Звездни компромати - Септември'22

• 310 628
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 655
Гореща новина.

Диана Габровска- плеймейтка, кандидатка за кмет на Момин проход и мокра мечта на много мъже, официално става актриса във филми за възрастни.
Подписала е договор с гръцка компания и вече е заснела първата си сцена. Simple Smile

И тази  жена има син ....... https://www.bgdnes.bg/Article/12635303

Мъжът ѝ изглежда много ……. Доминантен.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 16:16 от alethea

# 2 656
Май са двама..синовете

# 2 657
  • Berlin
Като си гледам килата, ще изляза контрол фрийк.😂
Чак анорексична май не е, но определено малко мускул няма да навреди.

# 2 658
Обикновено манията по контрол на теглото на тялото е поради факта, че не можеш друго да контролираш, живота си. Дава ти измамното усещане, че поне нещо можеш да контролираш.
Аз за това нямам мания да свалям, защото си контролирам всичко друго в живота освен кг Joy
Майтапа на страна, попринцип съм много ЗА да се раждат повече деца. Ако хората имат финансова възможност, образование и отношение към децата, то света има нужда от интелигентно поколение. Боя се, че случая тука не е такъв. Не вярвам да им даде добро образование, въпреки парите, то си е въпрос на манталитет. Не вярвам и да ги води на площадка след супер скъпата детска градина и да прекарва време в забавление с тях. Ама може и да бъркам, знае ли човек.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:09 от Александрия

# 2 659
Ох, какво образование искате като носят гените на Светлана Тъпото! И нейният Хррриси е завършил частно училище, ама виждаме каква жена си намери! Каквото гените дадат, никакви пари и школи явно не могат да компенсират. Гонзовица е от семейство с три деца, може да повтаря модела. На мен ми е чудно при тези кг как забременява.

# 2 660
Сега чета тази статия и явно понякога жълтите медии не лъжат, вижте пише за  Светлето, че е прикоткала Хррриси докато не е бил разведен :
http://senzacia.net/български-звезди/stana-brutalno-mariia-i-gushterov-si-izvadiha-kirlivite-rizi-eto-koi-s-kogo-izneveril-82195

# 2 661
Александра Дадарио
Скрит текст:

Розамунд Пайк
Скрит текст:

Ел Макферсън
Скрит текст:

Шайлийн Уудли
Скрит текст:

Изабел Аджани
Скрит текст:
Катрин Лангфорд
Скрит текст:

Киара Ферани
Скрит текст:
Елза Хоск
Скрит текст:
Роми Стрейд
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Марго Роби и съпруг
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Шварценегер и приятелка
Скрит текст:

# 2 662
  • Благоевград
Avril Lavigne на 38. Чрд!
Скрит текст:

Lil Wayne на 40. Чрд!
Скрит текст:

Gwyneth Paltrow на 50. Чрд!
Скрит текст:

Francesco Totti на 46. Чрд!
Скрит текст:

# 2 663
Имам достааа да свалям, но никога не ми е минавало през ум да е с лекарства. Мъжът ми е с Т1Д, и пазя неговия режим, калории и порции. На фитнес не одя, щото както казва комшийката:"Тумбел, с мотичката работиш за бицепс и гръб, с лопатата - за бедра". 😂 😂 😂

# 2 664
Една хърбава Галена. Нищо секси няма, но се скъсват да и пляскат и да се превъзнасят:

# 2 665
Тоци била член на клуба на Ферари, каквото и да значи това.
https://vipmediapress.com/chlenovete-na-klub-ferrari-balgariya-u … -v-rali-v-sofiya/

# 2 666
Трябва да притежава Ферари. Поне така мисля. Мен са ме канили в Клуб Опел.

# 2 667
Галена или квото е останало от нея...

# 2 668
Интервюто с Диана Габровска е такава помпозна глупост, л*но в целофан.
Не искала да и остава етикета “голата кандидат-кметица”, ама точно никой не и казва така, а доста по-простонародни епитети.
А цялото изтънчено описание на колебанията да се снима ли в п*рно и възторга какъв професионализъм било, какъв екип, каква смелост и решителност и свобода, все едно докторантура прави.

# 2 669
Трябва да притежава Ферари. Поне така мисля. Мен са ме канили в Клуб Опел.
То било Ферарито на Бест!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт