробиологично изследване Фемофлора, пусни си го,  както и всички останали, които ти назначат. Потърси наистина добър специалист, даже не обикновен гинеколог, а  венеролог, който специализира в това. После ще мислиш за психологични причини.

# 6
"Ходила съм на гинеколог,като са ме преглеждали не са виждали нищо нередно във влагалището"
     Ох, ох. Където и да отидеш и да гледат, и да бърникат все тая. Дали ще могат барем да ти кажат, че имаш Бартолинови жлези и че каналите им до влагалището се запyшват от патогени?

# 7
Отиди когато имаш цепването. Тогава могат да взимат и натривка. Сега са наизуст нещата.

# 8
Секс за 5 мин не се прави! Къде е играта? Подготовката? Любенето? Ако е от вратата за краката, ясно защо не ти харесва. При нас жените сексът е основно в главата и на психологическа основа, подготовката е много много важна, инак няма да се получат нещата. Опитайте да се отпуснете, да се любите няколко пъти без сексуален контакт или ако има такъв да бъде адски нежен орален или с пръсти. Много е важно да си подбереш правилно партньора да е търпелив, защото ако на практика те натиска за едното мушкане, ясно че не стават нещата. За сухотата си има овлажняващи гелове, не че помагат толкова ако проблемът е главно на психологическа основа. В това НЯМА нищо срамно. Сподели с партньора си, опитай се да се отпуснеш сама първоначално, научи да познаваш тялото си и го приучи само как да реагира при определени ситуации. Точна рецепта за успех няма, освен търпение и желание. А рани и протриване се получават от невнимателен партньор, така че ...

# 9
AwesomeFreak - тя е обхванала почти всички неща, които щях и аз да напиша. Няма лошо да опознаеш тялото си, да го докосваш, да се наслаждаваш на него и на интимните си части. Всички го правим. Също така използвайте лубрикант на водна основа, защото лубрикантите на силиконова основа късат презервативите при сексуален акт. Цепването и раничките по срамните устни са заради сухотата.

Първо, направете си всички изследвания при гинеколог и венеролог. После, ако няма някакъв физически проблем, тогава потърсете психолог или сексолог. Мъжете обичат да правят секс и да бъдат задоволявани по всякакъв начин в леглото, за да не загубят интерес към жената и да потърсят друга. Никой мъж няма да търпи една жена, която не може да му достави удоволствие. За тях е важно първо сексът, а после се появяват чувствата към дадена жена.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:49 от Jennifer_w

Общи условия

Активация на акаунт