Звездни компромати - Септември'22

• 310 683
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 670
Кая на корицата на Flaunt
Скрит текст:

# 2 671
# 2 672
Кая е като 12-годишна, хич не ми е за секси фотосесии и ми става неудобно да ѝ гледам телцето...

# 2 673
  • в 1001-та нощ
Галена изглежда като прицелила се в Гущеров с тези живи мощи. Да вземе и косата да пусне и ще е "таман"...

# 2 674
Кая е страхотна. 🥰

Галена изглежда като прицелила се в Гущеров с тези живи мощи. Да вземе и косата да пусне и ще е "таман"...
🤣🤣

# 2 675
Николета бременна ли е? Има слух.

# 2 676
  • София
То за нея слуха не е спирал от няколко години. Дано! Николай да гледа и свое дете, не само Божиновите.

# 2 677
  • Mediterraneo

Тук е абсолютно копие на майка си.

# 2 678
  • Rock & Roll feeling ...
Дали знае каква гнусотия е написала без да иска?
Кактусче, напротив, написала го е както трябва - фАстинг. Joy Друг е въпросът, че и аз го чета като същата гнусотия, за която пишеш.
Пък аз разбрах, че се е объркала неволно.

Гореща новина.

Диана Габровска- плеймейтка, кандидатка за кмет на Момин проход и мокра мечта на много мъже, официално става актриса във филми за възрастни.
Подписала е договор с гръцка компания и вече е заснела първата си сцена. Simple Smile
Те  и без друго си имаше такива видеа... Сега поне ще изкарва пари...

# 2 679
1 година семеен живот. Нойзи, малко дреме апатично. Явно това е най-добрият кадър.

Скрит текст:

# 2 680
1 година семеен живот. Нойзи, малко дреме апатично. Явно това е най-добрият кадър.

Скрит текст:
По-скоро са искали да изкарат, че не може да откъсне очи от нея…
Съвсем са се намерили и единия и другия изскачат отвсякъде по телевизията, чудно дали се засичат у дома въобще.

# 2 681
И двамата сковани и без грам взаимна емоция, поне Марчето гледа хитро в обектива, както обикновено. Дано после лесно да са събудили Нойзи 😝

# 2 682
Галена с тея инжекции ще си докара беля..Ако не е диабетичка има много минуси за организма.Още отсега е отменила участието си на 1 октомври по здравословни причини.Хората казват има пари,отслабва благодарение на тях ..може да си позволи процедури, инжекции..обаче неща,ако стане не дай се боже и парите не могат да я спасят..дава пример на мн момичета така да отслабнат

# 2 683
На мен пък Нойзи и Мария ми харесват. Две дървета 😝. Големи хора, с големи деца, сега са се намерили.

# 2 684
Кейт Мос
Скрит текст:

Карла Бруни
Скрит текст:

Ева Херцигова
Скрит текст:

Роузи Хънтигнън-Уайтли
Скрит текст:

Хейли Бийбър
Скрит текст:

Роуз от Blackpink