RYANAIR - 21

• 43 986
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой знае ли кога ще обявят зимното разписание и ще могат да се купуват билети?
Това отдавна е факт.

# 121
Абсолютно е факт, аз съм изкукала и говоря глупости, извинявайте. За лятното говорех, трябват ми билети за Тревизо през юни/юли и се чудех кога ще мога да го уредя.

# 122
  • София
Сигурно края на септември или октомври ще има лято 2023.

# 123
  • Берлин
Пишете, когато излезе разписанието 👍🏻

# 124
  • Milano
По някои дестинации отдавна има разписание до октомври 2023.
Нямам предвид от София.

# 125
Раян туко що ми върнаха парите, които бях платил за напитки на борда (полет - декември). Сега чакам в лайв чата да обяснят кво-що(не са казали, че са за това, но в данните за полета липсват само напитките, сумата отговаря). На 87 позиция съм. Laughing

# 126
Раян туко що ми върнаха парите, които бях платил за напитки на борда (полет - декември). Сега чакам в лайв чата да обяснят кво-що(не са казали, че са за това, но в данните за полета липсват само напитките, сумата отговаря). На 87 позиция съм. Laughing

Този от чата ми обяснва, че парите са ми върнати за напитки от предни полети, което няма как да се е случи, 'щото аз квото съм платил, съм го изпил. По-объркан е и от мен. Аз направих изчисления по мейлите и по новата информация в сайта им като receipt - от полетите през декември са.
Или сменят цените, или спират услугата... кой ги знае.

Той не можел да ми помогне, Кристиян, не знаел нищо, не можел да каже каквото и да е. Ми, тогава що е там?

# 127
"Райънеър" планира да повиши цените на самолетните билети поради поскъпването на горивата, съобщи Андреас Грубер, ръководител на германското подразделение на авиопревозвача

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

# 128
Колко още? 700 лв. от Шарлероа  по Коледа без багаж. По-евтини има даже на България Еър. И то е ясно, че по Коледа са скъпи билетите, ама чак такива цени никога не съм виждала.

# 129
Здравейте! Имам едно питане тъй като днес ни направи впечатление. Имам закупени билети за Рим за октомври. Днес като влязох в приложението на райнер за да си видя полета в колко часа е , натиснах на Itinerary и ми излязоха някакви правителствени такси. Прилагам снимка и ще бъда благодарна ако някой знае дали трябва да се плащат понеже не са малко пари. До сега не съм плащала допълнително за такива неща, а единствено билета.

# 130
Това не е ли цената на билетите?
Пише, че не плащаш такси, тоест нищо не трябва да плащаш отгоре.

# 131
Да това е било. Благодаря ви и се извинявам за глупавия въпрос. Хубав ден на всички!

# 132
Какъв е замисълът на това да се купуват напитки предварително? За да е сигурно ме ще получиш ли? Може ли така да се купуват парфюми предварително? При последния ми полет с Райън исках да си купя някакво Версаче, но бяха имали само 2 бройки и от предните редове ги бяха взели.

# 133
Какъв е замисълът на това да се купуват напитки предварително? За да е сигурно ме ще получиш ли? Може ли така да се купуват парфюми предварително? При последния ми полет с Райън исках да си купя някакво Версаче, но бяха имали само 2 бройки и от предните редове ги бяха взели.

Не знам дали предлагат парфюми, май да, трябва да видиш в брошурата за полета.

Аз купувам, за да не се занимавам на борда да търся стотинки или карти да вадя, в него тясното пространство. Така и не чакам да излязат за продажба. Още като излетим идват, искат да видят билета и ме питат кога какво искам да ми донесат или всичко заедно преди да започнат продажбата на борда.(билета го проверяват, явно, за да не съм се разминил с някой и на него да дадат моите платени неща)

# 134
Раян с пари на борда не боравят. Само карти.

Общи условия

Активация на акаунт