Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това вече не важи, ако се съди по информацията от дм.

# 646
Инсталирах си приложението на Дм и видях че на самия ден ще има код. Днес по-късно ще ходя да взимам на детето мляко та затова се чудех дали още може да се ползва в седмицата или са го променили само на деня, иначе ми е в четвъртък рд.

# 647
Памперсите и адаптираните млека така или иначе не влизат в тази отстъпка.

# 648
Аз взимам за над 12м така че влиза, поне по това което четох в сайта

# 649
  • София
В сайта на Николета Лозанова всичко е намалено ма 50%. Който иска да пробва новите червила и моливи, сега е момента.
Аз се засилих, но се сетих че съм зарината, та пропускам този път.

# 650
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ФДТ от дрогерията, с фактор...за нормална към суха кожа.

# 651
  • София
Не мога да предложа фдт за такъв тип кожа, но препоръчвам да не се разчита на фактора в козметиката, защото:
1. Много често е нисък;
2. Дори случайно да е висок, количеството фдт, което ще се ползва, е абсолютно недостатъчно, за да предпазва.

Трябва да се ползва отделна слънцезащита.

# 652
Момичета, препоръчайте ФДТ от дрогерията, с фактор...за нормална към суха кожа.
Препоръчвам това, с покривност на фдт е. Има прекрасен завършек и е подходящ за нормална към суха кожа. Само си избери подходящия за теб цвят, тук давам просто линк към вида
https://shop.lillydrogerie.bg/lumene-vegan-cc-tan-krem-fon-d-o-t … fQOsaAv4aEALw_wcB

# 653
Аз такова желание имах за моливите на Николета, че си поръчах кутията на Белле(там имаше 01 цвят) но за съжаление цвета се оказа тъмен за мен. Бях до Лили онзи ден да пробвам друг цвят, който в сайта е леко розов… ами на живо нищо общо със сайта, нищо розово, съвсем друг цвят. Та имайте едно наум ако поръчвате от сайта

# 654
Момичета, наближава време за нова тема. Ще помоля някоя от вас да поеме щафетата по пускането и поддръжката на новите теми.

# 655
  • Стара Загора
Не мога да предложа фдт за такъв тип кожа, но препоръчвам да не се разчита на фактора в козметиката, защото:
1. Много често е нисък;
2. Дори случайно да е висок, количеството фдт, което ще се ползва, е абсолютно недостатъчно, за да предпазва.

Трябва да се ползва отделна слънцезащита.

Съвета да не се разчита на фактора в козметиката може да е полезен за някой..
Но конкретно в случая е излишен... Ползвам винаги отделно слънцезащита...зиме и лете...и просто, за да се подсигуря допълнително, искам и ФДТ-а ми да е с такъв. Ползвах определени, но искам да сменя.

Благодаря за предложението за Lumene.

# 656
Попитах за отстъпката, вече се активира през приложението на самия ден. 10 дни важи от рождения ден, еднократно.

# 657
  • Варна
В сайта на Николета Лозанова всичко е намалено ма 50%. Който иска да пробва новите червила и моливи, сега е момента.
Аз се засилих, но се сетих че съм зарината, та пропускам този път.

Не можах да се ориентирам колко струва доставката?

# 658
4,99 до офис на Спиди, 5,99 до офис на Еконт и 6 и нещо мисля до адрес.

И аз поръчах няколко неща.

# 659
  • Варна
В Notino има безплатна доставка. Някой с отзиви от фон дьо тена на wet n wild?

Общи условия

Активация на акаунт