Звездни компромати - Септември'22

• 314 248
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Не ги знам Бачорски, но бившата може би просто е решила, че по-добре да остане до софрата и да черпи от ресурсите. Не са един и двама богаташи, които зарязаха деца и жени и не им оставиха кой знае какво. Някак не ми се вярва, че й е било все едно, бременна и зарязана. Дори и да го намразиш тоя мъж, не може поне заради детето да не си му ядосана.
Дайте снимка на тази бивша, да я видим!

# 616
Лана Дел Рей бременна ли е?
Ако не, голяма промяна има във вида си.

# 617
Не ги знам Бачорски, но бившата може би просто е решила, че по-добре да остане до софрата и да черпи от ресурсите. Не са един и двама богаташи, които зарязаха деца и жени и не им оставиха кой знае какво. Някак не ми се вярва, че й е било все едно, бременна и зарязана. Дори и да го намразиш тоя мъж, не може поне заради детето да не си му ядосана.
Дайте снимка на тази бивша, да я видим!
Ето - Емилия Лозанова, лично за мен е много красиво момиче (на 25 години е), дори повече от настоящата.
Скрит текст:

Лана Дел Рей и аз я следя, че от няколко години качи много килограми, може да има общо с това, че беше зависима или пък да е в някаква депресия.

# 618
Не знам дали тук се обсъждат политици, но аз бях много учудена като разбрах, че Лиз Тръс е 75 набор, на 47 год. Аз
ѝ  давах поне 65
Скрит текст:

# 619
Брендън Фрейзър се разплаква след като го аплодират за новия му филм.
https://www.youtube.com/watch?v=TbFXF5Pso1E

# 620
Не знам дали тук се обсъждат политици, но аз бях много учудена като разбрах, че Лиз Тръс е 75 набор, на 47 год. Аз
ѝ  давах поне 65
Скрит текст:

Англичанките по принцип остаряват рано и некрасиво.

# 621
Лонгория и нейния партньор по танци

# 622
Папи Ханс и гадже снимат нов клип.
Скрит текст:
Този път дали пак ще мрънка, че са го свалили.

А устата на Ана Мария май е по-голема дори  и от на Тоци
Скрит текст:

# 623
  • Down south
Цитат
Ето - Емилия Лозанова, лично за мен е много красиво момиче (на 25 години е), дори повече от настоящата.
Скрит текст:
Жената на снимката, българска "латинка" ли е?

# 624
Цитат
Скрит текст:
Жената на снимката, българска "латинка" ли е?

Не знам коя е, но изглежда на поне 35+.

# 625
Ако сте се чудили кой филм ще бъде българската номинация за Оскар:
"Българският претендент за наградата „Оскар“ за международен филм към Националния филмов център е филмът "Майка" на режисьорът Зорница София. Това реши комисията по избор на българското предложение, председателствана от Мария Бакалова, съобщиха от Национален филмов център."

https://www.bta.bg/bg/news/lik/323082-filmat-mayka-na-zornitsa-s … 0eLUWkodzfaz0Wa-0

# 626
Нямам представа, иначе и на мен и тя и Атанаска ми изглеждат на 30+, вероятно заради корекции ли не знам и аз…

# 627
Явно Бачорски си пада по тип кифли. Честно казано и бившата не ми е симпатична.

# 628
Бачорски е българският Ди Каприо, и неговите женички до 25 😂

# 629
  • Down south
Бачорски е българският Ди Каприо, и неговите женички до 25 😂
JoyCloseJoy
Думите са излишни

Общи условия

Активация на акаунт