Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Ви за бързите отговори!

# 601
Аз купувам от матовите на Ревлон. Серията е Ultra HD matte, този месец са 10 и нещо намалени в Лили. Най-вероятно ще взема 2-3 броя в любимите ми цветове.

За запасяването - правя го и аз. Моят мъж също се чуди, защо имаме 4-5 гела за пране по 2-3 литра всеки, но с тези цени, няма как да не се запася.

Ще си взема и аз чаения календар на ДМ. Пия чай всеки ден и купувам често от ДМ, затова очаквам и тези да ми харесат.
Няма да харча излишно пари за други календари, в момента и аз като Фрау ще приключвам наличностите и ще чакам коледните аромати.
Душ геловете на Yves Rocher ми изсушават много кожата, затова може би ще ги пропусна, но очаквам балейските лосиони за тяло.
Стори ми се при едно от последните ходения в ДМ, че имаше лосион от коледните, взех го, но го върнах, защото имам 7-8 лосиона за тяло…
По спомен май беше този, ще снимам когато отида пак.

# 602
Уф, какви сте подстрекателки... Ще взема да си купя коледният календар на ДМ с чайове... би ми харесало да пробвам различни вкусове, защото адски много се набутвам като купя кутия чай и после не ми хареса. А още по-гадно е, когато и ММ не ги хареса...

# 603
Напоследък започнаха да ми излизат най-различни реклами на червилата на NL Beauty, които ги има и в Lilly https://shop.lillydrogerie.bg/brands/nl_beauty .
Конктрено на матовите им червила съм хвърлила око, ако някой е пробвал били споделил мнение.
Пробвала съм почти всички от по-бюджетните матови червила. Не са никак лоши тея на NL, на катрис изобщо не ми хареса, а най-любими са ми на Никс (страхотни цветове, няма триене, само с кокосово масло успявам да го махна).

# 604
Напоследък започнаха да ми излизат най-различни реклами на червилата на NL Beauty, които ги има и в Lilly https://shop.lillydrogerie.bg/brands/nl_beauty .
Конктрено на матовите им червила съм хвърлила око, ако някой е пробвал били споделил мнение.
Пробвала съм почти всички от по-бюджетните матови червила. Не са никак лоши тея на NL, на катрис изобщо не ми хареса, а най-любими са ми на Никс (страхотни цветове, няма триене, само с кокосово масло успявам да го махна).
На Nl са много изусаваще на катрис не изсушават толкова и също издържат доста време.Но фаворит са ми Maybelline.Nyx рядко харесвам бях взела техен гланзц ,червило и не ми допаднаха оттогава не купувам нищо тяхно.

# 605
И аз си взех календара с чайове ☺
За червилата на NL влогърката Антоанет Попова има видео. Не знам дали е спонсорирано, но могат да се видят цветовете.
Аз също обичам да се запасявам. 😄

# 606
  • Бургас
Тя само Попова да беше, почти всички влогъри имат видеа с тези червила на Николетчето.

# 607
Миналата година от намалението на Лили си поръчах течното матово червило на NL Beauty в цвят Chocolate milk. Обожавам такива цветове и само такива нося, но е ужасно изсушаващо. Съсипва ми устните.. Не бих си купила друго. Иначе е издръжливо.

# 608
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен номер 1 фаворити завинаги ще си останат матовите течни червила на Мейбълин.
Откъм разнообразие на цветове, лесно намиране, съотношение цена/качество и
издръжливост нямат конкуренция /поне за мен/. Не ми изсушават устните, сложа ли сутринта
и освежа ли отново след обяд, нямат махане. С мицеларна не става, специално трябваше да си
купувам заради тях да ги махам camomile-to на The Body shop.
На Николета не са и некак лоши, но Мейбълин ги бият. Аз съм доволна от течните сенки
и гланца за устни. Той ми е фаворит за гланцове. Не слепва, мирише добре, дава хубав
лек оттенък на устните, сложи ли го върху мат червило ги прави сякаш по-обемни и пухкави.

# 609
Аз почти не нося червила и не съм си купувала матови май. Някои от вас пишат да се слага балсам преди червилата, които много изсушават и ми е интересно така нанесено червилото става ли пак матово?

# 610
Аз почти не нося червила и не съм си купувала матови май. Някои от вас пишат да се слага балсам преди червилата, които много изсушават и ми е интересно така нанесено червилото става ли пак матово?
Става матово, да 🤗

# 611
Момичета червило с гланцов завършек има ли ???

# 612
Мисля, че има.водеха се някакви…лак покритие, но нямам такова.

# 613
  • Deutschland
Имаше едно време едни гланцове с мега блясък на Катрин Арли, леле изхабила съм сигурно 100 и после изчезнаха.
Балеа са пуснали plex серия за коса, шампоан и балсам с протеин.

# 614
  • В къЩи.
ФДТ на Ревлон КолорСтей е с нова опаковка,от опит с други продукти знам,че винаги с опаковката сменят и формулата на продукта и почти винаги е към по-зле.
И тук ли е така?
Искам да пробвам този за нормална и суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт