Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Бургас
Да,същият.
В Софармаси е на промоция.
За много мазна кожа няма да е ок,бая богат,но бързо попиващ крем е.
До утре мога да го хваля,на пета или шеста опаковка съм.Но съм с много суха кожа,тя много поема.

# 422
Уморен съм вече от търсене на неизсушаващи измиващи продукти... единствения, който не го прави е La Roche Posay Toleriane Caring Wash, но ми идва прекалено скъп, понеже го изразходвам много бързо... давайте идеи
Розовия на Avene.  Без сапун е и без аромат и доста икономичен. Ползвам втора опаковка от 500 мл.

# 423
На мен много ми пари на очите, за душ гел е много нежен и ми допада много. Иначе на Балеа всичките измивни гелове и пяни много ми харесват и постоянно си ги редувам. Също на Алверде се каня да пробвам пяната, тук също беше препоръчана.
Main Slime, ей това беше препоръчала преди време една съфорумка, да е жива и здрава, и след мицеларната ползвам него. Аз лично съм много доволна, на моята мазна преминаваща вече към по-суха кожа, се отразява чудесно.

# 424

Кремът на Дева беше намален с два лева и взех за проба.

Маслото за тяло на Алверде също за проба, за това е и в малка разфасовка

И чай си взех на Миволис за жени

# 425
  • София
Уморен съм вече от търсене на неизсушаващи измиващи продукти... единствения, който не го прави е La Roche Posay Toleriane Caring Wash, но ми идва прекалено скъп, понеже го изразходвам много бързо... давайте идеи
Розовия на Avene.  Без сапун е и без аромат и доста икономичен. Ползвам втора опаковка от 500 мл.
Как изглежда?
По принцип съм доволна от розовия на Микса, но се оглеждам за нещо от по-висок клас.
Скрит текст:

# 426
  • София

Кремът на Дева беше намален с два лева и взех за проба.

Маслото за тяло на Алверде също за проба, за това е и в малка разфасовка

И чай си взех на Миволис за жени

Ползвам нощния крем на Дева от същата серия
 Страхотен е!  Беше ми препоръчан от продавачка в ДМ и не съжалявам за покупката.

# 427
Момичета, само онлайн ли не е наличен този крем за тяло на Елизабет Арден в Лили? Аз не  го намирам и във физическите магазини на Лили?

# 428
Някой използвал ли е този продукт за лице ?
Ще се радвам,да споделите мнение.

# 429
Дами, някой да е използвал този нов крем на Нивеа

От понеделник ще е намален на 10 лв. В Лидл за 450г опаковка.

# 430

Този сладурски лимитиран комплект с душ гел,крем за ръце и лосион - 10.99 лв .Ухае на джинджифилов чай😊

# 431
  • Deutschland
Лосиона траен ли е и попива ли бързо?
Аз чакам коледни Балейски колекции, но май нищо още.

# 432
при мен е траен около час , и крема и лосиона са гъсти и плътни като консистенция -на опаковката пише ,че са с пантенол и алантоин, не са воднисти като някои други на Балеа.Бързо попиват,но кожата ми е суха.
Лосиона траен ли е и попива ли бързо?
Аз чакам коледни Балейски колекции, но май нищо още.

# 433
  • София
Отзиви за маслото за нокти и кутикули на Aura?

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 20:18 от Amiamo

# 434
Хм, гъст лосион на Балеа. Това заслужава да се пробва, изглежда супер.
И аз съм със суха кожа и другите лосиони на Балеа не могат да спасят положението, та сега изпозлвам един на Микса, много ми харесва, само миризмата ми идва малко силна.
Този също ми допадна

Иска ми се и някой парфюмиран лосион, какво бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт