Звездни компромати - Септември'22

• 310 498
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 625
Като гледам Гущеровица, и в останалите 6 часа нищо не яде. Иначе 18 часа фаст не е нещо кой знае какво, ако не закусвате, е един малко по-късен обяд.

# 2 626
Хахах, Ким Кардашиян ме утрепа!
А джапанки с обикновен чорап аз нося вкъщи сега когато не е нито топло, нито студено. Не е чак толкова трудно, ако чорапът е по-еластичен. Трябва да си взема някакви със Сваровски, да не остана назад с модата.

# 2 627
  • Наблизо
При Светлето си е болна история.Шишавия й съпруг ли иска от нея да е като закачалка? А тя не е натурално грацилна и кльощава.

# 2 628
И наши известни личности има на Ким К. и Долче и Габана. Венелин Кондаков фризьора и Иво Аръков и някаква компания. Съвсем наблизо до Ким и гардовете й бяха. Не че има значение колко си близо де Simple Smile, но и те се бяха нагласили там.

# 2 629
A парите на Гущеров откъде са? От баща му - ясно. Но в какъв бизнес са вложени - имоти? Никъде не съм чувала за абсолютно никакъв бизнес, който върти Християн - предприятия, внасяне на коли, търговия, земи, ресторанти - нищо. Само жени, дето се вика Simple Smile

# 2 630
Светла Тъпото още в ББ като говореше с Бактериева стана ясно, че има сериозен проблем с храната, това сега с фастинга е просто благоприлично обяснение защо не яде. Някак не върви да каже “опитвам се да не ям нищо, за да поддържам кг на 12 годишно дете”, но пък “спазвам режим фастинг” звучи американско. На мен от всичките въпроси най- много ми хареса “мислите ли…..?” Коментираше се 4-то дете. Очаквах отговор “не мога да мисля”. Любопитно ми е обаче как така “мислят” за 4 дете, при 3 операции секцио през 1,5 г.? Тя явно ще ражда като ромките, докато може, сигурно с цел да се окопае в семейството.

# 2 631
  • Наблизо
Впечатляващо е,че е успяла да зачене и роди три деца при такова хранително разстройство.Бих казала браво на силните селски гени(в добър смисъл,като дете баба ми все казваше че градските чеда са нефелни от глад..след войните).

# 2 632
  • Sofia
...”силни селски гени..” 🤣👍

# 2 633
Напоследък Стрина изглежда много добре в лице (поне аз така я намирам) В коя клиника ходи? Предполагам, че снимките са обработени, но все пак 😊

Според мен, отделно от процедурите, е щастлива. Някак кротнала демоните си, омиротворена и една идея по- смирена ми се вижда. Това на мен де, а по принцип не я харесвам особено.

# 2 634
Някъде четох, че в Канада например модните агенции не взимат момичета без бележка от лекар, че не страдат от хранителни разстройства. Не знам дали е вярно. Струва ми се много добра мярка.

# 2 635
  • Наблизо
И аз мисля,че е добра мярка.Чувала съм ,че и в Европа е така ама до колко се прилага.
Иначе в България всичко е наопаки,малко ли се показаха Бг звезди,използващи потенциално вредни практики,за да са не просто нормално слаби а болно кльощави.

# 2 636
Аз имам подозрения, че мъж, който се възбужда от жена с тяло на дете, е педофил. Извинете, но Гущеров не може 5кг да свали, а изисква от нея да е с тяло на дете. Отварачката беше казала, че Хрррриси искал и дълга коса да има, затова тя ходеше с разни перуки. Явно си има дълъг списък с фетиши

# 2 637
Не знаем какво стои зад кг. на тази жена. Може да са много неща. Дано ги преодолее. Лично аз й съчувствам. Не всяка може да се справи с такъв живот.

# 2 638
С какъв живот ? Зa Светла е върхът Гущеров .

# 2 639
  • Пловдив
Брад Пит навлиза в света на красотата - пуска линия за грижа за кожата и за двата пола...
https://life.dir.bg/zvezdi/brad-pit-navliza-v-sveta-na-krasotata … a-i-za-dvata-pola
https://www.instagram.com/p/CizzLqBtW-o/?utm_source=ig_embed& … a481-876ff8ea20da
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 14:07 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт