Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Знаете ли какво представлява маслото гхи? Обикновено претопено краве масло. Едно време вкъщи имаше много масло и за да не се развали, баба го претопяваше, и стоеше в малка тенджерка в хладилника. Ето това е прословутото масло гхи. 😃

# 721
Момичета, препоръчайте ми добър слънцезащитен крем за лице със суха кожа. Ако има значение, ще добавя и че съм бременна Simple Smile

# 722
Здравейте препоръчайте ми шампоан за сезонен косопад,мазни корени и заплитащи се крайща се 😀взех на Доори корейски безсулфатен и 2 ден косата ми е без обем и мазна.....

# 723
Знаете ли какво представлява маслото гхи? Обикновено претопено краве масло. Едно време вкъщи имаше много масло и за да не се развали, баба го претопяваше, и стоеше в малка тенджерка в хладилника. Ето това е прословутото масло гхи. 😃
И аз само го правех на детето като бебе. Изобщо не е толкова сложно, даже го цедях през салфетка и нямаше проблеми.

# 724
И аз сама го правех.

# 725
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гхи от доста време не купувам. Вместо това си взимам на промоция повечко масла, топя ги и правя домашно гхи.

# 726
Мързи ме да си правя гхи( изобщо готвенето ми е омразно ). Взимах за детето 3-4 пъти гхи от ДМ и е прекрасно, но убива на джоба...

# 727
  • БГ
Здравейте, колко дни преди рождения ден се появява ваучера за отстъпка в приложението на ДМ? Моят е в неделя и все още не се е появил.

# 728
Мързи ме да си правя гхи( изобщо готвенето ми е омразно ). Взимах за детето 3-4 пъти гхи от ДМ и е прекрасно, но убива на джоба...
То не е готвене, а се стопяеа маслото в тенджерка…това е.После се отделя протеина.Цялата работа е 20мин, а имаш масло на цената щ, на която си го куоил кажи-речи.Но трябва хубаво масло да се ползва.

# 729
Минах през Лилито и си накупих някои неща. Всъщност единствено купих на VZK някои неща:
Крем с Пантенол
Балсам за устни в пластмасовата кутия
Крем за тяло за бременни - Nourishing Body Cream - "препоръчва се от първият ден на бременността" пише на опаковката. Има масло от шея, маслини, бадеми, морков... Ще го пробвам така или иначе, но ако някоя го е пробвала приемам отзиви...Кремът е кремъв на цвят, гъст, но лесно се размазва и бързо попива.  С приятен аромат е, но с помпата май няма да се разберем...
Купих и масло от малинови семки и през зимата ще разчитам на неговата слънцезащита... От другата все ми избиват пъпки и ще си пазя кожата, докато не ми се възстанови МЦ.
Минах и през ДМ. Загледах се в гъбките за грим на Есенс... Замислих се да купя такава, но все още се колебая, въпреки че с пръсти вече не ме устройва да се мажа... Хубава ли е? Чела съм отзиви за гъбките на ebelin, че са твърди...

# 730
На Ебелин е супер гъбката, на Есенс не съм ползвала.

# 731
Здравейте, колко дни преди рождения ден се появява ваучера за отстъпка в приложението на ДМ? Моят е в неделя и все още не се е появил.
По принцип може точно на рождения ти ден да се появи и да важи до някоя си дата.Моят се появи точно на рожденния ми ден с валидност от около 20 дена от рождения ден .

# 732
Моят се появи ден преди рождения ден и в самия ден. По погрешка ми бяха дали 2 купона

# 733
  • Deutschland
Пуснали са нещо с канела и портокал Балеа, но незнам дали това ще е коледния едишън или ей така за спорта. Други продукти с този аромат не видях. Не съм го купила и не знам как ухае.

# 734
  • Пловдив
Kолко дни преди рождения ден се появява ваучера за отстъпка в приложението на ДМ? Моят е в неделя и все още не се е появил.
Появява се на РД и важи 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт