Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 968
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
За съжаление Лидл доказва, че не ме харесва, както и до сега не печеля нищо от тях. Възможно е мъжа ми да е сред печелившите на Куинс, за което все още не смея да се зарадвам. Тези от вас, които вече спечелиха, след колко време ви контактнаха, за да ви уведомят?

# 1 246
  • При децата ми
Няма ме в "Лидл" и мен. Печеля от играта м мг. мама масло от вечерна иглика: Simple Smile

Изтеглени са имената на потребителите, които печелят капсулите PrimLife Масло от вечерна иглика!

Това са:

mimi-1977
Jeni_E
Hrispa76
D3s1
AleaPP

Честито!

Чакам и аз наградата от "Швепс", спечелена на 03.09. Така, като ви чета се чудя дали и аз да не звънна в "Ин тайм"?
От "Тесарум" чакам и аз едни 6 лв., ама ще си остана с чакането май..

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:52 от Hrispa76

# 1 247
Mimisyta , и аз на този мейл върнах въпрос, но все още нямам отговор.
[/quote
Дано скоро всички си получим наградите Grinning

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 15:54 от mimisyta

# 1 248
За съжаление Лидл доказва, че не ме харесва, както и до сега не печеля нищо от тях. Възможно е мъжа ми да е сред печелившите на Куинс, за което все още не смея да се зарадвам. Тези от вас, които вече спечелиха, след колко време ви контактнаха, за да ви уведомят?

Куинс ми звъннаха на другия ден, след обявяването на печелившите и на следващия наградата беше при мен. Много са бързи!

# 1 249
За моята награда от швепс в КК ми отговориха, че наградата е върната при тях защото куриер ме бил търсил няколко пъти и мен ме нямало на адреса, което не е вярно. Нямам смс, обаждане, нищо. Куриерът не бил ин тайм, а друг, но не казват кой. Сега отново очаквам наградата си, вече трети месец тече.......... Поне да кажат кой куриер ги носи за да мога да си я потърся сама.
Къде им писахте или звъняхте? Прозвъних 3 тел.номера и все не са те хората. На последното място ми казаха да пиша на швепс локалс, но това вече съм го свършила още миналата седмица, Та не ми бяха особено от помощ.

# 1 250
  • Сф
Току що съм с смс от Куинс за ваучер за уча се Точно това исках! Публикували са печелившите от трето теглене. Дано още някой се познае!
https://promo.queens.bg/winners

# 1 251
От Doma са пуснали стори ,нали имаше спечелили тук.

# 1 252
Пристигнаха шоколадите от Милка.

Погледнете последните печеливши в Жая, това вече е подигравка, има двама с по две колела и един с три комплекта козметика! Аз не участвам там, но това е смешно!

# 1 253
Тази игра на Жая е пълна трагедия.  Има хора с по две три награди, наша Диана е с две ретро колела , миналата седмица беше и с две награди продукти от Жая, при положение, че в условията на играта пише че може само по една награда. Как е ??? Ние да купуваме и да не печелим!!!

# 1 254
Може ли печелившите от палмолив,не ги намирам.

# 1 255
Само едно колело печели вероятно дублирали са имената..ами да и е честито с тази бележка от 2020 спечели десетки награди евалата!
Божков нещо да напишеш по въпроса и това е интересна тема?

# 1 256
Няма ме в "Лидл" и мен. Печеля от играта м мг. мама масло от вечерна иглика: Simple Smile

Изтеглени са имената на потребителите, които печелят капсулите PrimLife Масло от вечерна иглика!

Това са:

mimi-1977
Jeni_E
Hrispa76
D3s1
AleaPP

Честито!

Чакам и аз наградата от "Швепс", спечелена на 03.09. Така, като ви чета се чудя дали и аз да не звънна в "Ин тайм"?
От "Тесарум" чакам и аз едни 6 лв., ама ще си остана с чакането май..
Благодаря, че сподели! Бях напълно изключила и съм забравила да си я запиша.

# 1 257
Добре де,от 400 лаптопа как пък никой не се похвали в темата,поне един?Нещо ми намирисва тази игра,както на технополис рекламата измислена и на колата и на кой още не се сещам.А да на Жилет.Да,да знам че гроздето е кисело,ама с тия подправени бележки и хиляда регистрирания на кой ли не човек как да не се съмнява.В лидл съм с по едно участие,не се и надявам,ясно ми е че играещите са много,но все някой пък трябва да се похвали съмнително е.Чакам си наградата от памперс от инстаграм,хиляда верификации и декларация за данъка,абе добра организация и си преглеждат всичко,доволна съм.

# 1 258
Аз видях едно познато име в Лидл, но то е често срещано и може изобщо да не е тази жена, която участва от време на време в игри. А и предната седмица, две от адашките ми (т.е. с името Петя) са редовни участнички и печеливши.

# 1 259
Някой има ли проблем с влизането в профила в сайта на Киндер?

Общи условия

Активация на акаунт