Звездни компромати - Септември'22

• 310 804
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 685
Ъъ. Карла Бруни си направи нещо на лицето, което не трябваше. И с тези розови и морави сенки. Не се е получило нещо.

# 2 686
А Ева Херцигова е супер. Много добре изглежда. Изобщо не е напомпана с филъри маймуна. Много естесвен вид.

# 2 687
  • На морето!
Нойзи ми е гнусен. Мария е приятна за гледане, когато мълчи.

Имаше време, когато Галена и Мара следваха много успешно световни трендове, какво им стана сега, че зациклиха и двете в манията да тежат по 40 кила жили и кости, това е супер ретро и вече масово се отрича в съвременния шоубизнес.

# 2 688
И аз мислех, че е ретро, ама ей на - Ким Кардашиан е станала кожа и кости, явно трендът полека пак се завръща. Може би напращелите задници тип Джей Ло започват да отстъпват 🤔

# 2 689
Гледах интервюто на Иво Димчев, в което казва, че вече няма позната, която да не си бие инжекции с лекарство за диабет, за да отслабне и се чудя тези момичета, ок, имат пари, позволяват си го, но защо не мислят в перспектива. Слагам в скрит текст моя опит, ако някой се интересува от темата.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 07:13 от Мак

# 2 690
Без да съм лекар гарантирам, че ако ядеш веднъж на ден, и то малко, и без инжекциите ще слабееш постоянно.

Абсолютно! Може да са звезди, но явно са адски глупави и разни хитреци се възползват от тях.

# 2 691
  • Glasgow
Едната ми мениджърка тук ходи в Турция това лято да ѝ сложат пръстен ли не знам как се казва. все още може да яде само течни неща, в началото изобщо нищо не ядеше. стопи се, но не знам това в дългосрочен план какви странични ефекти има

# 2 692
Българин е лекарят, но да, идеята на инжекциите е да издържиш само на диня. Ако хапнеш нормално, ти става лошо. Реално живееш само на инжекции, но докога?

До следващата мода, която с времето уврежда това и онова. Спомнете си как назад в годините винаги е имало някакъв подобен "хит". Сегашната разлика, която виждам, е как кардиолог рекламира инжекции за диабетици за отслабване по националната телевизия и това води до дефицит за истински нуждаещите си.

# 2 693
  • Glasgow
За Галена за втори път поне чета,  че отменя участие поради здравословни причини. за здравето и не знам какъв ефект ще има, но за кариерата и ако продължава така определено ще има...те ще спрат да я канят

# 2 694
Ей, голяма реклама му хвърляте на това лекарство, искам и аз да се стопя вече, писна ми да съм дебела и грозна. Blush

# 2 695
  • Пловдив
Ами да ви кажа не е точно така с инжекциите. Аз съм диабетик и ми ги предписаха за заместител на инсулина. Слагах си ги около 8 месеца. Намаля ми апетита, но не чак толкова. Пак си ядях по 3 пъти на ден, по-малко, но нормално, не някакви мизерни порцийки. И както се оплаках тук бях принудена да мина пак на инсулин, защото всичко изчезна от аптеките при мераклийките за отслабване и не остана за нас, болните.

# 2 696
  • София
Помислих, че съм в някоя диетична тема. Само за отслабване пишете.

Кара Делевин
Скрит текст:
семейство Клуни
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър...ужасен тоалет. Хубави дъщери има.
Скрит текст:
Бет Мидлър
Скрит текст:
Джейми Александър
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст:
Норман Рийдъс и Даян Крюгер семейно. Синът му е одрал кожата на Хелена.
Скрит текст:

# 2 697
Аз пък го разбирам горе-долу това с инжекциите. Според мен Галена и т.н. много добре знаят как се отслабва - с режим и спорт. Но това може и да е доста бавно и тегаво. Трябва и сериозна воля, а резултатите понякога - мижави. Ходиш гладен пък омазнен. Иска ти се нещо по-бързо. И ето. Вероятно си казват “бе дай да отслабна, пък после все ще стисна зъби да удържа. Ма поне веднъж да се видя много слаба, ей така всичко да ми става и да виси даже”. Не ги рекламирам. Просто го разбирам от човешка гледна точка.

# 2 698
  • Glasgow
Да отслабват по на Преслава начина, там поне има момент на еуфория 🤐 Тя навремето като колабираше по участия следствие на "диетата си " се отрази временно на кариерата, за Пловдив говоря.

# 2 699
Рачков щял да става баща за втори път....

Общи условия

Активация на акаунт