Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 63 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
В ДМ е 13 и нещо този фон дю тен.

# 661
  • Стара Загора
Ето информацията за отстъпка рожденик в ДМ от сайта им:
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App на датата на рождения Ви ден ще се появи автоматично в секция Талони "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на QR кода на клиентския номер в мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата.

# 662
  • Варна

В Нотино в момента е намален на 7 и нещо.

# 663

В Нотино в момента е намален на 7 и нещо.
Преди да пуснат безплатна доставка беше 6 и нещо. И аз му се чудя и бях обърнала внимание на цената.

# 664
Ако говорите за Photo Focus, имайте предвид, че не е за суха кожа. Взех си го зимата и направо съжалих. Сух, опъва, набива се в линии и бръчки, трудно ми се блендваше. Dewy варианта визирам.

# 665
  • Deutschland
Все по-често чета положителни отзиви за серията на Биофарма crystal argan oil и по-конкретно маската. Някоя от вас пробвала ли я е?

# 666
  • София
Мисля, че имам нужда от дълбокопочистващ шампоан нещо не си чувствам добре почистен скалпа.Имам спомени, че Зорница-Аглю препоръчваше някакъв хубав от Дм, но така и не успях да открия нищо.
Да си спомняте и вие нещо такова или да знаете хубав?

Bioderma Node. Справя се отлично и с лющене на скалпа, подходящ е за чувствителна кожа и за ежедневна употреба.

Този ли е:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010028255?utm_term=&ut … 4VlkaAsvuEALw_wcB

Да го взема за сина ми, че в чудо се видях с неговата коса...

Да, този съм купувала на мъжа ми и му понесе най-добре от всички прехвалени. Изчисти му скалпа перфектно. Четох препоръки за него от една група за красота във фейсбук и оправда очакванията. По-течен е, не се разпенва като обикновените шампоани. Имат и за мазна коса от същата серия май.

# 667
  • София
Ако говорите за Photo Focus, имайте предвид, че не е за суха кожа. Взех си го зимата и направо съжалих. Сух, опъва, набива се в линии и бръчки, трудно ми се блендваше. Dewy варианта визирам.
Това ме изненада. Според теб Dewy версията дали е подходяща за мазна кожа?

# 668
Мисля, че да. Не е толкова лъщящо. Ако не забравя, утре ще снимам.
Иначе и аз съм чела хубави неща за този ФДТ.

# 669
Аз по погрешка бях взела мат версията, сега като сравних какво са писали за dewy, няма никаква разлика. Сух, набива се в порите, след няколко часа виждам сухи е люспести се участъци. Ползвах го с по-мазен крем и така успях да го изхабя.

# 670
Еми жалко за отстъпката за рожденник.
Еднократно само нещо он-лайн евентуално да се поръча ако е голямо количество и да се чудиш как да си го прибереш после.
Поне тази година се "облажих". И аз веднъж да намажа както се вика 🤭

# 671
CC кремът на Lumene не е с покривност на фон дьо тен, нямат нищо общо. Прави лек филм върху лицето, но до там. Прикрива леки несъвършенства, луничките например си личат. Имам го е цвят medium, но предпочитам ББ крема на Миша. И двата са с ниска покривност, но аз не използвам фон дьо тен, затова ми вършат чудесна работа.

# 672
Явно зависи от кожата. За мен е с отлична покривност, а на Миша е направо шпакловка...

# 673
И аз не съм доволна от ББ крема на Миша, сега съм взела за проба СС крема на Люмини.

# 674
на мен на миша ми хареса много понеже ми се стори доста добре за суха кожа, обаче имах проблем със ставка/ки и нямаше как да го ползувам понеже не ми понесе на кожата на лицето

Общи условия

Активация на акаунт