Звездни компромати - Септември'22

• 310 932
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 745
Ама защо трябва да имат деца? Може би така искат, като Кари Брадшоу, без деца. Simple Smile Има дискусии в туитър на тема сама и без деца, интересни неща споделят жените. Аз също мога да си представя един мой живот без деца (който ще го живея евентуално след 10ина години😂).

Къде може да се прочете тази дискусия?

# 2 746
Човек е свободен да пише всякакви глупости и то със самочувствие, но е хубаво преди това да направи лека справка, лека, не задълбочена.
През 1980г. в страната са родени 128 190 деца, през 1985г. - 118 955 бебета.

Миналата година - 2021, едва 58 678.
Трийсет и три години след режима, петнайсет години в европейски съюз, в условия на демокрация.
Не съм говорила за сравнение със сега.
Сравнението е с преди това. То е ясно, че ние още ближем рани от последиците от въпросния режим.
Както и да е. Не мисля, че е наша работа да правим сметката на родните звезди защо и по колко раждали.

# 2 747
  • Berlin
alethea, не ползвам Туитър, а съм чела статии в boredpanda. Те общо взето си правят съдържание като копират тредове от туитър или реддит, естествено с по-интересните постове.

# 2 748
  • Варна
alethea, не ползвам Туитър, а съм чела статии в boredpanda. Те общо взето си правят съдържание като копират тредове от туитър или реддит, естествено с по-интересните постове.
Тук в Бг мама също има такава тема.

# 2 749
  • София
Сигорни Уивър
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Ариана Гранде и съпруг
Скрит текст:

Кая Гербер
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:

# 2 750
Тук в Бг мама също има такава тема.
Може ли линк...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 15:29 от alethea

# 2 751
За някои стари руски звезди от арт-средите съм чела, че заради ангажиментите си оставяли децата в дом за деца за известно време, като свърши ангажимента си ги взимали обратно и така... По половин година били някои ангажименти. Считало се за нормално...

# 2 752
Ритон в едно интервю казаха, че са ходили при Ванга и им казала че ако забременее Катя няма да оцелее и казаха, че са решили да не рискуват. Със сигурност им е болна тема,в онова време са вярвали безусловно на Ванга и не са имали друг избор.

# 2 753
  • Пловдив
Ако сте се затъжили за Плачков и жена Grinning ще се при Нелка ХЛ-ка...
Звездната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков са специални гости в предаването "Търси се", което ще се излъчи на малкия екран тази неделя - 2 октомври.
https://life.dir.bg/zvezdi/mariana-popova-i-veselin-plachkov-gov … -nachalo-v-pleven

Бълг.модел се снима с Ирина Шейк...и Армани.
Скрит текст:
Моделът Ивел Йорданов, познат у нас като първи подгласник в конкурса "Мистър София" от 2015 година
Скрит текст:

# 2 754
Тони Кацарова беше разказала в едно интервю, че родителите са я оставили при баба й и не са я виждали с месеци защото са пътували и кариерата им е била приоритет. Тя изгражда някаква що-годе връзка с майка си едва след като пораства, а с баща си дори и сега не са в добри отношения.

Катя от Ритон пък се хилеше как родителите й не харесвали Здравко понеже бил от провинцията. Може би затова не са имали подкрепата от родителите си и докато градят кариера не е имало време за деца.

# 2 755
Някои родители не са очаровани от решението на детето им да стане артист.
Бащата на Майкъл Уедърли (Тони Динозо от "Военни престъпления" и в "Бул") е натрупал милиони долари от продажба на швейцарски ножчета "Викторинокс" за американската армия. Но когато научава,че синчето Майкъл е решил да става актьор,го лишава от наследство.

Здравко е от Перник и е силно казано да е от "провинцията"... По онова време много софиянци-кореняци са работили в Перник и то добре платена службашка работа.

# 2 756
  • Berlin
Всичко, дето не е София, е провинция, моля, няма такива изключения за Перник.😂 (аз съм от тракийско 😂).

mystic woman, защо казваш Нелка ХЛка? Яко се римува, но каква е причината?

# 2 757
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Всичко, дето не е София, е провинция, моля, няма такива изключения за Перник.😂 (аз съм от тракийско 😂).

mystic woman, защо казваш Нелка ХЛка? Яко се римува, но каква е причината?
Защото си продава вече носените дрехи в нета, и упорито твърди, че са малки размери, а тя не е толкова фина.

# 2 758
Днес започна най-голямото яхтено изложение в света.

След пауза от две години, денят 28.09 е дългоочакван с трепет. 125 суперяхти са акостирали и изложени за бъдещите купувачи.
Черешката тази година е 115м яхта, AHPO , 36 човека екипаж, 16 гости и 8 каюти.
Скрит текст:

Може да я наемете за 5 млн на седмица. Grinning https://www.lurssen.com/en/new-build/yachts/ahpo/
Собственик е Michael Lee-Chin, един от 13те най-богати чернокожи бизнесмени в света.

( на 71 години).

Пиленцата дали ще са там Grinning.

# 2 759
  • Sofia
Здравко бил от Момчилград,не от Перник.

Бургазлиева
Скрит текст:
Векилска
Скрит текст:
Нели Рангелова
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 18:28 от Doli