Звездни компромати - Септември'22

• 310 438
  • 2 896
  •   2
Отговори
# 2 865
Нина Добрев
Скрит текст:

Джесика Алба и син
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:

Хилъри Дъф
Скрит текст:
Тейлър Хил
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:

Гал Гадот
Скрит текст:

Парис Джексън
Скрит текст:

Кейти Холмс
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:

Джейми Лий Къртис
Скрит текст:

# 2 866
Дай Боже, за Ками, да не е само слух!
И да не е грозно ровене в живота й, защото ако не е вярно, е кофти. Тя има желание да стане майка мисля. Ужасни са тия журналисти, които следят всяко килограмЧЕ, всяко слагане на ръката на корема и ровят в болките на хората.

# 2 867
Коя е Ками?

# 2 868
Камелия, фолк певицата.
Дано.

# 2 869
Още се хиля на сравнението с мумията.😆
Виктория Бекъм как може да се харесва така-вече не е слаба, а мършава.
Гал Гадот много невзрачна в реала. А Парис Джаксън изглежда на вряла и кипяла в живота и предварително състарена.

# 2 870
Камелия според мен си е просто напълняла. Миналото лято пак беше се окръглила. То може и да не е сваляла, просто с тези обработки на снимките... И друго си мисля, би било доста грозно, бременна жена да позира в подобни пози с половината гърди на тезгяха, завита в халат.

# 2 871
Още се хиля на сравнението с мумията.😆
Виктория Бекъм как може да се харесва така-вече не е слаба, а мършава.
Гал Гадот много невзрачна в реала. А Парис Джаксън изглежда на вряла и кипяла в живота и предварително състарена.

Според мен на Виктория ѝ отива и  си личи, че има много тренировки и труд замесени. Изобщо не става дума за фигура, която е слаба само от глад. 
Гал също изглежда прекрасно и е нормално без професионален грим и прическа да изглежда “обикновена” и не толкова бляскава.
Обичам да чета тук, но понякога се прекалява с критиките. Дали Инстаграм филтрите и приложенията за удължаване на крака(примерно) изкривиха представите за красота, или се избиват комплекси?

# 2 872
Моника Белучи е на 58 😳 мислех, че е на 65 и много се извинявам, ако на някой му се стори лудост. Някак повяхна тя последните години и остаря на лице много видимо (явно не иска скалпел).

# 2 873
Тя остаря изключително бързо, да, винаги съм си го мислела. Годините й личат много.

# 2 874
Елизабет Хърли. 1991 - 2005 - 2021

Скрит текст:

# 2 875
  • Glasgow
Гладна съм и нервна, не мога да се успокоя 😁и скърцам като стана от леглото сутрин.
Ето стрина изглежда по добре, отколкото на младини. И Галя от сатен.  Пийс
Скрит текст:

# 2 876
Какъв е този коментар? Защо е цитирано всичо това?

# 2 877
И на мен Виктория Бекъм ми е суха скумрия. Не ми изглежда да тренира. Чувала съм, че яде единствено риба. Ужасна е просто.

# 2 878
При Лиз Хърли доста корекции е имало! Изобщо,  останаха ли не коригирани жени, освен ние тук, но то и мъжете започнаха с промените та по - добре да не питам!

# 2 879
  • Glasgow
https://www.instagram.com/reel/CjJhj5wBhEp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= инстаграм видео, Бела Хадид на ревю, излиза само по бикини и със спрей и "нарисуваха" рокля. Ефектно е.

Общи условия

Активация на акаунт