Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте ,момичета!
Не знам за вас ,но аз нямах търпение да видя какви чайове има в календара и днес си направих първият.
Номер 1 е чай "Пазар за подправки".
Има лек пикантен вкус без да е прекален ,ароматен е и си го пия с удоволствие.

Можете да видите какво съдържа чай N1 от пакетчето.
Реших да пробвам чайовете и да си ги изпия до края на месеца.
Ако ми харесат ,ще си взема още една опаковка.
Моля да предложите още от техните био продукти ,независимо дали са чай ,сладки неща ,солени или пък нещо друго.

# 706
И за мен глас за Fresh wear на Лореал, мазна кожа, въпреки че
продуктът не е за такава.Чудесен сатенен финиш и много добре озарява, като лъщенето на моята кожа прелива с финиша и дава сияен вид, не се набива, че е мазна.
Дамите със суха трябва добре да хидратират преди грим, да сложат основа също, има си трикчета, за да стои гримът възможно най-дълго.

# 707
Идвам да похваля Lilly drogerie. Поръчах ден преди да обявят безплатна доставка. Освен че ми бяха изпратили поръчката без начислена доставка, имах и подарък- лак за нокти, даже и тестер на шампоан.

# 708
Момичета ,днес си купих твърд шампоан на Nature Box за обем.
Някой да има впечатления?

# 709
  • София
Момичета ,днес си купих твърд шампоан на Nature Box за обем.
Някой да има впечатления?
На мен ми хареса, за почивка го взех, тоест ежедневна употреба. С мазен скалп и сухи краища съм, най-добре ми понасят хидратиращи и кератинови неща, масла хич.
За пръв път ползвам сух шампоан, но не е по-трудно или бавно нанасянето, може би само първото ползване беше по-сложно докато му хвана цаката.

# 710
Да знаете дали в сайта на лили ще има черен петък ?

# 711
Да знаете дали в сайта на лили ще има черен петък ?
Не, според мен. В момента тече предколедно намаление и мисля, че с това ще приключат.

# 712
Здравейте, препоръчайте ми молив за очи, който да не се замацва след първият час, два. Досега ползвах на Импала, но тъй като вече не сме в България и опцията ми е нещо от ДМ, но не знам от толкова марки, кой би бил най - издръжлив? 😊😊

# 713
Сега съм с катрис води се молив за вътрешната част на окото ..но слагам и база за грим

# 714
Здравейте ,момичета!
Не знам за вас ,но аз нямах търпение да видя какви чайове има в календара и днес си направих първият.
Номер 1 е чай "Пазар за подправки".
Има лек пикантен вкус без да е прекален ,ароматен е и си го пия с удоволствие.

Можете да видите какво съдържа чай N1 от пакетчето.
Реших да пробвам чайовете и да си ги изпия до края на месеца.
Ако ми харесат ,ще си взема още една опаковка.
Моля да предложите още от техните био продукти ,независимо дали са чай ,сладки неща ,солени или пък нещо друго.
И аз обожавам чайовете от техния календар, ще мина тия дни през ДМ.
Аз си взех био зелен чай с жасмин, великолепен ( от ДМ).
От коледните им изкушения обожавам едни масленки с бадем?- стоят на коледния щанд в магазина. И другите сладки са хубави, но тези просто се топят. Имат бисквитен крем, който е супер.
От био нещата харесвам солени крекери със спелта, сухарите, микс за мюсли- това са три вида овесени, ръжени ядки( но са едри и е добре да се начупят в блендера).
Страхотни са им всички био- млека, аз харесвам от ориз, соя и най- вече- овесеното мляко. Имат много вкусен био десерт от кашу, имитиращ кисело мляко. Това е доста специфично и не на всеки ще допадне. Харесвам и био заместителя на сметана за готвене - неразличим от сметана от мляко.

# 715
Mysadness123 ,много благодаря за информацията! ☺️
Задължително ще взема тези масленки с крем и био зелен чай с жасмин ,защото пия чай.
И другите неща ,ще пробвам ,но първо ще взема тези.
Благодаря ти отново! 🥰

# 716
Може ли снимка на десерта от кашу? Искам  да опитам ☺

# 717

Това са най любимите ми сладки - едни са с бадем, а другите са масленки с ванилия.
В сайтът на ДМ има снимки на всички продукти, разгледайте. Бисквитен крем има и в Лидл, този в ДМ е по-скъп, но пък е био.
Ето десерта с кашу

# 718
Този така наречен  десерт с кашу го хвърлих не беше моето нещо ...

# 719
От храните в ДМ съм пробвала нещо подобно на течен шоколад с кокос, хареса ми. Скоро купих маслото гхи, но не мога да дам мнение, защото ще купувам за първи път такъв тип масло и не разбирам. Имам повече наблюдения върху други продукти: харесвам много разтворимите витамини с витамин Ц и цинк, бебешките им пюрета също са хубави. Пиех много от чая за кърмачки, бебешкият чай с копър също е добър.
Има тема за продукти от ДМ, там имат повече впечатления за храните им.

Общи условия

Активация на акаунт