Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз много харесвам L'OREAL PARIS INFAILLIBLE 32H FRESH WEAR от дрогерийните. Много приятна текстура и покрива добре. /с мазна кожа съм/. И има страхотен сатенен завършек при мен, но не мазен.

# 691
Преди време бях купила основа за грим от лили на марка кибо нещо такова май  беше предлага ли се все още в магазините ?

# 692
Знам за марката Wibo, кибо не съм чувала аз поне.

# 693
Аааа да wibo извинявам се изхвърлих опаковката и нямаше как да я проверя

# 694
  • Стара Загора
Аз много харесвам L'OREAL PARIS INFAILLIBLE 32H FRESH WEAR от дрогерийните. Много приятна текстура и покрива добре. /с мазна кожа съм/. И има страхотен сатенен завършек при мен, но не мазен.

И аз много го харесвам...не тежка формула и в същото време, добра покривност. На мен обаче зимата ми изсушаваше, и без друго пресушената от ретиноли кожа.
Сега гледам, че има явно нова формула с фактор, и може би ще  заложа на него.

От дрогерийните (всъщност от Парфимо го купувах, но е с дрогерийна цена) много ми харесваше на Physican Formula Healthy, и той с фактор, на който държа, но там пък, самата опаковка не е с помпичка, а с апликатор...и това ме отказва да повторя. Но като формула и покривност...идеален. Леко озаряващ, и не пресушаващ.

# 695
Аааа да wibo извинявам се изхвърлих опаковката и нямаше как да я проверя
В Лили съм виждала щанд с техни продукти. Би трябвало да има.

# 696
Някой от вас да знае каква е алтернативата на фондьотена ФОН ДЬО ТЕН MAX FACTOR RADIANT LIFT SPF 30? Никъде вече го няма, изчерпан е. Харесваше ми, че е с лъскави частици, с мазна кожа съм и не искам да го заменям.

# 697
Някой от вас да знае каква е алтернативата на фондьотена ФОН ДЬО ТЕН MAX FACTOR RADIANT LIFT SPF 30? Никъде вече го няма, изчерпан е. Харесваше ми, че е с лъскави частици, с мазна кожа съм и не искам да го заменям.
На Макс Фактор не знам коя е алтернативата, но блестящи частици има в Wake me up на Римел и Афинитон на Мейбълин.

# 698
Здравейте! Искам да пробвам избелващите лентички на Crest като се спрях на два вида и моля, ако някоя от вас ги е пробвала да сподели мнение и от кой сайт ги е поръчала.
1. https://white-bg.com/produkt/lenti-za-izbelvane-crest/избелващи- … fects-7-пакетчета
2. https://white-bg.com/produkt/lenti-za-izbelvane-crest/избелващи- … e-glamorous-white

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 23:40 от bubanka

# 699
  • В къЩи.
Минах през Лили да видя ФДТ на Ревлон,но имаше много малко налични цветове, които не ми паснаха. Ще трябва да поръчам онлайн,но ми е трудно да избера цвят.
Имаше някакъв сайт, в който съпоставяха цветове на различни ФДТ....
Може ,ако някой го знае да постне.
Благодаря.

# 700
# 701
Брюнетките тук , може ли да ми дадат съвет, искам да пробвам дрогерийна боя. 3ка съм по принцип . Харесах си Гарние , но в червената или зелената опаковка са по- трайни? Някой мнение изобщо за тези бои ? 🍀

# 702
Аз сменях какви ли не бои и пак се върнах на Garnier. Червената е за побелели коси. Не знам коя е по-трайна, защото моят цвят е бяло русо, а то не се променя.

# 703
  • София
От този клас Лонда най-добре.

# 704
На Макс Фактор не знам коя е алтернативата, но блестящи частици има в Wake me up на Римел и Афинитон на Мейбълин.
И Wake me up го няма от доста време. Замениха го с Lasting Radiance, който също го няма.

Общи условия

Активация на акаунт