Звездни компромати - Септември'22

• 310 655
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 130
Jason Derulo на 33. Чрд!
Скрит текст:

Stephen King на 75. Чрд!
Скрит текст:

Bill Murray на 72. Чрд!
Скрит текст:

Nicole Richie на 41. Чрд!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 09:26 от elle.n

# 2 131
На мен също Ким ми харесва повече сега. Ако махне и това ужасно ремарке отзад би могла да стане дори много добре!

# 2 132
Тия пък в Холивуд са много чувствителни - кой от нас няма на работа някой идиот, от когото му се повдига, ама не съм чула това да е основание за уволнение.
Не вярвам да са много сред нас хората, които трябва да участват в интимни сцени пред камера с партньор, на когото нямат доверие.
Или пък такива, които, ако колега непрекъснато им отправя неприлични намеци или ги докосва неприемливо, просто ще си замълчат и ще си кажат "Какво толкова?"

Хари е гей, та тази ПР връзка какви интереси е покривала?🤷🏻♀
Промо, реклама на филма и неговия трети албум. Успяват - за филма говорят всички (повече за скандалите покрай него, ама нейсе), той направи серия от концерти в Медисън скуеър гардън, вече пълни големи арени (май единствен от бившите си колеги). Даже има референции към Оливия в една от песните му, която по случайност е и първият сингъл от алубма.

# 2 133
  • Berlin
Благодаря! Той Хари си е най-успешният от групата мисля. Аз мислех, че са се разделили, понеже имаше видеа как той страни от нея на онзи фестивал.🤔 Сега потърсих и видях, че са били в Берлин заедно юни месец (за съжаление не можах да отида на концерта тогава, тя е била там).

# 2 134
  • София
Хари Стайлс не само, че е най-успешният от групата, но е и на второ място по приходи след Ед Шийрън за миналата година във Великобритания. Връзката му с толкова неприятната за мен Оливия си е чист ПР, нищо че я набута като препратка в последния си сингъл. Гей или не, не ми пука, аз много го харесвам - и като визия, и музиката му.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 14:40 от Не се сърди, човече

# 2 135
  • Glasgow
Аз Зейн харесвам, но след раздялата с Джиджи хич го няма.

# 2 136
  • Berlin
Музиката на Хари и аз харесвам. Той напоследък с тоя стайлинг нещо не ме кефи.😀

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:33 от abs

# 2 137
  • софия
Eдин дърт глиган ще ходи на концерт на Хари, защото наистина ме кефи като поведение и песни и изобщо не ме интересува с кого си ляга. Вярно, че в началото тийнът вкъщи ме сугестира, но на концерта няма да придружавам, а ще ходя. Вероятно и с мърч ще се изкуша.
Late Night Talking Live
Виж, филмът няма да уважа. Ако оставим настрана съкрушителните отзиви, дори и трейлърът му ми е бозав и безинтересен.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 11:36 от zvаnchе

# 2 138
Стела Максуел
Скрит текст:
Скрит текст:

Диляна Попова
Скрит текст:

Галена
Скрит текст:
Скрит текст:

Дара
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 139
Чета, че Пике не връща Грамитата на Шакира. Готов е да даде попечителството на децата единствено, ако тя му изплати дълг от 400 хил долара.
Гадно човече се оказа.

# 2 140
  • софия
Анна де Армас. Тук нещо не ми харесва в лице, иначе ми е красавица. Много смачкана коса.
Скрит текст:

# 2 141
  • Бургас
Кака Гло

# 2 142
Галена.....кому е нужно поредната нелепа стойка в която няма грам сексапил, а може би е търсен:

Скрит текст:

# 2 143
Джорджина. Малко се е олелчила с тия обеми. Бюст, дупе…

Скрит текст:

# 2 144
Адам Ливайн пуснал изявление по повод обвиненията за афери, още две момичета са го обвинили т.е общо 4. А жена му е бременна 🤦🏻♀
Скрит текст:

Емрата и други се изказват по темата…
https://www.eonline.com/news/1347140/sumner-stroh-shares-cryptic … n-behati-prinsloo

Общи условия

Активация на акаунт