Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, при сериозен косопад не разчитайте само на мазила и шампоани. Обикновено проблемът е хормонален и най-добре посетете ендокринолог. На мен след ковид много ми помогна флорална вода от дива коприва и шампоан с чесън, както и витамини- цинк най-вече.

# 346
  • София
Още един глас за Дори, аз ползвам шампоан и балсам. Съгласна съм, че космите които падат в момента са били готови за падане още преди време, но на мен започна да ми расте бебешка коса. Като прокарам пръсти покрай скалпа ме боцка, а на челото се виждат.
Преди време бях ползвала Ревалид на хапчета, еха каква коса ми порасна, но след време косопада се върна с пълна сила.
Аз лепенките не съм ползвала, в момента мисля че нямам нужда.

# 347
Бети При мен косопада най-вероятно е заради Ковид. Започна 3 месеца след боледуване,  като на ден по 2-3 шепи коса падаше. Аз съм с Хашимото и първото, което направих е да видя ЩЖ, но TSH-то си беше под 2. B комплекс пия от няколко години с малки прекъсвания. С фризьорката започнах с терапии на Керастаз, отделно в нас слагам ампули на същата марка. Лятото никога не съм имала такъв косопад.  От 2 месеца пия антиоксиданти, но те не знам дали имат отношение към косопада. Взех си и само Биотин, за да видя дали ще има ефект с по-високи дози. Слагам едни ампули с репей и коприва преди баня. За сега по намаля косопада, но още не е спрял.

Но идва есен, TSH-то ще се разбунтува и е възможно да се усили косопада. Тези пластири от Кибрит реших да ги пробвам хем да видя дали ще помогнат за текущото състояние, ако не поне за превенция.

# 348
Въпрос за шампоана и маската в кутията с кафе на goodbox - подходящи ли са фина коса, или по-скоро ще утежняват?

# 349
  • Бургас
Въпрос за шампоана и маската в кутията с кафе на goodbox - подходящи ли са фина коса, или по-скоро ще утежняват?
Подходящи са.
Направо скърца косата след шампоана,маската НЕ утежнява.
Даже мисля следващото измиване да не е след ден,а след два,ако може и три даже дни...Никак не искам да продължавам да мия косата си през ден,поне през два дни искам.А е толкова рядка,фина и бързо омазняваща се ...

След тоталната хистеректомия ми изпада голяма част от косата,но след операцията на щитовидната жлеза падаше в тревожни количества и не се възстанови.Вече три години минаха.
Обикалях по лекари,показвах шепи паднала коса,само ме гледаха ужасено.

# 350
Нормално е фината коса да се замърсява по-бързо, а ако е и небоядисана - съвсем. Отказала съм се да я мъча повече от 2 дни, не е възможно, колкото и да ми философстват приятелките с плътни коси. Joy

# 351
  • Бургас
Нормално е фината коса да се замърсява по-бързо, а ако е и небоядисана - съвсем. Отказала съм се да я мъча повече от 2 дни, не е възможно, колкото и да ми философстват приятелките с плътни коси. Joy
Сива е моята,направих жестока алергия от боя за коса.
Два дни май ми е максимумът да не я мия и тайно подозирам,че приличам на клош@рка втория ден.

# 352
  • SF
И на мене ми тръгва сезонният косопад. Много е упорит и това обикновено продължава по 3 месеца. Не всяка година се появява. Последните пропусна, но сега тръгва отново. Снощи събрах половин шепа. Косата ми е гъста, вълнисто-къдрава-никаква, но фина. Заредила съм се с хубави хидратиращи шампоани. Няма смисъл да купувам кутията с кафе поради тази причина. Но ще трябва да посетя аптеките за специализирани за косопад, а бюти продуктите ще чакат.

# 353
  • София
Не зная как споделяе, че има ефект от лепенките на Кибит. Обикновено е нужна терапия от поне месец.

Чудя се сега за кутията с кафето, след като я хвалите толкова. Simple Smile

Календарът на Чарли е изчерпан. Жалко.

# 354
  • Видин
Имам мейл, че са ми изпратили Лейди бокс, а в Спиди ме чака Белбокс, но съм в болница и сигурно чак в събота ще стигна. И май ще си прекратя абонамента - хайлайтъри, майлайтъри не ползвам, а те се убиха да ги слагат във всякакви форми 😁

# 355
Повлияна от дискусията в темата си поръчах кафе кутията и вчера дойде. Всичко мирише приказно, надявам се и ефектът от продуктите да е задоволителен.

# 356
С тънка и вече много рядка коса съм, вчера пробвах шампоана и маската от гудбокс. Усещам го протеинов, или балансиран  с превес на протеин. Косата ми изглежда доста плътна, но пък е мека и с блясък. Идва ми малко силен, премива и изсушава скалпа. Следващия път ще го използвам на първо измиване и след това друг шампоан.

Аз бях споделила, че косопада ми е намалял, но използвам пластирите в комбинация с други продукти. Така, че не мога да кажа дали е от тях.

# 357
  • Бургас
Малко премива,косата ми втори ден е чиста и не е на клечки...Чудо.
Мога да го ползвам и аз веднъж и после друг шампоан.Че и с малко количество измива повече от добре.Но не дразни.
Евентуално веднъж седмично мога да ползвам него.

Аз на Бел бокс кутията ако е с червило и другия продукт,който разкрият,не ми трябва особено,ще я откажа.
Никак не искам матово червило,макар че хвалят на NL beauty козметиката.Но май тази марка предлага само червила и някаква бронзираща пудра,а не ползвам.

Хайлайтърът за сенки не става,но е чудесен за суха кожа.Не е пудра,за да се врязва в линиите, много го харесвам,всеки ден откакто съм го получила си слагам и съм много доволна.

# 358
Може и да се разреди с малко вода шампоана в една чашка преди ползване. Скалпа ми е много чувствителен, но освен, че усещам лека сухота, не мога да кажа, че го е раздразнил.

# 359
Някой поръчвал ли е кутия на pickndazzle? Интересува ме устройството на Reduit.

Общи условия

Активация на акаунт