Звездни компромати - Септември'22

• 310 512
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 505
Сигурно защото нишата с лобстерите вече е заета. Пък и като ще чисти имидж, нека е близо до плебса. Гениална!

# 2 506
Абе майка ѝ само с нескуик без глутен е готвила, ама айде ..:

# 2 507
Бебето на Хилария и Алек
Скрит текст:
Кучето на П. Хилтън е изчезнало и предлага награда от $10,000 за всякаква информация или ако го върнат
Скрит текст:

Джей Ло с нова роля в трилъра "Майката"

# 2 508
Страх ме е да питам, ама...Хилария колко деца роди?

# 2 509
45 кила на 166см 😳 на мен това ми звучи ужасно 😬 Обаче за жена демонстрираща такъв стандарт като нея - бисквити Закуска и крем Оле… 😀😀😀

Ирина Шейк изглежда гладна, недоспала и сърдита.

# 2 510
Гущерова може да прави някоя нескопосана реклама. Thinking

# 2 511
Страх ме е да питам, ама...Хилария колко деца роди?
7.
Уж 6 им бяха достатъчно, но последното забременяване “ги изненада”.
Ще ражда, докато може явно..

# 2 512
Дези. благодаря за пояснението, не го знаех това. Все пак ми е странно до кожата на някой друг (особено гол мъж), освен майката. Нехигиенично ми е
Това е бащата все пак, не някои санитар!

# 2 513
Мен не ме дразни, че Светла готви. Съчувствам й как поддържа тия кг. Аз с голям глад свалих няколко напоследък и знам какво е чудо.

# 2 514
Аз не виждам как ще изчисти имидж с мусака и кекс, като до скоро беше Гонзовица и на повикване. Да наеме лорд Минчев, той най- добре ги оправя пр-ите.
За тази Чопева, че откраднала нечие гадже, защото карал Ферари преди 12 г. разбрахме, но останалите на снимката пак не стана ясно с какво са известни и на кого, защото аз също не съм ги чувала.

# 2 515
Мария Бакалова
Скрит текст:

# 2 516
Марето е … Дано е за роля !

# 2 517
  • Berlin
166см, ама друг път. Мисля, че е към 155, ако не и по-малко, но наистина е супер слаба. Но това са ми впечатления от преди около 5г. Може да е порастнала. Кога успя 3 деца… тук съм изпуснала клюките.

# 2 518
Аз съм 163 см, а тя е по-висока от мен. Беше точно до мен преди няколко години в един детски център. Бяхме с ниски обувки. Тогава изглеждаше доста добре, след интервенциите на нищо не прилича.

# 2 519
Светлето преди години като стана "известна" хич не беше така слаба.

Не разбирам Хилария, честно. Наистина не разбирам хората, които искат толкова много деца. Секцио ли ги ражда всяка година?

Общи условия

Активация на акаунт