Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Да, аз имах лилавия, наистина докарва доста успешно миризмата на Alien, но пак ще се повторя, отказа ме консистенцията и това че изобщо не попива.
И така не пробвах другите миризми.

# 451
И аз имах лилавия за съжаление не е много траен ...

# 452
Аз имах розовия както и същия дезодорант. Ароматът им е много хубав, задържа се до час-два. Обаче дезодоранта изобщо не предпазва от изпотяване.
Имам лилавия дезодорант, наистина са копия на парфюмите. Имам парфюмите и като ги сравня, нямат разлика.

# 453
И аз го имам този показания от Фрау, наистина трудно попива, и аромата не ми харесва.

За дезодорант - Джаста беше похвалила един на Балеа, против изпотяване, много трудно го открих, но наистина е супер. Преди него довърших един на Dove,който доста време отлежаваше, но пак много ми харесва.

# 454
  • В къЩи.

За дезодорант - Джаста беше похвалила един на Балеа, против изпотяване, много трудно го открих, но наистина е супер.

Може ли линк към дезодоранта?

# 455
# 456
Розовия измивен гел е на Bioderma. Извинявам  се за грешката. Този е

# 457
  • София
Розовия измивен гел е на Bioderma. Извинявам  се за грешката. Този е
Благодаря!
Това ми е единия вариант, или нещо на СераВе, никога нищо не съм ползвала на марката и ми е любопитно дали ще се разберем.

# 458
Мисля, че имам нужда от дълбокопочистващ шампоан нещо не си чувствам добре почистен скалпа.Имам спомени, че Зорница-Аглю препоръчваше някакъв хубав от Дм, но така и не успях да открия нищо.
Да си спомняте и вие нещо такова или да знаете хубав?

# 459
Аз ползвам на Балеа този за дълбоко почистване.В синя туба..

# 460
Мисля, че имам нужда от дълбокопочистващ шампоан нещо не си чувствам добре почистен скалпа.Имам спомени, че Зорница-Аглю препоръчваше някакъв хубав от Дм, но така и не успях да открия нищо.
Ако не се лъжа май препоръчваше Pantene Aqua light. Но аз не бях доволна изобщо, последва ударно омазняване на косата.

# 461
  • Стара Загора
Aqua light за мен не е ДПШ, а обратното.
По скоро се препоръчваше някакъв на Балеа, ако не греша.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-dalboko-pochi … 058172637056.html

# 462
  • Сливен
Този е.
Да ми препоръчате серия шампоан и балсам с протеин,че тази която ползвам на Балея нещо не я зареждат и в онлайн магазина я няма.

# 463
  • София

Bioderma Node. Справя се отлично и с лющене на скалпа, подходящ е за чувствителна кожа и за ежедневна употреба.

# 464
Като става въпрос за шампоани аз взех този заедно с балсама   https://www.dm.de/balea-natural-beauty-shampoo-locken-p4066447190397.html    и се изненадах много,че изобщо не прави пяна.Абсолютно никаква,сякаш си слагаш крем а не шампоан.Чудя се дали по грешка не са сложили в шишето за шампоан балсам . Моля ако някоя от вас го има ,или друг от тази серия да каже при нея как е .Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт