Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Скрит текст:
Знаете ли нещо което да помага за зачервена и раздразнена кожа след бръснене или за "пъпките", които се появяват?
Може и нещо малко по-скъпо.
Бебешка пудра, от години само това ме спасява
А някоя марка? Или всички са еднакви?
Аз харесвам на Бебелан,но май всички са със сходен ефект.
Много помага за раздразнена кожа.
Понякога бебешки кърпички със сребърна вода пак на Бебелан от  Лили също ми помагат.

# 286
Вечепетя, да я напъвам ли да влезе главата?четката ми на филипс си е стандартна тялото им не е различно само главите ..
Пробвай с по-силен натиск. Нищо не губиш. Виж, че и друга потребителка е споделила за същия проблем.

# 287
  • Deutschland
Нова pumpkin колекция на Есенс

# 288
Много са привлекталени нещата от тази колекция 😍
Дали ги има в България

# 289
Аз пък да се оплача, поръчах на Максим Джакомо новата колекция. Палитрата за лице дойде строшена, четките и те нещо не бяха ок, тази за руж е една накълцана, все едно първокласник я е стригал в час по трудово. Другата за пудра и тя една крива.
Скрит текст:

От нотино ги поръчах, четките бяха в същия вид в, който съм ги снимала, рязпечатани и хвърлени вътре. Добре, че сървиса на нотино е читав, изпратиха ми нова палитра. Очаквах по-високо качество след гръмките реклами, палитрата освен потрошена е и с разлепени картони около огледалото.

# 290
Нова pumpkin колекция на Есенс

Цветът на червилото ме заинтригува, не че нямам поне 10 подобен цвят 😅

# 291
Аз навсякъде търсих тук по сайтовете, но няма и следа. Sad

# 292
В търсене съм на хубава самобръсначка. Преди използвах само на Cien (марката на Lidl), които бяха 4-5 броя за 2-3 лева, страхотне бяха. Спряха обаче да ги продават и дълго време изобщо нямаше ножчета на марката в магазините на Лидл. Преди две седмици си купих, но новите им ножчета (те са сини, а хубавите бяха розови) изобщо не ми допадат. Купих си на Wilkinson, които продават в ДМ и бяха около 2 лева броя. Също съм много недоволна.
Сега видях оранжевите на Винъс и мисля да си ги взема. В ДМ са на доста по-ниска цена:

# 293
Аз съм с Винъс от 25г и не ги заменям.Издържат ми мн. време ножчетата.

# 294
От безсрамно ниски цени взимах преди около месец 4 тройни ножчета за около 15-16лв. Преди това обаче с някакво намаление взех и петорните (пак 4 в комплект) от емаг и бяха за 25лв с някаква отстъпка . И аз като ДХЗ повече от 10г само Жилет ползвам и не заменям ,въпреки цената си заслужават.

# 295
  • Ланкър, планините Овнерог
Днес си взех бялата пяна на Балеа Мед. На първо ползване - бива. Има лек лекарствен мирис, но се търпи, а и нали веднага се отмива, та не е драма.
Понеже в няколко поста мернах, че трудно се намирал, в ДМ в Младост 1 (Сф) го има.

# 296
Знаете ли нещо което да помага за зачервена и раздразнена кожа след бръснене или за "пъпките", които се появяват?
Бебешка пудра, от години само това ме спасява
Аз ползвам тази, но не мисля че марката е от значение

Самобръсначката ми е Жилет, дамски вариант, ако това е от значение

# 297
Бебешкото олио на Бочко, със светло зелена капачка, мисля че е с пшеница. Има и с невен и с лавандула, но не съм ги пробвала. Към 3/4 лв е. Преди време в Джъмбо имаше самобръсначки Омниа, някаква тяхна марка и бяха перфектни, но последния път, в който си взех от тях, и те бяха със лошо качество за съжаление.

# 298
Скоро ще ми трябва нов почистващ гел и се чудя между Нивея пяна със зелен чай, Гарниер с витамин С, новия гел с гликолова киселина на Лореал и Микса против несъвършенства синята опаковка. Някой пробвал ли е нещо от тях?

# 299
Скоро ще ми трябва нов почистващ гел и се чудя между Нивея пяна със зелен чай, Гарниер с витамин С, новия гел с гликолова киселина на Лореал и Микса против несъвършенства синята опаковка. Някой пробвал ли е нещо от тях?

От изброените съм използвала само Микса за несъвършенства. Доволна съм, препоръчвам. Не люти на очите и не пресушава кожата.

Общи условия

Активация на акаунт