Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 103
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Sofia
Как да включим администратор от БГ Мама тук - постовете във форума не могат свободно да се ползват...

Редактирам се - информирах БГ Мама - Флагман нямат право да ползват снимки и постове от форума ...

# 1 111
  • София
Как да включим администратор от БГ Мама тук - постовете във форума не могат свободно да се ползват...

Редактирам се - информирах БГ Мама - Флагман нямат право да ползват снимки и постове от форума ...

Сега най-много да очакваме статия "Злобните мамчета от Бг мама искат да съдят Флагман- нямат никакво свободно време"....

# 1 112
  • оттам, откъдето започва България
Мен статията не ме притеснява. Неприятно ми стана от коментарите под нея.

# 1 113
Здравейте!
Прегледах уж предишните постове и страници, но пак се налага да попитам за актуален код за ozone. Благодаря предварително🍀

# 1 114
Днес от Йетел имам код за -15% от Практис. Ако на някой му трябва да ми пише л.с. до 23.59ч.

# 1 115
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте!
Прегледах уж предишните постове и страници, но пак се налага да попитам за актуален код за ozone. Благодаря предварително🍀
Ако е за книги 15sep дава -15% на над 15000 книги.

# 1 116
Ранобудна, много благодаря! За книги ми трябваше код 🤗🌺🍀

# 1 117
Мен статията не ме притеснява. Неприятно ми стана от коментарите под нея.
Моля те,не го взимай на вътре!!!!Няма защо да се обиждаш от анонимници,които влизат да четат подобна статия!Колко ли жалък е живота им?Дори е за съжаление……

# 1 118
Ориндж също имат код за уикенда.

# 1 119
Здравейте! Спечелих от Кока кола ваучер за Orange, но сайтът не приема номера на ваучера при поръчка. Някой от вас да е имал такъв проблем?

# 1 120
Здравейте! Спечелих от Кока кола ваучер за Orange, но сайтът не приема номера на ваучера при поръчка. Някой от вас да е имал такъв проблем?
Да , аз! Или още не са ги въвели в системата или са разпратили грешни кодове! Другата седмица ще отида да видя в книжарницата дали ще го приемат кода

# 1 121
Здравейте, знаете ли игра на продукти орео на стойност 4 лв и се печели ваучер за Хеликон и някакви други награди? Търка се скреч карта. Не намерих такава игра ,а чух, че има.

# 1 122
Здравейте, знаете ли игра на продукти орео на стойност 4 лв и се печели ваучер за Хеликон и някакви други награди? Търка се скреч карта. Не намерих такава игра ,а чух, че има.

Има, но не се знае в кои обекти е.

# 1 123
Интересно ми е кои са обектите за София. Писах им ще видим дали ще отговорят.

# 1 124
  • София
Някой беше спечелил чашата Орео
имаше и снимка, вижте по-назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт