Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 552
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 645
От 2 регистрирани номера,виждам единият като моя.Дано сме много спечелилите от групата 🍀

# 646
  • София, Дружба 2
Just Mila, благодаря! Коригирах се да не заблудя хората. Тук съм изпуснала буквката, но в мейла, който съм изпратила е правилно, но отговор няма....... Wink
В милка има номер като моя, но смс нямам.

# 647
  • Под Слънцето
Идвам с инфо за тези,  на които им е изтекъл този срок от 30 раб. дни за получаване на кутиите от играта на
ШВЕПС . Нужно е да спретнете скрийншотове на мейлите си - този с уведомлението, че печелите с номер на кода /червеният/ и другият, който валидира участието ви и да ги метнете на мейла с имена и тел. номер заедно към
същият мейл на швепс@локалс.бг . Ще направят справка и ще ви уведомят.

# 648
  • при късмета
Идвам с инфо за тези,  на които им е изтекъл този срок от 30 раб. дни за получаване на кутиите от играта на
ШВЕПС . Нужно е да спретнете скрийншотове на мейлите си - този с уведомлението, че печелите с номер на кода /червеният/ и другият, който валидира участието ви и да ги метнете на мейла с имена и тел. номер заедно към
същият мейл на швепс@локалс.бг . Ще направят справка и ще ви уведомят.
Аз изпратих отговор на имейла, в който ме уведомяват, че кода е валиден и срока за наградата. Нямам отговор

# 649
  • София, Дружба 2
Топси, Ма ко, и аз точно така направих на 01.09.  след това звънях сто пъти и чакам.

# 650
В Милка има моя номер( дано е моят, де😄)

# 651
  • Под Слънцето
Както писах наскоро- звънях в Интайм да си търся кутиите. Правиха справка и ми се каза,че повечето стояли "на чернова" -т.е. са описани, но не са изпратени. Вчера и днес дойдоха кутии, оторизирани в края на август, а имам други преди тях, които още ги няма. Използвах днес , докато се разправях за спуканата гума на тротинетката, да питам и за кутиите и ми се обясни това, което написах преди малко- да се пратят срийншотове и да се чака проверка и отговор.

# 652
Мен пък много ме дразнят игри,които свършват на 08.09 (не съм сигурна,ма нещо такова беше) и пише "Печелившите ще бъдат обявени до 30.09".
Визирам Монстър в Лидл.
Е влизам по 100 пъти на ден...Писна ми да чакам! 🤣🤣🤣🤣🤣😭

# 653
И аз в Милка бях регистрирала семейството ми,но само като моя номер има ,нямам смс,та може и да не съм аз.. Grinning По принцип вярвах ,че съм карък,ама сега се убедих Grinning

Колкото до играта дето казват,че не е спечелила Христинка ,а някоя с нейното име се чудя дали не са се объркали,защото аз не намирам никой с подобно име като нейното.Дори аз я тагнах под коментара с печелившите,че те  не си бяха направили труда да тагнат хората.

Сега пак проверих и са сложили линкове към някои от профилите.И наистина си печели тя,та сигурно нещо са се объркали по-рано. Честито отново Grinning

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 17:27 от 𝓛𝓸<3𝓲𝓽𝓪

# 654
Сега видях, че в Толк панела има леко поскъпване. Вдигнали са с по 20 т. цената на ваучерите Edenred. Neutral Face
За протокола - и аз съм капо от Милка.

# 655
  • София
Има номер като моя в Милка, но последните три цифри може да са различни, та ще чакам. СМС нямам, но пък Милка ми имат данните от предната игра, където спечелих бутилка Брита Simple Smile
Надявам се да съм аз Simple Smile

# 656
  • В страната на бурите
И като моя номер има...  поне по първите цифри Simple Smile

# 657
Моят номер и тези на родителите ми ги няма.
Аз също чакам кутия от Швепс, но не са изтекли 30 дни.

# 658
И като моят номер има,едва се открих. 😆 Дано да съм аз. Чакаме.

# 659

Нова игра на Каменица от утре 💥💯🎁

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 18:05 от Станимир Иванов 641942

Общи условия

Активация на акаунт