Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 968
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 260
Изхабих доста кодове, но този ваучер за Ориндж не се пада.
Обещах да напиша обектите за играта на Орео
Елвади ЕООД
Фреш Петърч
Фреш Сливница
Фреш Годеч
ФРЕШ МАРКЕТ 2016 ООД Своге
Фреш Божурище 1
Фреш Суходол
Фреш Мрамор
Фреш Банкя
Фреш Обеля
АРИЕЛ ТН ЕООД - 3
Фреш Негован
Фреш Подгумер
Ем енд Кей - 2011 ЕООД
Фреш Герман
Фреш Бенковски
Бенита - Ст. Стойчев ЕТ 2
ТОНВАС ООД
Ерам - А ЕООД 2 Левски
Фреш Филиповци
БИЛЯНА 2000 ООД
Фреш Кумарица
КИАН - АНА ТОДОРОВА ЕТ
ТАЙМ СЕКЮРИТИ ЕООД
Фреш Владая
ЕВЕЛ -19 ЕООД
Вин Комерс 05 ЕООД 3
Фреш Курило
ДЖЕМА 2008 ЕООД
Фреш Казичене
Фреш Горна Баня
ФРЕШ ТРЕЙД ГРУП ООД
ФРЕШ ТРЕЙД ГРУП ООД Курило 2
Сити маркет ЛМ ЕООД
ФРЕШ МАРКЕТ 2018 ООД ЕВРОПА
Виктория ЛС ЕООД - 2
ДАНИПА ЕООД
Фреш Световрачене
Томането ООД
Диел ЕООД 5
Рейли - Стар ООД
Виктория ЛС ЕООД
ГРОНКО-200 ООД
ТРЕЙДИНГ - М ООД
Кирков 2000 ООД 1
Рейли - Стар ООД 2
КИТ КрисМарт ООД 2 - магазин
СЛАВИ 73 ЕООД
Венкар ЕТ
МЕЛИНС ООД 2
АЛТО ВКУС ЕООД
Ерам - А ЕООД Челопечене
ЖИВКОВ ЕООД
ФРЕШ МАРКЕТ 2016 ООД Чепинци
Росен 79 ЕООД - 1
ФРЕШ МЮЗИК ЕООД Ботевград
Фреш Драгоман
ЕРАГОН ООД - Правец

# 1 261
Швепс - Бармански сетове няма в момента, чакат доставка от чужбина , опаковане и след това изпращане , от тези с Алкохола 10 кутии без дадени данни от Локалс и не знаят на кого да изпращат.
Очакват нова партида с награди и файл с получатели уж до края на седмицата,  за да ги разпратят.. Така че, за съжаление ще почакате още Sad
Всички останали са разпратени , може да звъните в офиса на Ин Тайм по местоживеене , да не би пък там да са пратките Ви . 🍀

# 1 262
Няма ме и мен в Лидл.Много разочароващо, че никой от темата не се похвали, вече 400 лаптопа раздадени.
Не съм участвала в Жая, но това, което споделяте е много несправедливо и задължително трябва да пишете не организатора.

Дебел Сладур явно не е дисквалифициран. Седмица 2 имаше някакъв отпаднал участник и на негово място изтеглен друг, но това изчезна изведнъж и гледам сега в седмица 3 няма отпаднали. Нещо го удариха Лидл на шеги и закачки.

# 1 263
Здравейте всички ли си получихте мейл за Феъри (за мопа).аз се зарадвах че си видях името ,но няма известяване .да спра ли да се надявам ????Joy

# 1 264
  • Велико Търново
Може ли печелившите от палмолив,не ги намирам.
Няма ги публикувани. Първо звънят.

# 1 265
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Каменица са публикували,и там ме няма...

# 1 266
  • София, Дружба 2
За моята награда от швепс в КК ми отговориха, че наградата е върната при тях защото куриер ме бил търсил няколко пъти и мен ме нямало на адреса, което не е вярно. Нямам смс, обаждане, нищо. Куриерът не бил ин тайм, а друг, но не казват кой. Сега отново очаквам наградата си, вече трети месец тече.......... Поне да кажат кой куриер ги носи за да мога да си я потърся сама.
Къде им писахте или звъняхте? Прозвъних 3 тел.номера и все не са те хората. На последното място ми казаха да пиша на швепс локалс, но това вече съм го свършила още миналата седмица, Та не ми бяха особено от помощ.
Звъня на 080012345. А за мейл няма смисъл, защото където и да пиша от никъде няма отговор, а само си губя времето. Последно обещаха, че до края на седмицата ще го получа, но същото обещаха и предната седмица, за предния петък.......

# 1 267
  • Sofia
Още една игра

# 1 268
В жая промениха списъка

Печеливши гривна с кехлибар
Анна

******9515

Печеливши ретро колело
Деница

# 1 269
Ако някой ходи във магазин фреш гр. Банкя да каже дали има скреч карти за играта на Орео или пък в магазина в Обеля.

# 1 270
За моята награда от швепс в КК ми отговориха, че наградата е върната при тях защото куриер ме бил търсил няколко пъти и мен ме нямало на адреса, което не е вярно. Нямам смс, обаждане, нищо. Куриерът не бил ин тайм, а друг, но не казват кой. Сега отново очаквам наградата си, вече трети месец тече.......... Поне да кажат кой куриер ги носи за да мога да си я потърся сама.
Къде им писахте или звъняхте? Прозвъних 3 тел.номера и все не са те хората. На последното място ми казаха да пиша на швепс локалс, но това вече съм го свършила още миналата седмица, Та не ми бяха особено от помощ.
Звъня на 080012345. А за мейл няма смисъл, защото където и да пиша от никъде няма отговор, а само си губя времето. Последно обещаха, че до края на седмицата ще го получа, но същото обещаха и предната седмица, за предния петък.......

Точно последно от там ми казаха, че нищо не знаят, да пише на Швепс. Е”ати и разиграващите!

# 1 271
Печелившите а дневен ваучер от  50 лв

# 1 272
Ей тази Дияна голяма късмет значи!Спечели раничка от Серената.За мопа от Феари и аз не съм получила мейл,а съм сигурна че е моето име.

# 1 273
Няма ме пак в Лидл, но и не очаквам,  само с едно участие ще си останем явно.
За сметка на това обаче преди малко целнах най-накрая ваучера за Ориндж в кк.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:16 от Малечка90

# 1 274
По колко на ден ваучера се падат?

Общи условия

Активация на акаунт