Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 926
  • 654
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Dior и Notino представят парфюмната вода J'adore:

# 181
Днес ще споделя опита си със сайта на новото старо, а именно - Биенеме. Robert Bienaime е създателят на любимия ми Quelques Fleures. След работата си за Houbigant той създава собствена парфюмерийна къща и свои аромати, които тънат в забрава след смъртта му. Преди година компанията е възродена от пепелта и моя милост се сдоби със следното:

Сайтът: https://bienaime1935.com/collections/parfum/products/kit-echantillons предлага и дискавъри сет (три мостри за 20 евро), но не се доставя извън Франция, ако се поръча само сетът. Сиреч, трябва и още нещо.
Доставката е бавничка заради Колисимо, но пакетът пристигна цял и с мили комплименти (картички, лепенки и мостра). Дилижансът от Париж до (моя адрес в) България пътува от 30 август до 8 септември.
Плащането става с банкова карта или PayPal, но може да има и други опции според държавата, в която живеете. Цена за доставка до БГ: 25 евро (даааа, знам).

# 182
Всичко страхотно, докато не прочетох за доставката. За толкова пари мога да отида до Франция и го докарам.

# 183
  • Sofia
Коя е най-добрата цена за 50 или 100 мл  Hundred silent ways,  която сте срещали?

# 184
Всичко страхотно, докато не прочетох за доставката. За толкова пари мога да отида до Франция и го докарам.
Мерилин, ще ми се да кажа нещо утешително по този въпрос, но не ми се получава. Вчера ми попадна френски сайт с безплатна доставка до БГ и такъв с доставка, която струва 75-76 евро (не се шегувам). Като гледам ситуацията с горивата и логистиката в Европа, не съм оптимист. Дано да греша.

# 185
Докато се чудих с какво да си допълня едно едно кремче в Нотино попаднах на готинка оферта и реших макар да не познавам да се метна слонски  Simple Smile

# 186
# 187
  • Бургас
Пуснах поръчка от Мейкъп на така хайпнатите Medi peel, околоочният им пептиден серум и избелващия им серум.За съжаление нямат наличен и кремът за шия и деколте, който правел чудеса уж. LaughingЩе го поръчам от друго място.Чакам си ги с нетърпение макар да знам, че чакането ще е дълго.Харесах и следя Чучелото/ Фем/ на Пако, Smile но още сякаш не мога да превъзмогна кич флакона, но парфюмът си струва.

# 188
Докато се чудих с какво да си допълня едно едно кремче в Нотино попаднах на готинка оферта и реших макар да не познавам да се метна слонски  Simple Smile

А поръчката Ви обработена и изпратена ли е вече? Защото аз поръчах малко след поста и Кензо бе сторниран като неналичен, а сега гледам, че отново може да се поръча, но на съвсем различна цена. Освен това опцията над цената, която показва най-добрата цена на продукта за последния месец показва над 100 лв., все едно снощното намаление не е съществувало.

# 189
Докато се чудих с какво да си допълня едно едно кремче в Нотино попаднах на готинка оферта и реших макар да не познавам да се метна слонски  Simple Smile

А поръчката Ви обработена и изпратена ли е вече? Защото аз поръчах малко след поста и Кензо бе сторниран като неналичен, а сега гледам, че отново може да се поръча, но на съвсем различна цена. Освен това опцията над цената, която показва най-добрата цена на продукта за последния месец показва над 100 лв., все едно снощното намаление не е съществувало.
Единствено получих потвърждение за поръчката и в нея парфюмът е включен. Снощи написах поста тук веднага след като получих maila от Нотино, евентуално повече хора да се възползват . Ще Ви държа в течение какво ще стане.

# 190
Благодаря за споделянето!
Аз също поръчах снощи. Макар и да не се разбираме много с аромата, знам кой много ще му се зарадва (ако го получа разбира се). Моята поръчка е със статус “подготвя се”.

# 191
Цената на Слона е направо .....аз се облещих като я видях. Имам го в размер 100 мл, но с кеф бих метнала още 30 мл на такава цена. Поръчах го преди няколко месеца насляпо, и съм влюбена в него. Такова дълготрайно и излъчващо "чудовище" е, че думи нямам. Противно на всеобщото нехаресване на тази класика, аз я обожавам.

# 192
Няма го вече, разбира се. Без да се загледам много първоначално помислих, че цената е за мостра. Предполагам, че е било някаква грешка. И аз го имам стотичка, но още се опознаваме. През зимата ще го нося с удоволствие.

# 193
# 194
Слончето на Kenzo няма да дойде.
Звъняха рано сутрин от Нотино. Мило и любезно обясниха, че е грешка. Предложиха парфюмът на 50 % от стойността му в момента. Отказах. И анулираха поръчката..

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 12:08 от Be_Special

Общи условия

Активация на акаунт