Звездни компромати - Септември'22

• 310 908
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 715
Андреа Банда получила бърнаут от напрежение покрай участието си в телевизията и инфлуенсърството. Спяла по два часа на нощ от напрежение. Нямало вече да е панелист при Гала.

Ох тия инфлуенсъри - голямо напрежение и при тях 😝

# 2 716
Представям си Банда да трябваше наистина да работи.

# 2 717
  • София
Не всички сме родени за родители, колкото и добри хора да сме иначе.
Разумът, който ни отличава от останалите видове, надделява над инстинкта за възпроизвеждане.

# 2 718
Hilary Duff на 35. Чрд!
Скрит текст:

Naomi Watts на 54. Чрд!
Скрит текст:

# 2 719
Катя от Ритон е казвала, че все отлагали заради работата, а и нямало кой да им помага. И в някакъв момент станало късно. Това беше казала. Уж нямало медицински проблем.
Аз пък знам, че е имала здравословни проблеми, май и аборти. Ходили са при Ванга и им е казала, че ако Катя забременее, може и да не оцелее.

# 2 720
  • Glasgow
Бившата на Кличко, Хейдън (фамилията не знам как се изписва) е споделила в подкаст на Джейда Пинкет, че през 2018 не и е оставил друг избор освен да подпише пълно попечителство в негова полза и това било най ужасния период в живота и. Злоупотребявала с алкохол и наркотици от 15 годишна с малки паузи, след раждането има следродилна депресия и започва да злоупотребява пак. Уж било докато си стъпи на краката, но явно още не е, тя не беше ли в някаква токсична връзка сега. Никога за нея не бих помислила, че злоупотребява...

# 2 721
  • Berlin
Кофти, като че ли имаха вид на стабилна двойка.🤔

# 2 722
Т.е сега не си вижда децата?

# 2 723
Детето е едно и дали е в Украйна при баща си??

Това, че правата са на единия родител, не означава, че другия не вижда децата.

# 2 724
То е едно дете.

# 2 725
Ако все още злоупотребява не вярвам да го вижда…

# 2 726
  • Glasgow
Вижда го, имаше в материала снимки с него, много е сладко. Било в безопасност с баща си, но не казват къде.

# 2 727
Панетиър беше много зле и добре, че беше Кличко да гледа детето. Тогава тя участваше в сериала "Нашвил" и вписаха бременността й в сценария, а след това героинята й страдаше от тежка родилна депресия и зависимости, както и тя в реалния живот. Казва, че не е искала да нарани детето си, но не е искала и да го вижда изобщо. Наскоро прекрати (за пореден път) токсичната й връзка с Браян (той й посягал също). Сега се опитва да си върне живота и да си стъпи на краката. Дано да е за последен път и да няма повече relapse-ове.

# 2 728
Ама чалгаджийките си раждат
Само естрадата страда от този феномен
Да, ама тия от естрадата без децата са два пъти на годините на ония от чалгата.
Когато са били достатъчно млади да зачеват и раждат, медицината беше още много назад с материала, ин-витро процедури нямаше и би било доста грубо да ги наречем просто мързеливи. То и желание да си имал, пак е нямало много начин освен осиновяване, а да осиновиш дете и да тръгнеш по турнета и участия не е най-разумното нещо.
Самата аз колко съм гледана от баби, аз си знам, с родители, работещи в тази сфера, пък макар и не известни като спряганите тук. Не виждам нищо странно и в това, че бракът им не се е разпаднал без деца. Ритон поне професията им ги държи заедно. Те един без друг извън дует, едва ли биха прокопсали толкова години. А защо и да не е просто любов?

# 2 729
То вероятно Е любов. Просто въпреки трудностите с гледането обикновено поне едно дете се ражда в брака. Не че е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт