Звездни компромати - Септември'22

• 310 541
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 640
Колко е добре за Светла, само тя си знае.

# 2 641
  • София
Риана
Скрит текст:
Орландо Блум
Скрит текст:
Пинк
Скрит текст:
Ребел Уилсън
Скрит текст:
Лили Джеймс
Скрит текст:

# 2 642
Ох Риана с тая лилава торба и развързани връзки на кецовете. Май нещата са някаква следродилна депресия. И не, не й се подигравам.

# 2 643
На снимката с Хилариа съм, това е жената на Алек Болдуин с многото деца? С толкова деца сигурно е минала всички марки колички Joy
Фастинг фистинг за нея е все тая Joy ъъъъ Гущерова де

# 2 644
Това за следродилната депресия на Риана го четох като коментари и от други хора на база нейни снимки. Ама не разбирам по какво съдите, че има такава, това не е заяждане. Та тя се обличаше шантаво и преди 🤔

# 2 645
  • София
Все си мисля, че и едно дете е достатъчно, ако целта е да се загнездиш трайно в някоя знатна фамилия.

За какво и е на Гущерова да ражда цели три деца и да планира четвърто? Явно са си един за друг с Хриси, това е единственото логично обяснение.

# 2 646
  • София
За какво и е на Гущерова да ражда цели три деца и да планира четвърто?
Ами и тя е като Хилария Болдуин - дай й да ражда деца. Важното е пари и бавачки да има, че надали са седнали сам-самички да си гледат отрочетата.

# 2 647
  • София
Какво се е случило с Орландо Блум. Прилича на чичак с бели джапанки.

# 2 648
Какво се е случило с Орландо Блум. Прилича на чичак с бели джапанки.

Ужасно. Прилича на някоя леля в главата.

# 2 649
  • София
Гореща новина.

Диана Габровска- плеймейтка, кандидатка за кмет на Момин проход и мокра мечта на много мъже, официално става актриса във филми за възрастни.
Подписала е договор с гръцка компания и вече е заснела първата си сцена. Simple Smile

# 2 650
Познавам три такива жени като Светлана. В техните глави има нещо от порядъка “Ако кача килограм, ще загубя баланс, ще наруша собствените си правила, ще загубя контрол над живота си, може да загубя всичко”. Случаите са идентични - необразовани момичета, премятани насам-натам, лашкани в живота и единственото,което са постигнали е това - някое гущерче.

# 2 651
  • Berlin
Аз си спомням, че беше преди при Гала (май след ББ?  ако е участвала или друго реалити). Каза, че й остават да свали още 2-3 кг. Гала й каза, че няма нужда, но тя си настояваше, че трябва да сваля, не се харесвала. Нещо от сорта. К’ви неща само помня… 😂

# 2 652
О, аз мисля, че Светлана роди три, за да има нещо като “идеално семейство”. Един вид, моделът е с две деца (казвам моделът, не почвайте сега, че всякакви случаи има - ясно е това Grinning ), a е преизпълнила плана - не две, а три. И няма бутане вече. Три деца на всяко минало перде слагат Grinning. Нещо като Жасмина Маджид. Естествено, не при всяко семейство с три и повече деца това е стимулът да се ражда повече - някои просто искат голямо семейство. Просто при тези жени има хъс да се преизпълни планът и да се докаже, че “въпреки че ме смятахте за (леко тъпа) кофа, ще имам повече от всичко”. И Тоци до две години ще роди трето, ще видите. То си е вид доказване. И като имаш възможност и помощ, що пък не.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:28 от Beauty queen

# 2 653
Обикновено манията по контрол на теглото на тялото е поради факта, че не можеш друго да контролираш, живота си. Дава ти измамното усещане, че поне нещо можеш да контролираш.

# 2 654
То не е лошо до си контролира теглото, стига да е в разумни граници. Тя контролира да изглежда на границата на анорексията.

Общи условия

Активация на акаунт