Звездни компромати - Септември'22

• 310 834
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Пловдив
Прочетох те ли статията? В тази,която аз прочетох пише, че ако иска може и да стане.

# 2 701
  • София
И както се оплаках тук бях принудена да мина пак на инсулин, защото всичко изчезна от аптеките при мераклийките за отслабване и не остана за нас, болните.
Точно. Галена много ми опротивя след като научих това. Дали се е сетила да осигури препарата на 1-2 диабетици, които се молят за лекарството, обикалят по аптеки, търсят кой да им го достави от чужбина и т.н.

# 2 702
А Галена ли е виновна, че няма държавен регулатор, който да осигурява САМО на болните лекарството?
Галена сама може да си съсипе здравето с любезното съдействие на здравните службички.

# 2 703
Не клюкаря,а само като интересен факт... Защо Ритон нямат и не искат да имат деца?! Здрави и прави хора,иначе.

# 2 704
Вероятно са имали проблем или не са искали?

# 2 705
Не клюкаря,а само като интересен факт... Защо Ритон нямат и не искат да имат деца?! Здрави и прави хора,иначе.
Вероятно защото са хора с артистични професии и си харесват живота и не виждат как дете ще се впише в него, а от друга страна, това не пречи да обичат децата, племенници и прочее близки.
Имах една колежка/ и близка приятелка и работехме в [условно ще го нарека голям творчески проект], който изисква не само много време (денонощия понякога, трудни условия понякога) но най-вече концентрация.
И тя, след като роди, се включи обратно в играта, но дори с бавачка нещата не ставаха. Време успяваше да намери, но концентрацията си беше заминала, пълната отдаденост, самозабравата, в която се изпада по такива задачи.
И една вечер реве и ние и казваме "Д., просто се прибери вкъщи"
Индиректно и казахме, никога няма да е същото.
Радва се и много си обича детето, разбира се, тя също печели от тая ситуация с раждането, но я има и другата страна, ако си пристрастен към някаква артистична работа, можеш да минеш и без деца и това да не ти пречи, това ми е идеята
(и не предизвиквам спор за и против, нито колко прекрасни са децата, само се опитвам да дам мое обяснение)

# 2 706
  • Sofia
Не са само те,...Росица Кирилова,Елвира Георгиева,Панайот Панайотов,Васил Найденов...техен избор...за мен също необясним 🤔

# 2 707
Според Дарвин,(който иначе не долюбвам),целта на брака е децата и без тях,той е обречен да се разпадне. Затова ми е интересно как така Ритон продължават да са заедно и самодостатъчни. Но винаги има изключения.

# 2 708
Катя от Ритон е казвала, че все отлагали заради работата, а и нямало кой да им помага. И в някакъв момент станало късно. Това беше казала. Уж нямало медицински проблем.

# 2 709
А аз си мисля, че точно тази теория с времето издиша и все повече бракове С деца, се разпадат.
Не само сред звездните семейства, ами и около нас.

# 2 710
Тяхна си работа. Много бракове съществуват без общи деца.

# 2 711
  • Враца
Не са само те,...Росица Кирилова,Елвира Георгиева,Панайот Панайотов,Васил Найденов...техен избор...за мен също необясним 🤔

И Лили Иванова, къде без нея!

Моето мнение е, че всичките тия просто избират да няма деца, за да им е по-лесно.
Иначе чак пък такава концентрация на хора с репродуктивни проблеми сред певците- не ми се вярва.
И да, Hazel е права, акълът ти отива на друго място, освен това в БГ едва ли има чак такива гледачки, които да поемат и нощното, и да са постоянно с детето, колкото и да им плащаш. Искам да кажа, че ангажиментите на родителите, които имат гледачки, пак не са малки.

# 2 712
Ама чалгаджийките си раждат
Само естрадата страда от този феномен

# 2 713
Лили Иванова е била бременна два пъти, но има един спонтанен аборт и една извънматочна бременност или нещо такова. Така че не е по неин избор.

И много други известни личности нямат деца, а са в брак. Хелън Мирън… други.

# 2 714
  • Glasgow
Чалгаджийките си осигуряват издръжка така

Общи условия

Активация на акаунт