Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета червило с гланцов завършек има ли ???
Ето тези, слагам сутрин и вечерта го махам почти непокътнато, само блясъка не е чак толкова свеж, но цвета не мърда.
Ям, пуша и пия постоянно нещо.

Естествено ако се носи поредни дни, пресушава устните.

# 616
  • София
Мда, тези са бетон.

# 617
Супер 😍

# 618
Интересна серия от Балеа, която е показала Фрау. До сега всичко от профи серията им ми е харесвало.
Следя профила на Балеа в инстаграм и забелязвам доста неща, които тук изобщо не се предлагат. Ще проверя днес дали ги има тук.

# 619
и аз ококорих очи за новата серия ма балеа, хаха мисля да ги пробвам при първа възможност

# 620
  • Ланкър, планините Овнерог
Поне в онлайн магазина на ДМ ги няма.

# 621
Нямаше ги и в няколко ДМ-а във Варна сериите, които е показала Фрау. Търсех ето този подаръчен комплект, но и него никъде не намерих.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:43 от Момичето.и.морето

# 622
  • Бургас
Нямам никакви запаси от шампоани и душ гелове. 😢
В момента в банята има 2-3душ гела и 2 шампоана.
Никога не съм оставала без количество от тези продукти....
Ако има такъв ЧП с -50% ще гледам да се включа.
А,как само обичам да имам най-различни душ-гелове....

# 623
  • Deutschland
Момичето и морето и при нас не е зареден този  подаръчен сет на Langhaarmädchen.

# 624
Има го в онлайн магазина на dm

Нямаше ги и в няколко ДМ-а във Варна сериите, които е показала Фрау. Търсех ето този подаръчен комплект, но и него никъде не намерих.

# 625
Благодаря за информацията, ще го поръчам от сайта. Лимитирана серия е и явно затова все още не е пуснат във физическите магазини.
Имам тяхното олио, което препоръчвахте тук и парфюма им за коса. Много съм доволна и от двата продукта, затова реших да пробвам комплекта.

# 626
Днес минах през ДМ 😀

Кремът за ръце на Дева вече го пробвах и ми харесва. Ароматът на кокос е ненатрапчив, но траен. И за сега се отразява добре на ръцете ми.

Другите два продукта също имат чудесни аромати, но не съм ги пробвала още

# 627
https://www.ebag.bg/krem-za-rtse-agiva-hygiene-khidratirashch/587536
На мен ето този крем от Лили много ми хареса-в петък взех последния в нашето .Ръцете ми са сухи и с дезинфектанти и хигиена този се справя учудващо добре с изсушаването-много по-добре от други на 3-на  и 4-на цена.В Лили е 2.49

# 628
Някой има ли отзиви за този спрей за коса?

В момента използвам крема от същата серия 10в1 и много ми харесва.

# 629
Този сух шампоан хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт