аз съм на 22 години и имам адски необичаен проблем. Честно казано винаги ме е било срам от него и всякаш съм единствената,не стм чула някой да го има.
Първият ми полов акт беше на 16-17 , вече са минали 5-6 години и никога през живота си не стм изпитвала удоволствие от секса,мразя го. Изпитвам адски болки,грам чувство за възбуда,удоволствие или желание за секс. Адски много ме боли,понякога все едно ми е за първи път,понякога е търпимо, бо само първите 5 минути,след това не мога да издържа. С всяка изминала секунда болката става по силна и по нетърпима продължи ли повече от 5 минути почва адски силно да ме боли ,случвало се е да се разплача от болка. Никога през живота си не стм изпитвала удоволствие,това винаги ми е пречело във отношенията.Имала съм три връзки, приемали са го,опитвали са се да ме разберат ,но просто те също не изпитват удоволствие като ми видят лицето умиращо от болка,губят желание и започват да се съмняват в себе си.Това винаги е влияело в отношенията, което ги води до изневери…Просто мисълта за секс ме изпълва с гняв,само като се сетя за болката,нямам желание за секс,почвам да се дърпам,да отказвам,да си измислям причини…..моля се да го избегна всеки път,но идва момент в който започва да се пречи на връзката и се чувствам длъжна да го правя,правя го насила през ден за по 5 Мин…толкова мога. Просто самата болка ме кара да изпитвам гняв и към човека,защото все едно той ми я причинява.Заради този проблем се чувствам несигурна в себе си,мисля си че никой няма да ме иска такава, затова се държа до човека до себе си максимално,защото си мисля че ако се разделим друг няма да ме иска.Срам ме е адски много да го споделям,болна тема ми е,защото всеки ме гледа като луда.Ходила съм на гинеколог,като са ме преглеждали не са виждали нищо нередно във влагалището,тясна съм и съм суха.Също така последната година получавам ранички и нацепване на срамните устни, може би от сухота,щипе ми и ме държи заради раничките. След секс винаги имам кървяща раничка,която вероятно се получава от сухотата и самото търкане,тя допринася за болката. Едва ли са само те проблема,защото са от последната година,а аз имам проблем от 5-6 години.
Искам просто това да свърши,искам да се чувствам нормална,пълноценна и някога да изпитам удоволствието за което всички говорят.