Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Преди малко ми излезе реклама, че Лили ще правят черен петък, но не пишеше какво ще бъде намалението.

Ааа нее, след миналогодшната "одисея" с черния петък в Лили, няма да им се хвана вече на въдицата. Момичетата от темата помнят,какво чудо беше....Grinning

# 571
Аз си почаках, докато получа пратката, но бях много доволна от -50%. Ако и тази година е така, ще се възползвам пак.

# 572
аз също ще

# 573
# 574
Aз така и не получих нищо..

# 575
Досега рових във фейса и в инстаграм профила им да видя за някаква индикация за черен петък. Описанието е единствено за целия ноември и визират месечните си промота от брошурата.

# 576
Точно ми остана само един душ-гел от миналогодишния ЧП на Лили, изчислила съм ги явно😂. Този път ще поръчам повече неща 😂😂😂
ПС: Еееее, искам си черния петък!

# 577
  • Стара Загора
И аз бих се възползвала с удоволствие от черния петък, отново..Друго си е да си вземеш нощния крем за 15 вместо за 30 Simple Smile

# 578
Аз си получих всичко, което поръчах, така че бих пробвала пак.

# 579
Аз също бих поръчала, ако си заслужава намалението. Миналата година нямах проблем, но помня, че доста хора не получиха поръчките си и имаше разправии.

Рекламата ми излезе на стори в Инстаграм, търсих и аз повече информация на сайта им, но нищо не пише.

# 580
MarianaP на кои душ гелове заложи миналата година на черния петък? В търсене на нов душ гел съм. Искам да разнообразя с нещо ново. И какво количество поръча за една година? И аз обичам да се презапасявам, та твоята идея ми звучи страхотно

# 581
Сега ходих да ги броя Grinning - 12 Поръчала съм различни COTTAGE, TESORI D`ORIENTE, PALMOLIVE, FA...Аз май рядко повтарям аромати по принцип(важи и за парфюми). Като гледам какви цени са, направо се въодушевявам Grinning Примерно TESORI D`ORIENTE е 2.79. Отделно си купих интимни гелове, превръзки, боя за коса...обаче не ми хрумна и от тях да се запася... Grinning Ако пак има ЧП няма да направя тази грешка пак, ще се подготвя предварително. Ама къде ли ще ги съхранявам...?

# 582
Аз се запасявам с перилни и почистващи препарати. Накарах ММ да ми направи  рафт за тях, на него не му допада идеята за презапасявам, ноо.. Определено крада идеята ти.
Мисля за тях за взема нещо такова

В различните чекмеджета ще са различни продукти душ гелове, шампоани, балсами, маски. Дали ще ми свърши работа обаче...

# 583
Аз си взех такъв шкаф миналия месец, но е светъл. Върши работа, напълнила съм го със запаси. Joy

# 584
  • Deutschland
Аз изразходвам наличности, ще чакам коледни серии. Душ-гелове, лосиони и т.н. Дано има, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт