Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland
Парфюмни се сещам за тия на Вики бутик и Ейвънските, дето вървят към съответен парфюм.

# 436
Лосионите на Seventeen също са с траен аромат. Но обикновено силно миришещите лосиони са с много химия.
На Елизабет Арден Green Tea Honey Drops също е с аромат, който усещам цял ден, но за съжаление не го намирам вече в Лили, а онлайн цените са му много надути. Confused

# 437
Благодаря момичета, най-вероятно ще поръчам на Вики бутик.
 Ясно ми е че са химизирани, но няма да го ползвам ежедневно, а ей така като ми се прииска да се намажа с нещо хубаво миришещо😂

# 438
На Балеа парфюмираните лосиони също са с много силен аромат, обикновено наподобяват някой популярен парфюм.

# 439
Хм, гъст лосион на Балеа. Това заслужава да се пробва, изглежда супер.
И аз съм със суха кожа и другите лосиони на Балеа не могат да спасят положението, та сега изпозлвам един на Микса, много ми харесва, само миризмата ми идва малко силна.
Този също ми допадна

Иска ми се и някой парфюмиран лосион, какво бихте препоръчали?

Откъде го купувате? Не съм го виждала нито в ДМ, нито в Лили.

# 440
  • Deutschland
На Балеа парфюмираните лосиони също са с много силен аромат, обикновено наподобяват някой популярен парфюм.

Аз изобщо не ги усещам и това лято ги подарих. Коледните лимитки обаче са уау.

# 441
За мен пък са доста силни, чак понякога ми идват байгън. Рядко ги ползвам.

# 442
AksnerD, от Дм го взех, но сега е изчерпан.

На Балеа съм ги пробвала, миришат, но консистенцията изобщо не ми допада и не ми попиват, затова съм ги отписала.

# 443
  • Deutschland
Тези в туби да, трудно попиват. Аз имам обаче един лимитиран на Балеа с помпа, който попива мигновено. С блясък е.

# 444
  • Стара Загора
Тези в туби да, трудно попиват. Аз имам обаче един лимитиран на Балеа с помпа, който попива мигновено. С блясък е.

Страхотен е този...пазих си го доста..но скоро все пак свърши и хвърлих опаковката.Жалко, че беше лимитка. Супер консистенция, хидратация..а по спомен и състава беше добър.

# 445
Тази година харесам ли балейска лимитка, купувам поне 4 броя. Grin

# 446
  • Deutschland
Особено ако заредят нещо с аромат на Коледа. Обожавам просто.

# 447
  • Бургас
Кои са тези парфюмни лосиони на Балеа?

# 448
  • Deutschland
Например този :
/точно преди да се разболея от К го купих, така и не усетих аромат и лятото го занесох на майка ми/
На опаковките пише кой е парфюмиран. Чела съм добри отзиви за някакъв в лилаво, бил имитация на Alien.

# 449
Този май беше Chloe, а розовият - La vie est belle

Общи условия

Активация на акаунт