Звездни компромати - Септември'22

• 310 928
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 730
София Вергара
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Рийз Уидърспун
Скрит текст:

Лени Клум
Скрит текст:

Брук Шийлдс
Скрит текст:

Крис Хемсуърт
Скрит текст:

Даян Кийтън
Скрит текст:

Орландо Блум и син
Скрит текст:

Летисия Каста
Скрит текст:
Манди Мур
Скрит текст:

Децата на Хилъри Дъф
Скрит текст:

# 2 731
То вероятно Е любов. Просто въпреки трудностите с гледането обикновено поне едно дете се ражда в брака. Не че е задължително.
Защо си мислите, че преди също е нямало хора с репродуктивни проблеми? Просто не се е говорело толкова открито. От поколението, които през 80-те и 90-те са били в разцвета си познавам не малко хора, които останаха без деца. Едната двойка, и те музиканти, постоянно работещи по кораби и на път. Не са имали, защото вероятно някой е бил с проблем + това, че не им остава време да се занимават с ходене по лекари + че те и лекарите толкоз ще помогнат + че са се зачудили, след като не могат да се установят за дълго в БГ или другаде, има ли смисъл да правят деца + че докато се чудят, вече е станало късно. Да не говорим, че през 80-те заради комунистическия режим много хора не са искали да правят деца, за да не живеят в тази действителност тук. Особено сред артистите, предполагам, че още по-засилено е било това чувство, когато вероятно са имали възможност да видят навън как е, а са нямали възможност да емигирират, както днес всеки може да отиде, където си иска.

Мъча се да я харесам тази Дуа Липа и не мога. Ми груба ми е. По същия начин и Шерцингер.

# 2 732
Аз пък не ги разбирам тези с инжекциите за слабеене. Мързеливи е най-деликатно казано за тях.
Ако човек е здрав, правилен хранителен режим и упражнения могат доста бързо да го вкарат във форма. Изобщо не е вярно, че процесът е бавен и в повечето случаи незадоволителен.
Аз дето съм с автоимунно успявам да поддържам форма без кой знае какви усилия, та здрави, в разцвета си хора ли няма.

# 2 733
Наистина ли има хора, които вярват, че от мързел не са създали деца? Естествено, че са имали проблем, за който не са длъжни да говорят! Аман от нетактични хора!
На Кичка, Нели Рангелова и Петя Бу им се случи по-късно, а Мая Нешкова открито говори, че момичетата и са инвитро.

# 2 734
  • София
Дуа Липа с тази визия спокойно може да се обърка за Бела Хадид.

# 2 735

... Да не говорим, че през 80-те заради комунистическия режим много хора не са искали да правят деца, за да не живеят в тази действителност тук. Особено сред артистите, предполагам, че още по-засилено е било това чувство, когато вероятно са имали възможност да видят навън как е, а са нямали възможност да емигирират, както днес всеки може да отиде, където си иска.
...

Сори, но това ми дойде в повече.
Като цяло си права, но да не раждат защото живеели през соца Confused
И аз сори, но в повече или по-малко, имало е такъв момент. Прочети "Задочни репортажи за България" на Георги Марков и ще видиш, че не си го фантазирам това.

# 2 736
Е то Георги Марков много ясно какво ще каже след "катарзиса" си.
Точно пък хората на изкуството, в естрадата добре са си поживяли по комунизма. Според мен причините са медицински, и разбира се, никой не е длъжен да се обяснява на масите, пък каквото ще да мислят за него. Егоист, мързелив, и т.н.глупости. Единствено за Васил Найденов мисля, е ясно защо.

# 2 737
  • София

Точно пък хората на изкуството, в естрадата добре са си поживяли по комунизма....
Някои от тях, да. Близките до властта.

# 2 738
Ако общественият строй беше от такова значение, сега щяха да се раждат двойно и тройно повече деца от тези през 70-те и 80-те години. Специално хората на изкуството щяха да са сред най-многодетните родители. Очевидно не е тази причината.

# 2 739
И тука ще кажа евала на Аня Пенчева, която иначе не харесвам, една от малкото, които си признават за подкрепата от властта, тя нали беше обявила, че е получила апартамент от Тодор Живков след падането му, когато повечето се покриха като мишки.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 12:18 от Анонимен

# 2 740
естествено, че не е тази причината.
немалка част от тези хора са си самодостатъчни, странни, завършени егоисти. да, има и с репродуктивни проблеми, както навсякъде.
Скрит текст:
израстнала съм точно в тези среди точно в тези години, но не ми се отваря темата

# 2 741
  • софия
естествено, че не е тази причината.
немалка част от тези хора са си самодостатъчни, странни, завършени егоисти. да, има и с репродуктивни проблеми, както навсякъде.
Скрит текст:
израстнала съм точно в тези среди точно в тези години, но не ми се отваря темата
Абсолютно. Плюс, че по онова време превенцията от забременяване клонеше към 0 и масово са се практикували други методи за "справяне с проблема", което е давало отражение, когато вече най-накрая решиш, че искаш дете.
Баш артистичните среди, близки до Партията, бяха много далеч от философските въпроси за битуването в комунизъм. Почти нищо поетично няма в причината защо естрадни звезди от онова време нямат деца.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:08 от zvаnchе

# 2 742
Човек е свободен да пише всякакви глупости и то със самочувствие, но е хубаво преди това да направи лека справка, лека, не задълбочена.
През 1980г. в страната са родени 128 190 деца, през 1985г. - 118 955 бебета.

Миналата година - 2021, едва 58 678.
Трийсет и три години след режима, петнайсет години в европейски съюз, в условия на демокрация.

# 2 743
Леони, нереално слаба. Май супер слабите фигури наистина се завръщат.

Скрит текст:

# 2 744
  • Berlin
Ама защо трябва да имат деца? Може би така искат, като Кари Брадшоу, без деца. Simple Smile Има дискусии в туитър на тема сама и без деца, интересни неща споделят жените. Аз също мога да си представя един мой живот без деца (който ще го живея евентуално след 10ина години😂).

Общи условия

Активация на акаунт