Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 478
  • 654
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Позволих си да приложа снимка на доставката ми от нотино, по повод скорошната дискусия за броя мостри към поръчка - единствено изрично обещаната за покупка над 150лв., 7.5мл. аква алегория и дежурната от atelier cologne. Нищо допълнително... ама не съжалявам, защото дебна L'initial от месеци.

# 152
Аз в понеделник взех поръчка над 400 лв от Нотино без нито 1 Мостра, съвсем се стиснаха.

# 153
  • София
delirium

# 154
В Парфимо пак паднаха цените на тази марка.
https://www.parfimo.bg/panouge-matieres-libres-patchouli-figue-e … de-parfum-100-ml/

# 155
За първи път Нотино ми трият нещата в кошницата.Много съм разочарована На някакъв период ли го правят 😔

# 156
Аз си поръчах новото Либре от Нотино и утре го чакам🥰🥰🥰
Цената не ми харесва, ама мога ли да чакам.Сложиха ми мостра на новото чучело на Пако😀

# 157
  • Бургас
Чучело вика:smiles:SmileSmile къде е новото Либре в Нотино, не го виждам аз.

# 158
  • Бургас
Безплатна мостра на Прада Парадокс https://www.facebook.com/notino.bg/posts/pfbid02nqcyXMjWxNcCsi3W … Uw7YY4wKC8A1Hgg3l

# 159
Само тази седмица може да се възползвате от специалната ни отстъпка от 20% на всички парфюми на Nishane, като използвате промокод: nishane
Това в Елинор, мисля че никой не е споделил тук ако се повтарям сори.

# 160

Аз си попълних данните за получаване на мострата, но като адрес писах само град, квартал и пощенски код. Дали ще отиде в клон на Български пощи не знам. Накъде не ми даде да редактирам. А от Нотино не можаха да ми дадат никаква информация.

# 161
При мен кодът не хваща...странно, бутона става черен и не се начислява отстъпка.
Само тази седмица може да се възползвате от специалната ни отстъпка от 20% на всички парфюми на Nishane, като използвате промокод: nishane
Това в Елинор, мисля че никой не е споделил тук ако се повтарям сори.

# 162
Къде попълвате формуляр? Във фейса излиза само клипчето, а в сайта не намирам къде да заявя мострата.

# 163
  • Бургас
Къде попълвате формуляр? Във фейса излиза само клипчето, а в сайта не намирам къде да заявя мострата.
"пазарувайте сега", бутона под клипа. Отвежда те на страница на нотино, под снимката на новия парфюм има полета за лични данни. Аз на квартал изписах целия адрес. Получих и потвърждение на ел.поща.
Скрит текст:
Щастливи сме, че се интересувате от откриването на нови аромати.
Започнахме да подготвяме пакет с вашата безплатна мостра, която ще намерите в пощенската си кутия в рамките на две седмици. Също така ще бъдем наистина благодарни, ако споделите с други как ви е харесал този аромат. Можете да оставите отзива си на страницата на продукта на нашия уебсайт.

Номер на вашата поръчка: 241953

Можете да очаквате този парфюм:
Prada Prada Paradoxe - парфюмна мостра   1 ks
Такса за доставка   безплатно
Адрес за доставка:
Я*****, к-с ************, *************** ,
Бургас 8001   Подател:
Notino, s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, 639 00 Brno
DIČ: CZ27609057
Харесахте ли си нещо?
Пишете ни на info@notino.bg.

# 164
"пазарувайте сега", бутона под клипа. Отвежда те на страница на нотино, под снимката на новия парфюм има полета за лични данни. Аз на квартал изписах целия адрес. Получих и потвърждение на ел.поща.
Скрит текст:
Щастливи сме, че се интересувате от откриването на нови аромати.
Започнахме да подготвяме пакет с вашата безплатна мостра, която ще намерите в пощенската си кутия в рамките на две седмици. Също така ще бъдем наистина благодарни, ако споделите с други как ви е харесал този аромат. Можете да оставите отзива си на страницата на продукта на нашия уебсайт.

Номер на вашата поръчка: 241953

Можете да очаквате този парфюм:
Prada Prada Paradoxe - парфюмна мостра   1 ks
Такса за доставка   безплатно
Адрес за доставка:
Я*****, к-с ************, *************** ,
Бургас 8001   Подател:
Notino, s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, 639 00 Brno
DIČ: CZ27609057
Харесахте ли си нещо?
Пишете ни на info@notino.bg.

И аз получих, но къде ще отиде...