Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 557
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там, ела и провери...
От два регистрирани номера, изтеглиха този на ММ за Милка става въпрос. Смс получи преди 5-10мин

# 661
Станах разногледа с този списък на Милка, явно и ние сме от каръците.
Миринда скоро ще пратят нещата. Наградите били много и в процес на логистика.

# 662
Някой беше писал за ваучерите за гориво от Роден край, че не чете бар кода. Какво стана? Аз пък имам друг проблем с него - обиколих 4 бензиностанции. Само като го видят веднага казват, че не знаят какво да правят и не си и правят труда да гледат повече. Направо все едно просех това гориво...

# 663
Един съвет от мен. Вместо да си играете да търсите едно по едно нещата,  просто натискате на 3-те точки горе в дясно на страницата и след това натискате "Търсене в страницата" - пишете XXX понеже всички номера имат този символ и така ви излизат колко са раздали , или пък при проверка на телефонен номер - например 0888 888 XXX 😉

# 664
  • София
В къщи от всички телефони има един като моя
0ХХХ ХХХ съвпадат
нямам смс-ще чакам, ако съм аз.
От анкетите в толка си обмених точки  за 30 лв
и от Емаг си поръчах глицеринови сапуни на Криспа
само доплатих 70 ст.
Скрит текст:

# 665
  • Пловдив
Днес получих здрава бронзираща пудра от ДМ теста,без да съм им писала.А,за протокола-нищо от Милка,както и от други игри, в които участвах!Кутията ми от швепс също я няма,само барманските сетове получих ...

# 666
И нас ни няма в Милка. Бяхме се регистрирали 5 човека, нито един. 😄 Каръшка работа.

# 667
  • София, Дружба 2
Jenda76, барманските сетове на коя дата са спечелени и за колко време дойдоха?
Сега получих смс от милка - аз съм! Мама не печели за съжаление.

# 668
  • София
Днес получих здрава бронзираща пудра от ДМ теста,без да съм им писала.
И аз. Simple Smile Но пудрата е здрава по случайност. Сложили я в доста голямо кашонче с доста голямо парче "мехурчета", но вместо да е увита с тях, се търкаляше свободно около найлона. Simple Smile

Имам смс от Милка. Simple Smile

# 669
Някой беше писал за ваучерите за гориво от Роден край, че не чете бар кода. Какво стана? Аз пък имам друг проблем с него - обиколих 4 бензиностанции. Само като го видят веднага казват, че не знаят какво да правят и не си и правят труда да гледат повече. Направо все едно просех това гориво...
кажете им до се обадят в ит отдела аз така успях да ги ползвам

# 670
От Милка нямам смс
Но за сметка на това си спечелих кафемашина  от Сушард преди час

# 671
Най-после хубава новина в темата. Честито!
Този модел машина е от скъпите.

# 672
# 673
Здравейте, аз бях писала за проблема с ваучера за Петрол.При нас касиерката съвсем любезно пробва всички варианти за маркиране на кода,обаче навсякъде излизаше невалиден код и така трябваше да си платим горивото,но при следващо зареждане съм решила твърдо,че някой ще вдигна във въздуха не знам обаче от организаторите ли идва проблема или от Петрол.

# 674
  • Бургас
Проблема с ваучерите идва от Петрол. Ние отидохме предния ден, попитахме ще има ли проблем ако на другия ден дойдем да го използваме. Касиерката каза, че ще се подготви и наистина всичко беше точно.

Общи условия

Активация на акаунт