Звездни компромати - Септември'22

• 311 042
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 755
Дора е втората жена на д-р Денков от клана на докторите по естетична хирургия https://dr-denkova.com/ekip/ , дето все коментираме коя какви корекции има. Д-р Радина Денкова и д-р Ильо Стоянов са брат и сестра, а Калоян е син на Радина. А Дора е като излята и реклама на мъжа си! Много са атрактивни и живеят на max!

# 1 756
Ами да са живи и здрави, да си грабят от живота с пълни шепи.

# 1 757
Скоро не беше давама интервюта

# 1 758
  • София
Пенелопе Крус
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Бекъм
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:

# 1 759
Нина е била на фестивала (или събитието, не знам как точно да го категоризирам) Burning man в Америка. То е нещо като арт-авангардно честване на всякакви арт-личности и бохеми в стил стиим пънк, и се състои в нещо като изградено за целта място (буквално малък град) в пустинята нейде из Невада. За мен е изключително интересен фест и бих го посетила, но е доста особено и има куп изисквания (като например, че няма нужда много-много да се къпеш или ако го правиш имаш 5литра вода за тая цел, не може да се плаща с пари навсякъде и какво ли не други еко изисквания за материали, храни, вещи и т.н.). Винаги събитието ми е изглеждало като сцена от Mad max 😃 както и да е отплеснах се, мисля, че Нина е много повлияна от гаджето си. Нея хич не я виждах като човек на средните пръсти и бърнинг мен, нооо…

# 1 760
Скоро не беше давама интервюта

Реших, че е по-опъната Глория.

# 1 761
И на мен ми заприлича на Глория. Изобщо Петканова се превърна в унивесален клонинг. Може да дублира почти всяка инста и не само бг "звезда".

# 1 762
Сара Джесика Паркър

# 1 763
А каква страхотна Кари беше !

# 1 764
Всички остаряват

# 1 765
Няма спор, ама не всички са имали възможност да изиграят Кари.

# 1 766
  • София
Всички остаряват
И аз това щях да пиша. Възрастта не прощава😓

# 1 767
  • Down south
И сега би била страхотна, ако е леко боядисана и освежена.
Предполагам е въпрос на личен избор и търсен ефект.
Вероятно много американки ще се отъждествят с нея, но моля, повярвайте, не всички изглеждат така.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 22:09 от Daylily

# 1 768
  • Варна
Брад Пит с работен гащеризон ли се подвизава?
Мъжът ми има същия, малко по оранжевичък.

# 1 769
Нина е била на фестивала (или събитието, не знам как точно да го категоризирам) Burning Man в Америка. То е нещо като арт-авангардно честване на всякакви арт-личности и бохеми в стил стиим пънк, и се състои в нещо като изградено за целта място (буквално малък град) в пустинята нейде из Невада. За мен е изключително интересен фест и бих го посетила, но е доста особено и има куп изисквания (като например, че няма нужда много-много да се къпеш или ако го правиш имаш 5литра вода за тая цел, не може да се плаща с пари навсякъде и какво ли не други еко изисквания за материали, храни, вещи и т.н.). Винаги събитието ми е изглеждало като сцена от Mad max 😃 както и да е отплеснах се, мисля, че Нина е много повлияна от гаджето си. Нея хич не я виждах като човек на средните пръсти и бърнинг мен, нооо…
Българска блогърка на Burning man
https://girlsweare.com/burningman2019/

Общи условия

Активация на акаунт