Звездни компромати - Септември'22

• 311 428
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 880
Жалка имитация на Аликзандър Маккуин (Savage Beauty show), който ще остане в историята завинаги.
https://www.youtube.com/watch?v=P13oZsD-t4s
А на Бела Хадид краката са й доста къси спрямо торса, тук се забелязва на видеото.

# 2 881
Бела Хадид е най- надцененият супермодел на нашето време. Никога не съм разбирала това прехласване по нея от западняците, преди години походката й беше трагична, пооправи я, но пропорциите на тялото й въобще не са страхотни- къси крака и дълъг торс. Ще кажете всеки има недостатъци, но тя все пак е от най- добре платените модели в целия свят. Лицето й от пластични операции е като извънземно, май това й е екзотичното. Като я сравниш с Ирина Шейк например, особено краката й, е направо комично.

# 2 882
  • София
Бела Хадид я пръскат с някакъв полимер, не е само боя. И нищо общо не видях нищо общо с ревюто на Маккуин.
Четохте ли за маймуните с увредени мозъци след експериментите на компанията на Мъск с чипове? Това е истински компромат, щяха да почват скоро опити с хора.

# 2 883
Новата тема на Мет Гала за 2023 е Карл Лагерфелд.

https://www.ploshtadslaveikov.com/karl-lagerfeld-tema-na-sledvashtata-met-gala/

# 2 884
На Мъск лъжите и измамите край нямат, един голям криндж е този човек, ама с бясна фен-база. Не са само маймуните... Клоун.

Харпърчето с деколте до пъпа два пъти за един ден... Знам, че е любимка тук и всички примират как Бекъм я третира като новата си любима, ама от мен едно не.
Скрит текст:

# 2 885
Изглежда имаш предвид Бил Гейтс? Той искаше да слага чипове в главите на хората...

# 2 886
Изглежда имаш предвид Бил Гейтс? Той искаше да слага чипове в главите на хората...

Не става дума за конспиративни чипове. Мъск беше обещал да лекува парализирани хора с чипове и се беше изхвърлял колко са напреднали с технологията. Както всичките обещания на "гения" се оказа гола вода.

# 2 887
Бела Хадид е най- надцененият супермодел на нашето време. Никога не съм разбирала това прехласване по нея от западняците, преди години походката й беше трагична, пооправи я, но пропорциите на тялото й въобще не са страхотни- къси крака и дълъг торс. Ще кажете всеки има недостатъци, но тя все пак е от най- добре платените модели в целия свят. Лицето й от пластични операции е като извънземно, май това й е екзотичното. Като я сравниш с Ирина Шейк например, особено краката й, е направо комично.
Съгласна съм, нито ми е красива в лице, нито има хубаво тяло. Честно казано, ако не беше операцията на носа, никой нямаше и да я вземе за модел, според мен. Има снимки из нета с нейния си нос и разликата е направо драстична, нищо, че навсякъде споменава как това й било грешката и уж съжалявала за интервенцията…
Ирина, освен че има красиво лице, има и много добре сложено тяло и изобщо не е само от глад като Бела.

# 2 888
  • Berlin
Ако съдя по надписа на клипа - hadid x McQueen съвсем не е някаква имитация. Готино е, после трябваше да отлепват роклята, за да може да върви. Ефектно!

# 2 889
Не зная дали отразихте тоалета на Шер в дните на парижката мода...
За мен е нелеп, и го казвам като един от най-големите ѝ фенове. Коментарите са уауу, страхотно тяло и форма, ама колко пък да са страхотни на 76 години?!
Изглежда ми като тръгнала за снимки на *Формата на водата 2* или някакъв ъпгрейд на невероятния ѝ филм *Русалки* в съвременна фентъзи версия.
Скрит текст:

С това зацикляне на визията, в стил жена- вамп и секс символ, Мадона вече се оля, но не очаквах от Шер да се появи с водолазни латекси с намерението да демонстрира и тя топ форма на стари години.

# 2 890
  • София
Какви очаквания имаше от Шер?

# 2 891
Не зная. За мен е изключително стойностен артист и ми е неловко да я гледам как се движи към старостта с водолазен гащеризон. Пък бил той най-скъп дори.
Често тук  на страницата се появява Хелън Мирън. От нея струи стил - елегантност, достолепие, премерен лукс. Достойна визия за трета възраст на артист емблема.
А фактът, че е започнала славата си по екраните с далеч по-скандални сцени от Шер, показва, че е това е мислещ, динамичен и развиващ се творец - намерил точната симбиоза на  модните закони и възрастта.

# 2 892
Шер до последно ще си ходи с впити по тялото дрехи, мрежи, ботуши над коляното. Това е тя и нейният стил, едва ли ще промени нещо тепърва. Очевидно е че жени като нея и Мадона изобщо не разсъждават, като нас - кое е подходящо и кое не за възрастта. Явно са над нещата и не им пука, носят се както ги кефи.
Ако имам запазена фигура на тия години и аз няма да свалям тесните дънки и коженото яке, ако ще наборките ми отдавна да са надянали дългите рокли на цветя в комбинация сако и обувка с нисък, стабилен ток.

# 2 893
Подкрепям. Няма да тръгна с латексов гащеризон, но и нямам желание да подхвана лелинското облекло с гердан перли като задължително след някаква си възраст. Още повече ако бях актриса или певица.

# 2 894
Abra_Bacon, никого не ангажирам с моето мнение, пиша това, което виждам. Да се търси сметка за чуждо изказано мнение в публичен форум е нелепо, меко казано.

Общи условия

Активация на акаунт