Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Мишата на мен ми е тежка. А Луменето ми омазнява допълнително кожата. Но Лумене е нежен и е по-добрият вариант.

Ходих днес в ДМ, ето какво си взех:
Скрит текст:

Чайчето Be Happy сега го пия и ми харесва, има много джинджифил вътре и е пикантен. Аз обичам такива. Разбира се, взех и коледния календар чай - впечатлена съм колко разнообразни билки съдържа всяко чайче там.

Реших да пробвам шампоана и балсама от MED серията, т.к. ми се видя с изчистен състав, а и исках нещо без аромат. Търсех иначе безсулфатен, но не намерих. Ако знаете за безсулфатен шампоан в ДМ или Лили, дайте идея плийз.

Очната линия на Есънс за пореден път. Предишната ми изсъхна, т.к. дълго време не слагах грим, така че ползвайте си очните линии, момичета. Simple Smile

# 676
  • София
Вчера купих от ДМ един друг коледен календар с 24 бр. чай. В тъмно синя кутия. Нямаше чая в бежовата кутия. Имаше някакъв зимен.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 16:23 от Amiamo

# 677
Знам, че
на Доори има безсулфатен, както и на Тресеме.

# 678
Чаеният календар в синята кутия е актуален, в нашия филиал имаше само този, който купих. Той е от миналогодишните. Но така или иначе чайовете са едни и същи.

# 679
  • Варна
Не ми харесват новите им указания за ползване на отстъпка рожденник. Тая година февруари с акта за раждане на 4 г ми дъщеря ходих да пазаря, няколко пъти през седмицата в която е родена, в седмицата на моя РД - пак така няколко пъти пазарих. С тия изисквания, излиза че отстъпка за РД на детето не мога да ползвам, или аз съм в грешка. Като изтегля приложението - пиша само моя РД - нали?

# 680
  • София
Да, само твоя пишеш.

# 681
  • Deutschland
Много се надявам да е като Кастинг крем глоса, освен това е единствения светъл цвят.

# 682
  • Габрово
Да попитам -преди имаше един душ гел на Балеа -бял шоколад ,не го виждам сега.

# 683
  • В къЩи.
Взех си този фондьотен, хубав е. С нормална кожа съм, нито суха, нито мазна.

Привършвам ФДТ Rimmel Wake Me Up , потърсих за да подновя , но май е спрян от производство.
Мислех да пробвам Revlon Colorstay за нормална и суха кожа ,но сега се чудя и за хваления  Catrice....

Ревлон или Катрис да избера?

# 684
Привършвам ФДТ Rimmel Wake Me Up , потърсих за да подновя , но май е спрян от производство.
Мислех да пробвам Revlon Colorstay за нормална и суха кожа ,но сега се чудя и за хваления  Catrice....

Ревлон или Катрис да избера?
На Катрис са хубави, но са за мазна кожа. Аз имам на Ревлон, доволна съм, моята кожа е суха и на места нормална.

# 685
На катрис тру скин, на мен ми стоеше ужасно. На носа стоеше на точки, на лицето стои кейки, изобщо не се сливаше с кожата, а стоеше на топченца отгоре и се скупчваше с пудрата. С нормална към смесена кожа съм. Дадох го на приятелка да го ползва и тя сподели същото и не го одобри. Та той е love & hate. Мненията за него са полярни.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 09:15 от dani-ela-80

# 686
От всички възможни фдт в дрогериите, най-хубав е True Match L'Oreal. И някои, но не всички фдт на Мейбълин. За мен!

# 687
На мен True match ми изсушава кожата, със суха кожа съм.

# 688

Като сте се заговорили за фон дьо тен, аз пък съм доволна от Bourjois Healthy Mix - хидратиращ и озаряващ е. Една идея по течен, но пък се разнася с гъбка чудесно. Не знам каква му е покривността, защото аз не търся голяма такава, стига ми , да ми изравни тена и да е моят цвят.

# 689
  • Стара Загора
След като има това намаление в Лили, предполагам няма да има черен петък като миналата година Sad

❤️ Защо да е черно, когато може да бъде цветно?
💫 Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично?
🛍️ Защо да е Black Friday, когато може да бъде Pre-Xmas Shopping?
⭐ Купи коледните подаръци сега на страхотна цена, участвай в томбола за 1 от 5 уреда и се възползвай от безплатна доставка за покупки над 11.99 лева, Само Онлайн на shop.lillydrogerie.bg от 11 до 18.11 🛒

Общи условия

Активация на акаунт