Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
И аз чакам коледните с нетърпение. Миналата година ми подариха и много харесах комплект на Yves Rocher, тази година мисля да си взема пт тези на Дъглас, и може на The body shop.

# 586
Според мен тази година самите лили няма да се подложат на това нещо от миналата година ...

# 587
  • Варна
С тази инфлация съмнявам се да пуснат всичко на -50%...

# 588
и аз чакам коледни лимитирани серии, и се чудя за тези коледните календари, знам че ДМ пускат, с гримове също пускат много фирми но още не съм се спряла на нищо

# 589
Аз тази година се отказах от коледните календари. Миналата година си взех на Балеа и ми останаха половината неща. Разглеждах и тези с гримовете тази година, но нищо не ми допадна.
Само календар с чай си взех тази година и ще залагам на лимитираните сетове.

# 590
Аз тази година се отказах от коледните календари. Миналата година си взех на Балеа и ми останаха половината неща. Разглеждах и тези с гримовете тази година, но нищо не ми допадна.
Само календар с чай си взех тази година и ще залагам на лимитираните сетове.
Колко струва календара с чай и заслужава ли си?

# 591
6 лева струва, според мен да.
Аз много харесвам чайовете на ДМ  и като цяло храните им.

# 592
ако пиеш чай - да, защо не
аз също го взех

# 593
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Единствения календар, който купувам е именно чаения на ДМ. За подарък, за пиене през зимата,   за парите си е супер. На мен ми харесва и си пия пакетчетата с удоволствие.

# 594
Пия чай. Отдавна не пия кафе.
Ще може ли да ми покажете какво представлява кутията на чая?
Утре отивам и си купувам ,нали днес ни откриха мол в квартала и за моя радост има ДМ.
Дори днес посетих отварянето и си купих някой неща.

# 595
# 596
DzhuliB ,много благодаря!🥰
Утре отивам да си го купувам!
Благодаря ви момичета! 🥰

# 597
Напоследък започнаха да ми излизат най-различни реклами на червилата на NL Beauty, които ги има и в Lilly https://shop.lillydrogerie.bg/brands/nl_beauty .
Конктрено на матовите им червила съм хвърлила око, ако някой е пробвал били споделил мнение.

# 598
Имаше много отзиви преди( търсачката).Повечето доволни.

# 599
Червилата на Лозанова са 1 към 1 с червилата на Catrice  matt ink 🙂разликата им е цената просто.

Общи условия

Активация на акаунт