Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
АЗ типично по български се чудя какво печелят от тези кутии 😄 но като за проба май ще поръчам Белбокс, защото има и гримове гледам .. иначе наистина и аз съм виждала скъпи продукти в група по 10лв и се чудех що тъй...а те са явно от бюти кутия..

# 106
Много се чудех дали да си взема кутия на Златна рибка. От една страна косата ми е много изстрадала от лятото, от друга - септември ми дойде много финансово нанагорен: Белбокс + Кибрит +… застраховка/ГТП на колата (+.. екскурзия в Париж 🤩), а и начало на учебната година казват, че идело.
Но след многото отзиви тук, реших се - ще взема тая от 50ина лв. Свършила!… Еми ще се гладува - взимам средната от 80 лв! И понеже нетърпелива, направо отидох да си я взема от мола (та вярно ми излезе ЗЛАТНА кутийката - колатата ми се повреди до ниво отнасяне с пътна помощ 😭 Да ми е жив и здрав мъжът и все така да ме утешава, че ремонтът на моята поне ще ни е по-евтин отколкото би бил на неговата 😅)
Ами струва си кутията! Пробвах 3 от продуктите и косата ми е видимо и осезаемо по-добре. Доволна съм много.
Котаците и те са доволни. Чудесен размер им е 😻😸 Само се дебнат кой да се настани.

# 107
Случайно за знаете french box на какъв принцип работи? Интересно ми е как се снабдяват с по-голямо количество от чуждестранните абонаментни кутии. Също така видях пост от юни, съдържащ портмоне от MyLittleBox, което пуснаха в кутията за септември. Та, от чисто любопитство питам😄

# 108
Много ми е интересен нощният крем от Good box, но пък не използвам термозащита за коса и така и не поръчах кутийката... Ако някой реши да се раздели с него, ще се радвам да го взема.

Напоследък все по-малко ме влече да поръчвам кутии, но не мога да отрека че има продукти, които работят.
Преди около 2 седмици кожата непосредствено под устните до брадичката се зачерви и започна страшно да се бели, когато нанасях слънцезащитен медицински крем ми щипеше и усещането беше за много суха и опъната кожа. Много ми помогна флорална вода от лайка и серума също с лайка на Kos от Кибрит 👍🏻👍🏻 ...та дори се върнах на крема, който бях зарязала Wooden spoon от Бюти ритуалс. Прежалих неприятния аромат, но явно наистина е с доста изчистени съставки, защото по никакъв начин не раздразни и без това раздразнената кожа и почвам лека по лека да се пооправям 😌

# 109
Днес взех Hey bea box и много ми харесва. Веднага пробвах крема за ръце. Довечера ще тествам и крема за лице. Надявам се да се разбере с кожата ми. Обмислям да купя и следващите две кутии. Поръчах и Кибрит.
А Златна рибка вместо да ми отговорят ме блокираха. Няма как да плата 322 лв, след като не съм поръчала две кутии или каквото са ми изпратили в повече към поръчката. Но пък си поръчах от фейсбук групите това, което исках от тази кутия, така че вече не ми трябва.

# 110
  • София
Днес взех Hey bea box и много ми харесва. Веднага пробвах крема за ръце. Довечера ще тествам и крема за лице. Надявам се да се разбере с кожата ми. Обмислям да купя и следващите две кутии. Поръчах и Кибрит.
А Златна рибка вместо да ми отговорят ме блокираха. Няма как да плата 322 лв, след като не съм поръчала две кутии или каквото са ми изпратили в повече към поръчката. Но пък си поръчах от фейсбук групите това, което исках от тази кутия, така че вече не ми трябва.
В кои групи във Фейсбук следите за продукти от кутии?

# 111
В тези двете:
https://www.facebook.com/groups/1038752079947487/?ref=share
https://www.facebook.com/groups/145303837461853/?ref=share

П. П. Кибрит са много бързи. Преди два часа направих поръчката, а вече е изпратена и утре кутията ще е при мен. Очаквах да я получа в последните дати за доставка.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:16 от *Didi*

# 112
  • Видин
Аз днес на обяд ще взема Кибрит и Чарли. Нямам търпение 😇

# 113
  • Бургас
Никакво съобщение за Кибрит нямам,дано ме изненадат приятно от Спиди и да пратят съобщение,че кутията е в офиса им.

# 114
Пуснете снимка на Кибрит, когато го вземете, моля Simple Smile

# 115
Ще се поръчва и октомври, ще има гуа ша и Скун. Не мога да кача снимка, защото съм на работа, но я взех и съм доволна. Има  душ гел на Елфея, крем за тяло на Кадалус и балсам за устни. Супер!

# 116
  • Видин
Ще се поръчва и октомври, ще има гуа ша и Скун. Не мога да кача снимка, защото съм на работа, но я взех и съм доволна. Има  душ гел на Елфея, крем за тяло на Кадалус и балсам за устни. Супер!

Ще има гуа ша в Кибрит? Супер, тъкмо мислех да си купувам 🤷

# 117
Взех и аз Кибрит, ами със смесени чувства съм. Този подхранващ лосион за тяло Kadalys на мен ми мирише ужасно. То вярно, че е с 99% естествени съставки, ама в описанието му чета, че остава кожата подхранена и деликатно ароматизирана....на нещо като спарени чорапи Grinning
Капките на Руми и те миришат гадно, ама за там си знам, понеже ползвам нощния крем. Балсамчето за устни е някакво ню размер, нищо особено. Маската за лице поне мирише приятно, ще се пробва. Пачовете не съм ги отваряла, интересен продукт ми се виждат.

# 118
Момичета, ето кутията на Кибрит! Като презентация - безупречно! Кутията е много красива, определно тя ме привлече като я поръчах 😁 И аз съм със смесени чувства, но като повечето от вас поръчах заради серумът на Руми, който така или иначе е на цената на кутията та поне да го пробвам, душ гела на Елфея имам същия от предишна кутия на тяхната марка, от сега знам, че мирише отвратително, гланца изглжда като .. от магазин за 1лв. 😁 Иначе тези лепенки против косопад.. като жена родила преди 3 месеца и изкарала ковид преди 1, сега съм меко казано с косопад, положението е ужас, ще видиме колко действат, но определено съм скиптична и не ми вдъхват никакво доверие! Заповядайте

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 11:44 от Denisllava13

# 119
Нямам търпение да разбера, какво са сложили Skon, защото много ми хареса крема им от февруарската кутия и си го пазя сега за зимата, че е по мазен.

Общи условия

Активация на акаунт