Звездни компромати - Септември'22

• 311 159
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 710
То и аз Ирина, като човек не я харесвам. Но съфорумки, купили си книгата, казват че рецептите са хубави.
То един кулинар, не е задължително да го
харесваш като личност.
Обмислям да си я купя, ако има намаление някъде! Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 13:45 от Emerald81

# 1 711
  • София
Хубави са рецептите, особено тортата с 1 кг захар. Joy Ще пропусна този кулинарен шедьовър.

От нета имам рецепти на едни от най-хубавите неща, които правя. Така че и без Стрина ше мина. Grin

# 1 712
  • софия
Никога не съм я харесвала Нина,а напоследък още повече 😤
Не разбирам прехласването по нея, освен че е българка. Почти всяка втора снимка ѝ е изплезена/комбинация от 3 пръста с преобладаващ. Клааааас!

# 1 713
Това със самофинансирането на книга не е нещо необичайно, моята козметичка издаде книжка с поезия по повод юбилея си и се финансира също сама. Сложила е символична цена, но основно я подарява.
Аз си мечтая след време да събера свои любими рецепти в книга, която също сама ще финансирам 😂

# 1 714
  • В полите на Пирин планина
В България масово се самоиздават авторите...

# 1 715
  • София
Да не би отвъд океана комбинацията от три пръста да има друго значение? Не мога иначе да си обясня страстта, с която Нина я демонстрира непрекъснато по снимките си.

# 1 716
А откъде тръгна тази мода с изразения jawline при жени. Това винаги е била мъжка особеност, смятана за привлекателна, но при жени стои грубо и изостря много чертите.

# 1 717
Никога не съм я харесвала Нина,а напоследък още повече 😤
Не разбирам прехласването по нея, освен че е българка. Почти всяка втора снимка ѝ е изплезена/комбинация от 3 пръста с преобладаващ. Клааааас!
Аз смятам, че новият и приятел й влияе зле. От както е с него се държи така.
Той е професионален спортист, които се пенсионира и сега обикалят света и се забавляват.

# 1 718
Гергана Гунчева… мислех, че при първото включване нещо се е объркало в момента и не е имало време да й оправят косата. Сега я гледам в Култ - ми не, така си ходи - с овчата кожа на главата.

# 1 719
Чак мъжът ми веднъж пита какво да ѝ причинили на Гунчева Wink
Мразя жени да ми размахват средни пръсти! Прекалено е просташко!
В книгата на Снуп дог поне ще има тайна съставка за перфектна рецепта Wink

# 1 720
  • Sofia
Не знаех за кулинарните пристрастия на Снуп дог 🤔

Всеки може да издаде книга,но дали ще се купува е вече важното...по книжарниците не било изгодно да се продават,взимали над 50% ,за автора оставало малко...една влогърка наскоро разясняваше как стават нещата 📚

# 1 721
В книгата на Снуп дог поне ще има тайна съставка за перфектна рецепта Wink
Тя май хич не е тайна 😅😂

# 1 722
  • София
Гергана Гунчева… мислех, че при първото включване нещо се е объркало в момента и не е имало време да й оправят косата. Сега я гледам в Култ - ми не, така си ходи - с овчата кожа на главата.

С руното й някак свикнах, като закъсняла за кастинг на Мръсни танци е малко, обаче сигурно за да отвлече вниманието ми от косата си, е сложила топ с голи рамене, на които има стабилна разлика от горнище на бански:)

# 1 723
Абсолютно грозно е жена да размахва среден пръст! Нина простее с напредването на възрастта и, нищо хубаво не и остана, ако беше по- умна, отдавна да е стигнала до нещо сериозно, но... явно е повърхностна и не амбициозна, задоволява се с малко!

# 1 724
Не знаех за кулинарните пристрастия на Снуп дог 🤔

Даже с Марта Стюърт имат кулинарно шоу. Неочаквано добра комбинация. Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт