Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Той е безсулфатен, те не се разпенват.

# 466
Тенкю 💋 Още днес ще мина да го потърся и купя.Леко не се разбирам с продуктите на Balea, но поне не е много пари 🤭

# 467
Мисля, че имам нужда от дълбокопочистващ шампоан нещо не си чувствам добре почистен скалпа.Имам спомени, че Зорница-Аглю препоръчваше някакъв хубав от Дм, но така и не успях да открия нищо.
Да си спомняте и вие нещо такова или да знаете хубав?

Bioderma Node. Справя се отлично и с лющене на скалпа, подходящ е за чувствителна кожа и за ежедневна употреба.

Този ли е:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010028255?utm_term=&ut … 4VlkaAsvuEALw_wcB

Да го взема за сина ми, че в чудо се видях с неговата коса...

# 468
Аз да попитам ,въпреки че е лимитирана серия тази маска ,някой дали я е срещал по магазините скоро ,че много ми хареса Simple Smile

# 469
  • Deutschland
Точно такава е текстурата според коментари в немския сайт на ДМ. Повече балсам било, отколкото шампоан.

# 470
Той е безсулфатен, те не се разпенват.

Това изобщо не е вярно. От години изполвавам безсулфатни шампоани и винаги се разпенват. Изполвала съм 2-3 безсулфатни серии на Доори - всички се разпенват. Особено ако измивате косата 2 пъти с шампоан. Но дори и само 1 измиване, пак си има пяна. Те са безсулфатни, но има заместител, който е пенител.
Пробвала съм и на други марки, също се разпенват.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 15:25 от Момичето.и.морето

# 471
Аз имам един, не помня марката, червено шише е, струваше 16-17 лв  не се пени грам. Не го казвам щото така съм чула, а защото моят безсулфатен шампоан не се пени.

# 472
И моите не са се пенели особено.

# 473
Аз имам един, не помня марката, червено шише е, струваше 16-17 лв  не се пени грам. Не го казвам щото така съм чула, а защото моят безсулфатен шампоан не се пени.

В момента имам сериите на Доори “Златен еликсир” и “Платинум”, които са безсулфатни и се разпенват. Имах и шампоан на марката Brave new hair, от серията на инфлуенсърката Полина София), самият шампоан не ми хареса, но и той беше безсулфатен и се разпенваше.

Зорница-Аглю беше показала Pantene Aqua Light като бюджетен ДПШ, купих си го, но споделям мненията на дамите тук - по-скоро омазнява косата. Използвах 3-4 пъти на интервали от време и така си остана пълна опаковка, която стои в банята. Не съм доволна.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 18:23 от bubanka

# 474
дълбокопочистващ ш-н, от който мм беше много доволен, но за мен беше агресивен, е този:

# 475
Шампоани Здраве никога не съм купувала, все си мисля, че са за проблемен скалп. Моят не ми създава проблеми засега. Има моменти на засилено омазняване или усещане за неизмита коса, ако не съм уцелила правилните продукти. Тогава купувам нещо друго.

# 476
Купих на Balea, аз. Веднъж седмично ли се ползва такъв ДПШ и само веднъж ли слагате шампоан?Питам да не я премия накрая 😂

# 477
  • Deutschland
Веднъж или два пъти месечно. Аз нанасям веднъж и изплаквам, после маска/балсам.

# 478
А два пъти месечно.Мазна коса имам и затова.Един път е преди боя.

# 479
Ма тези шампоани омазняват косата ли😬?
И боя ли бутат 🤪.Баси 🤭 скоро няма да го пробвам.Прясно боядисана съм и това с омазняването леко ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт