Звездни компромати - Септември'22

• 310 579
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 325
Нина Добрев много се е олелчила. На някои снимки на 50 год. ми мяза.
Петканица и тя ръси умнотии на фона на показваща се гръд. Смешна е.

# 2 326
  • Rock & Roll feeling ...
Това изказване на Кристиян Костов ме изненада и мен
Скрит текст:
Е тогава със сигурност ще загубят войната.

Скрит текст:

Лале ли си, зюмбюл ли си?!?!/
Ако Русия използва атомно оръжие и Сащ и Европа влезнат във война, няма да ли да мобилизират пак тази кокона,  откъм България?

# 2 327
  • софия
Ако някой ползва атомно оръжие, никой няма да бъде мобилизиран. Шалтерът ще е паднал за всички. Така че силно се надявам да няма подобен въпрос 🙂

# 2 328
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Зависи от количеството и насочеността.
Стига само да продължат да кръжат около украинския АЕЦ и американците да скокнат. Скокнат ли те, влизаме всички. Само не знам как стои въпроса с мобилизацията при членки на НАТО, т.е. ще има ли такава за населението...

Из интервюто на Шакира за списание "Ел" :

Скрит текст:
Мисля, че музиката е моят спасителен сал", казва тя пред "ELLE", където разкрива подробности за живота и е на корица на октомврийския брой. "Имало е дни, в които е трябвало да събирам парчетата от себе си от пода. И единственият начин да направя това, беше чрез музиката. Да се хвана за това, че съм майка и децата ми зависят от мен". Тя сподели, че й е трудно още да говори за раздялата с Пике, тъй като е прясна и все още преминава през това.

Трудно беше не само за мен, но и за децата ми. Невероятно трудно. Имам папараци, които къмпингуват навън, пред къщата ми, 24/7. И няма място, където да мога да се скрия от тях с децата си, с изключение на собствената ми къща. Знаете ли, не можем да се разхождаме в парка като обикновено семейство или да отидем за сладолед, или да правим каквото и да било, без папараците да ни следят. Опитах се да ги предпазя от слуховете, но те чуват разни неща от съучениците си в училище.

Исках да скрия ситуацията от тях, доколкото е възможно. Тя е много тъжна за две деца, които се опитват да преживеят раздялата на родителите си. И понякога просто ми се струва, че всичко това е лош сън и в един момент ще се събудя. Но не, истинско е. И това, което също е истинско, е разочарованието, което изпитвам, когато видя нещо толкова свято и специално, колкото си мислех, че връзката ми с бащата на децата ми е превърната в нещо вулгаризирано и обезценено от медиите. И всичко това, докато баща ми беше в реанимация, а аз се борих с различни проблеми.

Както вече казах, това е може би най-мрачният час в живота ми. Но тогава се сещам за всички онези жени по света, които преминават през трудни времена, ситуации толкова лоши, колкото моите, или трудни като моите, или по-лоши. За жени като мен, които вярват в семейните ценности, които са мечтали да имат едно семейство за цял живот, да видят, че тази мечта е разбита на парчета, е едно от най-болезнените неща, през които човек може да премине. Но мисля, че жените сме издръжливи. Тази устойчивост ни е вродена.

Един от нас двамата с Жерар трябваше да пожертва нещо. Или той да прекрати договора си с "Барселона" и да се премести с мен в САЩ, където се развива моята кариера, или аз трябваше да живея в Испания. Така че един от двамата трябваше да положи това усилие и да направи тази жертва. И аз го направих. Оставих кариерата си на заден план и се преместих в Испания, за да го подкрепям, за да може да играе футбол и да печели титли. И това беше жертва за любовта.

За обвиненията в данъчни измами:
Скрит текст:
Трябва да се боря за това, в което вярвам, защото това са фалшиви обвинения. Първо, по това време изобщо не съм прекарвала 183 дни в годината. Бях заета с професионалните си ангажименти по света. Второ, аз платих всичко, което твърдяха, че дължа, дори преди да заведат дело. Така че от днес им дължа нула.

И накрая, бях посъветван от една от четирите най-големи данъчно специализирани фирми в света, "PricewaterhouseCoopers", така че бях уверена, че правя нещата правилно и прозрачно от първия ден.

# 2 329
Райна
Скрит текст:
Моника Белучи
Скрит текст:
Никол С.
Скрит текст:
Странно изглежда лицето на Станкулова ?!!

# 2 330
Е зависи какви данни е предоставила самата Шакира на PwC. Те не са я посъветвали грешно. Те питат на коя държава си данъчно задължено лице и ти трябва да потвърдиш това; оттам нататък те съветват къде колко дължиш. Данъчният съветник нито е полицай, нито е гранична полиция да знае къде колко е била Шакира.

# 2 331
Не знаех за Евг. Минчев. Мислех, че е истинско - че Бередин е изтрещял нещо и така е станало.

Не знам защо си пуска тези снимки. Мисля, че няма адекватна представа за вида си. Мъжът й очевидно си я харесва каквато е, а хората, които биха й казали истината, са натирени като завистливи. Съответно според мен е обградена с хора, които си мълчат или я ласкаят (напр. във фирмата на мъжа й).
Според мен, на мъжът и му е все тая как изглежда.

# 2 332
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Понеже е петък и си му е време за питие и разпускане,
ето няколко снимки на Хироу Файнс-Тифин.
Това, ако помните е момченцето, което изигра малкия Том Ридъл
в поредицата Хари Потър. Племенник на Ралф Файнс, актьор и модел.
За последно шества по нашите кина съвсем скоро с тийн драмата
"След щастливия край". Хлапето е станало прекрасен млад мъж и с
нетърпение чакам да разгърне таланта си и да бъде забелязан подобаващо.
Той, Остин и Тимъти са ми фаворитите сред младите актьори. И тримата не са
красавци в класическия смисъл, но имат интересно излъчване и най-важното талант!

Скрит текст:

# 2 333
Миро с тъщата
В погледа му се чете мълчалив зов за помощ, може би преосмисля целия си живот, и пътя който го е довел точно до този момент. Може би се пита Къде попаднах
Скрит текст:

# 2 334
Как да не са красавци? И тримата са много хубави, само не са тип мачовци.

# 2 335
Златка щяла да съди Благой за издръжка. Ядосала се е на родителите му, че не я харесвали и били против нея, а тя плащала сметките и заемите на Джизъса.
По времето, когато бяха щастливи аниметата.
Скрит текст:

# 2 336
Ох не ме убивайте, но наскоро гледах поредицата "След" и нещото което ме измъчи бяха сексуалните? сцени между актьорите. Особено момчето... толкова неудобно се чувствах, а съм на 34г., дето се вика не съм престаряла. Точно момчето ми се струва прекалено млад, не знам на колко е. Иначе нямаше да го позная от Хари Петър, ако не бяхте казали.

# 2 337
Джесика Частейн
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Кендал Дженър
Скрит текст:

Парис Джексън
Скрит текст:

Катрин Лангфорд
Скрит текст:

Елизабет Олсън
Скрит текст:

Луси Бойтън
Скрит текст:

Камила Морон
Скрит текст:

Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Бен Афлек
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:

Хилъри Дъф
Скрит текст:

# 2 338
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ох не ме убивайте, но наскоро гледах поредицата "След" и нещото което ме измъчи бяха сексуалните? сцени между актьорите. Особено момчето... толкова неудобно се чувствах, а съм на 34г., дето се вика не съм престаряла. Точно момчето ми се струва прекалено млад, не знам на колко е. Иначе нямаше да го позная от Хари Петър, ако не бяхте казали.

Хироу е роден 1997г., скорпион ако трябва да сме точни.
Четвърт век ще направи скоро, според мен в тази поредица нарочно гонеха
по-младежкия вид. Нали за тийновете е новите 50 нюанса, ама за младото поколение.
По фотосесиите и в клипове, където съм го гледала си изглежда на по-голям, филмите След са изключение.

# 2 339
Джесика Частейн
Скрит текст:

Просто божествена е тази Джесика… много ми е чаровна.
Аня Тейлър с това жълто хич не й отива.

Общи условия

Активация на акаунт