Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 610
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 345
Да и мен не спазване на правилата би ме отвратило от играта.Сега не участвам никъде,имам чувството че някой ме е урочасъл.

# 346
Здравейте, може ли да помрънкам?
Искаше ми се да видя печелившите от Персил, така като е желана награда от доста хора, а няма обявени, е малко кофти. То е ясно, че шансът е минимален, особено за тия, които сме само с една бележка, но като спечели някой оттук поне е окуражаващо хем, че е *познат*, хем, че имаме шанс друг път пък да сме ние. Мрън! 🙂

# 347
  • Русе
Ама как пък никой не се похвали с лаптоп от Лидъл, нито тук, нито в лидълската тема...а не са малко бройки на седмица.

# 348
# 349
Много са ми странни тези игри по два месеца и два месеца и половина,после още 2 седмици теглене ,оповестяване,свързване...И докарват една трета износване на нов живот.Ще кажеш,че пък дават огромен награден фонд. След 3 месеца забравяш и че си играл.

# 350
И аз да попитам тогава
От тази игра някой спечелил или печеливши някъде?
https://avene-exclusive.bg/game/

# 351
  • София
Аз пък не разбирам какво е това мрънкане за 1 ден или няколко часа. Особено ако в правилата е вписан срок и видимо не е нарушен. Разбира се, че при игрите по 2-3 месеца ще отнеме време...все пак по-дълъг срок = повече участници. И докато натъкмят "нашите хора" 🤣 Отделно имаше и 1 почивен ден. Може и нещо друго да е възникнало

# 352
  • Nesebar
При мен куриера който носеше раницата на хайникен ми каза :давай там някаква бележка ,питам го кой номер ,а той пише само бележка

# 353
При мен куриера който носеше раницата на хайникен ми каза :давай там някаква бележка ,питам го кой номер ,а той пише само бележка

На протокола, който подписах, пишеше номера на печелившата бележка

# 354
  • Пловдив
И аз да попитам тогава
От тази игра някой спечелил или печеливши някъде?
https://avene-exclusive.bg/game/
Аз ,на имейл пишат.

# 355
На 5-ти трябваше да изтеглят и голямата награда на Швепс. Сайтът им не работи. Така и не знам къде ще обявят печелившия. Няма как да се видят и правилата на играта. Потърсих страницата им във Фейсбук, но не са писали от 1 месец.

https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/pobediteli-nacionalni- … promo-winner-2022

# 356
Аз пък не разбирам какво е това мрънкане за 1 ден или няколко часа. Особено ако в правилата е вписан срок и видимо не е нарушен. Разбира се, че при игрите по 2-3 месеца ще отнеме време...все пак по-дълъг срок = повече участници. И докато натъкмят "нашите хора" 🤣 Отделно имаше и 1 почивен ден. Може и нещо друго да е възникнало
Върнах се да попрочета условията, така е. Simple Smile Наистина от 7-ми ако обявяват до 15-ти има време. Мрънкането тук е по- скоро ритуал. Да ги ,, стреснем” ( хаха, бас ловя колко точно им дреме какво пишем тук за тях 🤣🤣🤣) да ги качат публично, а и да привлечем късмета за други игри. Това мисля е първото ми мрънкане с мрън или поне първото такова от много отдавна, че се надяваме на кафе- машина на Сушард. 😅😅😅

# 357
От загорка ми звъннаха току що.

# 358
Качени са печелившите от играта на еко.Мен ме няма с едно участие бях😒

# 359
В Елитис има стреч карти на Нивея - при покупка над 12 лв . Можеш да спечелиш продукт , чадър или игра.
И за играта на Куинс вчера ми отговориха ,че може да се закупят сокове от всеки магазин стига да е изписано точно на касовата бележка. Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт