Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 915
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София, Дружба 2
Validaa, и аз имам мейл, че печеля участие и ще проверяват бележката, но при легитимна бележка трябва да изпратят още един мейл. Вторият го няма, но има още няколко дни, в които трябва да го пратят. Simple Smile

# 1 366
Пристигна в ранни зори. Делонги е!

# 1 367
  • София
Аз да попитам за печелившите ваучери на Сердика Център от форума, дали важат за продукти в промоция?

# 1 368
  • Sofia
Аз да попитам за печелившите ваучери на Сердика Център от форума, дали важат за продукти в промоция?

Ваучерите имат ограничение само за магазини, в които могат да се използват, не са за стоки т.е те са си същите като подаръчните ваучери на мол-а - няма разлика.

# 1 369
Първи опит за използване на ваучера за гориво от петрол силно неуспешен-не чули не видели и не знаели.
Аман сигурно едно 50% от наградите тип ваучери за нещо или код стават проблеми -еми като организираш игра пък се постарай да информираш служителите си -един мейл до управителите няма да те ухапе примерно Confounded

# 1 370
  • Русе
Е може ли така? Аз в Русе, в най умрялата бензиностанция на "Петрол" успях за 5 минути. Касиерката ми обясни, че е била отпуска, но явно имат бюлетин, който е ежедневен. Извади го, за 2 минути намери текста и дори там имаше инструкция как да го въведе. Момичето беше на не повече от 20 години, имаше желание за работа и се случиха нещата. Представям си разни всезнаещи лелки и чичковци как не им се занимава...

# 1 371
Поради опасения от такова естество "о, не става", още не съм ползвала ваучера за Петрол. Дано се "престраша" преди да изтече( някъде видяли ли сте срок? Не открих.).

# 1 372
От брошурата на dm
1.10. Либрес

29.9.- 26.10. Бебешки продукти над 30лв

29.9. - 31.10. Шампоан Бочко + до 10лв продукти Бочко

# 1 373
Искам игра на Цева, харесвам и използвам продуктите им и обичам да участвам в техните игри.

# 1 374
От кога започва?С много дребни букви е написано...

# 1 375
  • София
Мисля, че пише 3.10.

# 1 376
  • Плевен
Как плащате в Бест сикрет? При мен само с карта става, някой получил ли е пратка?

# 1 377
Имам мейл от Швепс - получили са барманските сетове и ги разпращат, до 3 дни да очакваме доставка

# 1 378
Играта на Теди е от 03.10. до 20.11., т.е. 7 седмици. Тегленията на седмични. Ваучерите са 6, явно някоя седмица няма да теглят ваучер. Поне са се постарали малките награди да са приличен брой, ще зарадват повече хора.

Във връзка темата за първите награди...
Скрит текст:
Много липсват ТВ игри с въпроси, на които се отговаря по телефона. Майка ми спечели парична награда от "На кафе" преди петнайсетина години и отидохме на море с паричките. Въпросът, на който отговори, беше за сериала "Изгубени", който брат ми следеше тогава. Сега пак има ТВ игри с въпроси, но трябва да се покажеш по телевизията, а това не е за всекиго.

# 1 379
Как плащате в Бест сикрет? При мен само с карта става, някой получил ли е пратка?
Или аз не схващам или объркахте темата.

Общи условия

Активация на акаунт